Mijn eerste keer met een man

Geplaatst door: lelyslet op 05-05-20

Zo'n 20 jaar geleden begon mijn nieuwsgierigheid naar sex met hetzelfde geslacht steeds meer te groeien.  In de viavia (een krantje vergelijkbaar met marktplaats) stond een interessante ad van een senior man. Details hiervan weet ik niet meer, maar ik reageerde en we hebben afgesproken.


We spraken af bij het station in Diemen, waar ik hem oppikte. We reden naar zijn huis, een hoge flat in Diemen. De zenuwen gierde door mijn lijf. In zijn woonkamer aangekomen hebben we eerst wat zitten praten en wat gedronken, zodat ik tot rust kon komen. Op de tv stond gay porno op. 
Na een half uur zijn we naar de slaapkamer gegaan, waar we elkaar langzaam uit kleedde. 

Hij zakte op zijn knieën en begon mij te pijpen. Hij kon dit goed. Na verloop van tijd ging hij op bed liggen. "Nu jij", zei hij. Ik nam zijn puk in mijn mond en begon langzaam te pijpen. Voor het eerst een pik in mijn mond. Het smaakte heerlijk. Tegen de tijd dat hij ging komen, stopte hij me. Ik moest op mijn buik gaan liggen op het bed. 
Hij pakte massage olie en begon mij heerlijk te masseren, van top tot teen. Zelfs mijn grootje werd mee genomen. Meer dan een vinger ging er niet in. Ondanks de massage was ik erg gespannen. 
Hij gebood me om te draaien, waarna de voorkant ook van top tot teen werd gemasseerd, eindigend bij mijn lul, welke langzaam werd afgetrokken tot ik klaar kwam. 
Weer moest ik me omdraaien. Dit keer met mijn benen over de rand van het bed, zodat mijn kontje fier achteruit stak. Hij begon mijn grotje te rimmen. Dit had ik nog nooit gevoeld. Hij ging achter mij staan en begon mijn bilspleet te neuken, terwijl hij mijn billen tegen elkaar drukte. Het duurde niet lang, voor hij klaar kwam. Ik voelde de sperma op mijn rug landen en vanaf mijn bilspleet langs mijn kutje en ballen glijden. Wat was dat geil.

We dronken nog wat voor ik met voldaan gevoel weer weg ging. Het was een zeer geile eerste ervaring, wat zeker smaakte naar meer. 

5493 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.