Verder gaan.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 05-05-20

Begreep dat verboden woorden gebruikte dus moet verhaal over en mogelijk korter okay! Tim nu succesvolle dierenarts keert terug naar Tom. De herder welk hem inwijdde in mannen liefde. Liep er stage een tijdje.Waarom keert hij terug Tom belde hem op. Nu kon hij zonder bezwaar op bezoek komen. Eerst een medische ingreep doen was okay.


Tom was blij hem te zien. Ferry de nieuwe herder,s knaap was er. Zwart harig en zag goed uit. Moest wel zien was meer aan de hand. Klopte Tom was gescheiden en Ferry was zijn kerel. De schapen gingen de kooi in. Was vies karwei door hitte en modder ja glij partij. Dus wassen niet een voor een in de hut. Kleren uit buiten en met emmer water en zeep. Ferry schrok even wat Tim had hangen. Maar genoot twee mannen die hem in zepen. En zorgde dat erectie kreeg woa. Ferry was ruwe handen van Tom gewent.

De zachtere handen van Tim voelde hij gelijk. Ook zeker toen een mond om zijn leuter ging. Tom had mond vol vlees. Ferry voelde twee vingers hem opende. Ferry voelde hoe bedreven beiden mannen waren. Hij was anaal nog maagd. Tim vingers wisten raad met ferry,s nauwe grot. Ze deden rustig aan alvast. Afspoelen en aan kleden. Ferry vertrok even naar schapen.

De ex geliefden gingen de hut in. Ferry is niet dom. Tom nodigt Tim niet uit voor vluggertje. Klopt overhemden uit wat strelen en tongen. Ze genoten van elkaar maar broek bleef aan. Tom was ferry trouw of hoe wil zien! Ferry kwam gewoon binnen. En zag ze bezig zijn overhemd vloog zo uit. Hij werd door twee mannen gestreeld. Toen ging Tim,s telefoon. Dus Tim zag dat nodig was overhemd aan snel kuste hij beiden weg. Was net deur uit toen Ferry hoorde gillen even. Tom had hem nu 100% zijn kerel gemaakt. Wij weten wat betekent doeii.

Is aan gepast mijn fans zullen nog leuk vinden wat ondeugd, romantiek en humor.

2722 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.