Nico...

Ik werk bij een klein familiebedrijf met 8 man personeel. Wij verhuren machines met bedienend personeel voor de agrarische sector, de bouw, en de olie en gasindustrie.En 1 vrachtwagen, dat is dan mijn werk. Heb niet veel van doen met de rest van het bedrijf, alleen af en toe wat materiaal vervoeren. Dus helaas weinig contact met de collega's.

Ruim 5 jaar geleden kwam de baas een nieuwe collega voorstellen, Nico.Verbazing alom. Want Nico was pas 15. Op die leeftijd mag je helemaal niet werken met zware machines, laat staan een vrachtwagen besturen. Daarnaast moest hij nog een aantal jaren 2 dagen per week naar school…dus weinig inzetbaar. Maar volgens de baas kwam het allemaal goed met hem, hij zag het helemaal zitten. Nou, we zullen zien, dachten we.

Nico was nogal klein voor zijn leeftijd. In de jaren die volgden werd dat ook niet veel meer, maar hij werd wel veel breder. Die spierbundels had hij te danken aan het werk hier. In het begin lieten mijn collega’s hem vooral met de schop werken, wat gereedschap en onderdelen aanreiken, dat soort dingen. De baas echter liet hem direct al met machines werken, Zie je opeens een 15 jarig jochie met een zware rupskraan werken. Maar hier leerde hij wel veel van, werd een echte vakman, de baas kreeg dus gelijk!

Zoals gezegd zag ik mijn collega’s niet vaak, dus Nico ook niet. Weinige keren per jaar dat iedereen bij elkaar was was tijdens de kerstborrel, wanneer het bedrijf voor 2 weken dicht ging. Dan waren ook de partners van elk personeelslid welkom, ook een traditie.


Kerstborrel 2019. Iedereen was er. Alleen Nico en ik waren er alleen. Hij was ondertussen 20 geworden. Net 1.70 m lang maar beresterk. Omdat we beide alleen waren raakten we uitgebreid in gesprek. Hij vroeg: “ik heb je hier nog nooit met een vrouw gezien. Heb je er geen?”. Nee. Ik ben gescheiden. Wist je dat niet? Hebben ze je dat nooit verteld? “Nee dus”.

Ok..ik heb hem maar niet verteld dat ik bi was. En dat seks met een vrouw alweer een hele tijd geleden was voor me. Ik vond seks met een man zo langzamerhand gewoon lekkerder, veel intenser.

Maareh...jij dan, vroeg ik? Geen vriendin? Eh, nee, op het moment niet. Ik kon het niet laten: “een vriend dan?”. Hij bloosde, keek snel de andere kant op. Ik wist genoeg. “Een vriend dus”. Korte aarzeling. Nee, nu geen vriend. Maar dan: “ik zeg het liever niet, want de collega’s praten altijd zo negatief over homo’s. Ja, dat weet ik. Is vaker zo in dit soort macho beroepen, helaas.

Maar je kunt mij vertrouwen, want hier komt-ie: ik ben zelf ook bi. O, écht? En hij bloosde weer. Toen, stotterend: ja, ik vind jongens ook leuk…Ah..jongens. Ja, je bent zelf ook jong dus op mannen die al wat ouder zijn val je uiteraard niet. Meestal niet zei hij. Maar soms..en jij bent toch gewoon een aardige, leuke kerel!

Hmm..ik kreeg het warm. Wat is het toch een leuke, verlegen knul zo. Sympathiek. Ik vroeg of hij zin had om na de borrel naar mijn huis te gaan. Praten we daar verder. Tot mijn vreugde zei hij direct ja! We namen vrij snel afscheid van de rest en gingen naar mijn huis.

Ik liep achter hem aan en het viel me weer op hoe klein hij wel niet was. Ik keek zo over hem heen. Maar hij was véél sterker, dat was zeker. Ik had al eens naar zijn handen gekeken. Kolenschoppen waren dat. In mijn fantasie dacht ik dat hij daarom ook een grote pik moest hebben.. Want: ik had kleine handen, en-helaas-een kleine pik...


Thuisgekomen schonk ik ons een drankje in waarna we eerst nog wat over het werk praten, maar al vrij snel kwam mannenseks in het gesprek. Nico had al wel wat ervaring, zo bleek. Mooi. Ik zette een pornofilmpje op om elkaar in de stemming te krijgen, al leek me dat niet echt nodig.

Nico zat eerst nog naast me, schijnbaar nog steeds verlegen. Jaja… Opeens ging hij voor me staan en ging op mijn schoot zitten, met zijn gezicht naar me toe. En ging rijden. Pff..mijn ondertussen stijve lul zat klem in mijn jeans. Dat voelde hij. Lekker? Uhuh… Ik keek naar de bobbel in zijn broek. Zou mijn theorie van grote handen kloppen?

Kom, we gaan naar bed zei ik. Graag, zei hij. Ik ging voor hem staan en kleedde hem uit. Tot z’n boxer. Daarna was ik aan de beurt, ook tot mijn boxer. Ik wreef over die grote bobbel en voelde een keiharde pik. Snel trok ik z’n broekje naar beneden. En...mijn theorie klopte! En Nico’s pik ook! Wow, wat een heerlijkheid. Ik ging op mijn knieën en bekeek hem even. Toen nam ik hem in mijn mond en begon te pijpen. Wat een heerlijke pik om te pijpen. Ik vind dat enorm geil om te doen.

Nico kreunde. Niet stoppen! Om hem te plagen deed ik dat juist wel. Want anders kom je te snel klaar zei ik. Nou en? Ik kan daarna nog wel een keer hoor. En als je het goed doet, nóg een keer. Mmm...die jeugd toch hé...dat kan ik niet meer hoor.

Ok, maar dan ben jij nu aan de beurt zei hij. Hij trok in één snelle beweging mijn boxer uit. Scheurde beter gezegd, die was stuk. Zo, geile jongen, jij hebt er zin in? Hij kreunde als antwoord. Nu kwam de mannetjesputter in hem in actie. Hij tilde me op alsof het niks was en smeet me op bed. Wauw…Hier hou ik van. Een dominante man, die me goed hard aanpakt. Alle hoeken van de kamer laat zien. Kinky, mmm..


Op je knieën zei hij. En al zou ik het willen: (tuurlijk niet) tegensputteren kon niet, die kolenschoppen duwden me gewoon in de gewenste stand. Ik voelde zijn handen rond mijn kutje strelen. Masseren, en toen 1 vinger er in. 2 vingers. Ik hapte naar adem. Die handen waren echt te groot nu.. Ik hield het niet meer. Fluisterde: “neuk me!”. Alles op zijn tijd fluisterde Nico in mijn oor.

Hij sloeg met zijn lul keer op keer tegen mijn smachtende kut. En toen voelde ik zijn kloppende eikel tegen mijn kut duwen. Die ging als vanzelf open om hem te ontvangen. Zachtjes gleed de keiharde pik naar binnen. Ai..ik moest toch even wennen...maar dat ging snel en Nico voelde dat z’n pik soepel werd ontvangen nu en begon te neuken. Hard! Wild! En dan weer teder. En wéér begon hij hard te neuken. Z’n mooie, gladde ballen kletsten tegen mijn kontje. Sneller en sneller ging het! Schreeuwend kwam hij klaar. Trok zijn pik uit mijn kut en beval me de laatste resten zaad van z’n imposante eikel te likken. Hetgeen ik graag deed!

Hijgend lagen we enige tijd op bed na te genieten. We gaan even douchen zei ik. En vannacht blijf je slapen, doen we het morgenvroeg nog een keer over. Dat wilde ik je net voorstellen zei mijn geile Nico.

We hebben nog vaak seks gehad. De collega’s moesten eens weten...

4596 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 37)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.