Seks met de vader van Bart

Ik heb een paar jaar geleden een paar keer seks gehad met de vader van een oud klasgenootje. Dat begon met een wat ongemakkelijke ontmoeting waarover ik zal vertellen.


Eerst even terug naar de middelbare school. Ik zat in de klas met Bart met wie ik veel omging. We hadden samen een krantenwijk die we om de week afwisselde, en zodoende kwam ik vaak bij hem thuis, om de fietstassen te ruilen of abonnees bij te werken. Bart had twee oudere zussen, waarvan de jongste ook bij ons op school zat. Een mooie meid met volle borsten, net als haar moeder trouwens. De andere zus had meer van haar vader, lang en slank. Ik was gek op dat zusje, hoewel die niets van jongens van onze leeftijd moest hebben. Dat weerhield me niet om te fantaseren over haar, en stiekem op haar kamer te kijken als ze er niet was. Ik heb ooit eens een slipje van de waslijn meegenomen naar huis, en daar in mijn puberteit oneindig vaak in afgetrokken tot het stijf stond van de opgedroogde sperma. Maar goed, terug naar Bart, of beter gezegd zijn vader. Die kende ik niet heel goed, want meestal was hij op 't werk als ik bij hun thuis was. Maar we hebben eens met z'n drieen een middag hun garage opgeruimd, en ik ben ook eens bij een barbeque geweest waar zijn ouders waren (en zijn zusjes). Karel was een rustig type, vriendelijk, intelligent, vrij lang. Geen moment gedacht dat hij op mannen viel. Daar was ik trouwens zelf ook niet mee bezig op die leeftijd.

Na het VWO gingen Bart en ik studeren in verschillende plaatsen en het contact verwaterde. We belden wel af en toe, maar waren allebei te druk met de studie, en al die leuke studentes. Ik had nog steeds geen ervaring of zelfs belangstelling voor mannen. Daar kwam in zekere zin verandering in bij de afhaalchinees. Wachtend op mijn bestelling bladerde ik door de Panorama die daar lag, en vond een artikel over buitenseks. Volgens het verhaal waren er verspreid over het land honderden plekken waar stelletjes, en mannen alleen, bij elkaar komen om seks te hebben. Mijn interesse was gewekt, helemaal toen ik na wat speurwerk erachter kwam dat er zo'n plek niet ver van mijn ouders huis zat. Ik had toen net mijn eerste auto waarmee ik om de twee weken naar mijn ouders ging, en ik besloot om eens een omweg te maken. De gedachte om stelletjes bezig te zien in de bosjes was onweerstaanbaar. Dat daar in werkelijkheid alleen mannen komen kwam niet in me op.

Zo reed ik vrijdag eind van de dag naar de bewuste parkeerplaats. Er stonden drie autos geparkeerd waarvan twee zonder iemand erin. Zoals ik had gelezen was er vanaf de parkeerplaats een pad naar de rand van het bos, over een hek, waarna je rechtsom of linksom kunt over een pad dat rondloopt. Het is een smal pad dichtbegroeid aan beide kanten. Ik ging links af, en na zo'n 5 minuten kwam ik weer bij het hek uit, zonder iemand te hebben gezien. Wel zag ik dat er vanaf het pad, smalle paadjes de bosjes in gingen. Dus op mijn tweede rondje, liep ik van het pad af door de bosjes, en ja hoor, in de verte zag ik twee personen dicht tegen elkaar aanstaan. Ze zagen mij niet en ik sloop dichterbij. Toen zag ik pas dat het geen stelletje was, maar een jongen die met z'n rug tegen een veel oudere man aanleunde, die hem aan het aftrekken was. Terwijl hij aan het rukken was reed hij tegen de jongen aan, met kleren aan dat wel. De jongen had z'n ogen dicht en liet de oude man z'n gang gaan. Ik had nog nooit een andere pik gezien, laat staan een die op het springen stond. Ik werd er geil van, maar wilde niet gezien worden. Dus ben ik weer teruggeslopen, en het bos uitgewandeld. Eenmaal bij m'n ouders thuis heb ik me met de twee mannen vers in het geheugen heerlijk afgetrokken.

Het duurde niet lang voor ik weer op die parkeerplaats was. Op mijn weg terug naar huis ging ik er langs. Twee lege autos zag ik, dus er was kans op herhaling. Ik ging nu direct de bosjes in, en het was weer raak. Dieper het bos in zag ik twee mannen staan, of beter gezegd, een zat op z'n knieen voor de ander, en pijpte hem. Ik zat weer verschuild achter een struik en ze zagen me niet, al waren ze te druk om zich zorgen te maken. Ze leken allebei in de dertig en het ging er ruw aan toe. De staande jongen boorde zijn harde paal in de keel van de ander, met beide handen op z'n hoofd. Ik was zo geobsedeerd dat ik niet door had dat er iemand van achter in mijn richting kwam. Ik durfde niet om te kijken en hij kwam steeds dichterbij, totdat hij heel dicht tegen me aan kwam staan. Ik hield m'n adem in, niet goed wetend wat te doen. Ik zag z'n gezicht niet, maar rook aftershave. Zijn behaarde armen kwamen om mij heen, wrijvend over m'n broek. Mijn pik was hard, en hij deed m'n knoop open en rits naar beneden. Toen haalde hij m'n pik eruit en begon te rukken. Ik hoorde hem hijgen in mijn oor, wat me alleen maar geiler maakte. Dit ging niet lang duren wist ik. Terwijl de twee mannen nog steeds druk met elkaar bezig waren, kwam ik met een enorme straal klaar. Zo stil als de man was gekomen vertrok hij ook weer, mij achterlatend met een nadruipende paal. Ik deed snel m'n broek weer dicht en vertrok ook, maar van die man was geen spoor meer.

In twee dagen tijd had ik voor het eerst een stijve pik gezien, kerels zien pijpen, en was zelf afgetrokken door een man. Ik vroeg me af of ik nog meer wilde, en wat dan precies. Eigenlijk vond ik het toekijken nog het meest geil. Dus twee weken later toen ik weer naar m'n ouders ging nog maar weer eens wezen kijken. Het leek vrij druk dus ik probeerde het gewone pad eerst. Ongeveer halverwege kwam ik een oudere man tegemoet. We keken elkaar kort aan, en toen hij voorbij was keek hij om. Ik dacht als hij er met het volgende rondje nog is, kijken of hij mee wil de bosjes in. Bij het tweede rondje ging ik alvast van het pad af. Ik zag iemand aankomen, dus ik liep verder de bosjes in, hij leek te volgen en ik bleef staan. Toen ik me omdraaide zag ik dat het niet de oude man was, maar, je raad het, Bart's vader, Karel. Het was al te laat om te doen of we elkaar niet gezien hadden. Na een ongemakkelijk "hallo", draaide ik me om en liep hard het bos uit. Ik stapte in de auto en scheurde geschrokken naar huis. Daar heb ik het hele weekend in paniek gezeten. Wat als die vader iets aan Bart zou loslaten? of, nog erger, m'n ouders (die kende elkaar geeneens maar toch). Ik had er geen rekening mee gehouden dat je wel eens een bekende kon tegen komen.

In de week die volgende heb ik eens gepolst bij Bart, maar die deed niet anders dan anders. Dus ik nam aan dat er niets was verteld. Ik ben daarna niet meer op die parkeerplaats geweest en was wel klaar met die homo-avontuurtjes. Een maand of zo na de ontmoeting was ik weer bij m'n ouders. Ik was het hele incident eigenlijk al vergeten tot er plots een berichtje kwam op m'n telefoon. "Hoi dit is Karel, Bart's vader. Ik vond je nummer op zijn telefoon en wilde je graag iets persoonlijks vragen. Ik ben alleen thuis vandaag als je wilt langskomen.".  Gelijk zat ik weer in de stress. Wat moet die man van me? Aan de andere kant wilde ik ook van hem wel weten of hij iets heeft gezegd. Dus na wat wikken en wegen, stuurde ik een berichtje terug, dat ik er met een kwartiertje zou zijn. Tegen m'n ouders zei ik dat ik een eindje ging fietsen. Het was tenslotte mooi weer die ochtend. Ik fietste naar hun huis, waar ik al jaren niet was geweest. Daar aangekomen nam ik de fiets mee naar achter, zodat niemand kon zien dat er bezoek was. Karel stond al bij de achterdeur. Hij leek wat nerveus en opende de deur. "Kom binnen. Fijn dat je zo snel kon komen". In de keuken zei hij "Je zult wel denken wat moet die oude man van me". Ik zei dat ik wel een vermoeden had, en ook een vraag aan hem had. "inderdaad", zei Karel, "die keer dat we elkaar tegenkwamen op de baan, daar zit ik nog steeds mee in", volgend bij "Je hebt toch niets aan Bart verteld?". Dat was niet zo, en zo bleek hij had zeker niets los gelaten aan wie dan ook. Er viel een hele geruststelling.

Hoe dit verder ging later.

6159 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 43)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.