Eindeliijk!

Het zal begin 2000 zijn geweest toen ik steeds sterker de behoefte kreeg om eens naar een golden shower avond te gaan in het Vagevuur in Eindhoven. Toen bestond dat nog. Hoewel ik thuis enorm kon genieten van allerlei (natte) spelletjes, met hulp van allerlei speelgoed, wilde ik dit eindelijk wel eens met anderen delen. Spannend vond ik het, heel spannend. Zou ik durfen? Wat zou ik aantreffen? Uiteindelijk besloot ik te gaan. Ik geloof dat je tot 23.00 uur werd binnengelaten, daarna ging de deur op slot. De hele dag liep ik thuis met een half stijve, soms stijve pik door het huis, die maar bleef lekken van voorvocht. Lekker spul. Toch was ik ook nerveus. Ik besloot om 21.30 uur te vertrekken, want het was nog wel een eindje rijden. Na een grondige spoel- en douchebeurt vertrok ik naar Eindhoven. Ik droeg alleen sneakers, mijn cockring, een zwarte latex slip, mijn spijkerbroek en een jas. Natuurlijk had ik mijn douchespullen mee. Om 22.45 uur stond ik voor de deur en na een korte aarzeling drukte ik op de deurbel, waarna ik vriendelijk werd ontvangen. Hij stelde zich voor als Bas en wees me de weg. Het was niet erg druk en ik borg mijn jas, spijkerbroek en tas op en liep naar de bar. Ik voelde me nerveus en geil in mijn strakke latexslip. Door de cockring was mijn lul half stijf en dat tekende mooi af. Ik bestelde wat fris aan de bar, alcohol kon natuurlijk niet, want ik moest ook nog weer terug. Er stonden wat groepjes mannen geanimeerd met elkaar te praten. Het makte de indruk dat velen hier al jaren kwamen. De een was volledig gekleed, weer een ander stond naakt. Ik zag ook iemand in een rubberen catsuit lopen, kortom het gaf een vrij gevoel. Alles kon wat dat betreft. Maar contact kreeg ik niet. Daarop besloot ik de speelkelder maar eens te verkennen. Ook daar was het niet echt druk. Er stonden twee groepjes met elkaar te spelen en dat wond me wel op.

Her en der stonden ook wat mannen op afstand toe te kijken terwijl ze ondertussen met zichzelf aan het spelen waren. Een broeierig sfeertje. Lekker. Ik voelde dat mijn pik door het vele voorvocht lekker begon te glibberen in mijn slip. Ik kneep er eens lekker in en haalde het flesje poppers dat ik daar bewaarde eruit en nam een flinke snuif. Even later trok dat heerlijke grensverleggende gevoel door mijn lijf. Ik voelde me bloedgeil worden en liep op een groepje af waar ze net heerlijk over elkaar heen stonden te pissen. Eentje zat geknield op de grond met zijn mond open en hij probeerde de drie stralen van de staande kerels weg te slikken. Heerlijk om te zien hoe hij daar zijn best voor deed, maar natuurlijk kon hij niet voorkomen dat er veel langs zijn mondhoeken naar beneden gutste. Met zijn handen probeerde hij zoveel mogelijk over zijn naakte lijf uit te smeren. Hmm… heerlijk gezicht. Ik probeerde aan te sluiten en wat van mijn volle blaas richting de jongen te legen, maar ik werd weggeduwd. Een vriendenclubje waar ik niet bij hoorde werd me gezegd. Wat een afknapper. Ik moest hier even van bijkomen en besloot op een soort bank te gaan liggen. Ik haalde mijn pik uit mijn slip en begon toen maar met mezelf te spelen en nam nog een snuif poppers om het mezelf naar de zin te maken. Na die teleurstelling vond ik het toch wel geil om zo in aanwezigheid van al die kerels met mezelf te spelen. Ik weet niet meer hoe lang ik daar zo lag, maar ineens kwam er uit een wat donkere hoek een mooie behaarde kerel naar me toe. Hij droeg alleen een cockring om zijn geschoren pik en ballen, een pik die opgewonden in mijn richting wees. Zou het dan toch gebeuren, dacht ik? Mijn hart klopte in mijn keel van opwinding en spanning. Ter hoogte van mijn heupen ging hij naast me zitten en begon met heel zachte aanrakingen mijn lul en ballen te strelen. Ik dacht dak ik gek werd en voor ik er erg in had lag ik te kreunen en schokken als een wilde. Het genot werd me bijna teveel toen hij ook nog eens het flesje poppers uit mijn slip nam en eerst zelf een flinke snuif nam en toen mij liet snuiven. Hij stopte het flesje terug en begon weer met mijn pik te spelen. Hij ging op me zitten en pakte onze beide pikken in zijn hand. Ik kon niet anders dan kreunen en hem smeken door te gaan. Hier lag ik dan als was in de macht van een man die ik helemaal niet kende.

Hij mengde het voorvocht van onze snoeiharde pikken en smeerde het vocht op zijn en mijn lippen. Het leek wel een soort bewijs van verbroedering. Daarna daalden zijn handen af naar mijn tepels, één van de gevoeligste plekjes van mijn lijf. Terwijl hij met mijn tepels begon te spelen en mij opnieuw tot een geile razernij bracht, stelde hij zich met zachte, erotische stem voor als Ron. Ik zei dat ik Jarco heette en smeekte hem om nog wat voorvocht uit zijn lekkende pik te mogen proeven. Terwijl hij nog wat voorvocht op mijn lippen smeerde en met zijn linkerhand in mijn tepel bleef knijpen vroeg hij of ik nog wat ander vocht wilde proeven. Ik antwoordde dat ik graag wat wilde drinken om de dorst te lessen. Hij schoof omhoog en kwam met zijn mooi stijve lul vlak boven mijn gezicht zitten. Hij legde zijn pik zachtjes op mijn lippen. Ik tilde mijn hoofd iets op en begon het nog steeds stromende voorvocht van zijn zoetig smakende lul te likken. Ik voelde me intens gelukkig. Dit was zo geil, maar ook zo lief. Hij vroeg of ik er klaar voor was en ik kreunde instemmend, waarbij ik om zijn middel heen naar de poppers graaide en mijn geilheid nog extra wilde opvoeren. Ook hij ham een snuif en even later liet hij zijn water in mijn mond stromen, steeds kleine beetjes om niets van dat kostbare vocht verloren te laten gaan. Ik was mijn hele omgeving vergeten, het interesseerde me niet meer of er mensen keken of niet. Dit was waar ik jaren naar had verlangd. Dit was zo heerlijk en zo geil!

Ron piste zo nog even door, onderwijl flinke slokken water drinkend uit een plastic fles die hij bij zich had. Want wij zijn nog niet klaar, zo beloofde hij glimlachend. Zijn glimlach en zijn belofte maakten dat ik me vol vertrouwen aan hem overgaf. Ineens hield hij op en trok me omhoog, zodat we in een soort kleermakerszit tegenover elkaar kwamen te zitten en onze lullen elkaar raakten. Ik pakte ze allebei vast en bekende Ron dat hij me iets had gegeven waar ik al jaren naar verlangde. Dat deed hem kennelijk goed, want hij kuste me zacht en onze tongen vonden elkaar als twee volleerde balletdansers. Ik raakte elk gevoel voor tijd kwijt toen we met deze tongendans bezig waren. Uiteindelijk gaf mijn blaas me de realiteitszin terug, want die stond op knappen. Zonder iets te zeggen liet ik mijn sluitspier ontspannen en liet mijn pis stromen. Het spoot met hoge druk tegen onze buiken op en alsof het afgesproken was probeerden we tegelijk het kostbare vocht in onze monden op te vangen, hetgeen ons een kopstoot opleverde. We moesten er allebei om lachen. Ron vroeg me wat pis over te houden en bood me zijn fles water aan om bij te tanken. Inmiddels was het al bijna sluitingstijd en stelde Ron voor om ons samenzijn in stijl af te ronden. Ik had geen idee wat hij bedoelde, maar dat werd me snel duidelijk. Hij vroeg me een moment te wachten, omdat hij iets uit zijn tas wilde halen. Toen hij terug kwam had hij een grote reep chocolade bij zich. Zonder iets te zeggen gooide hij het laatste restje water uit de fles op de grond. Hij reikte mij de fles aan en vroeg me er alles wat ik nog had in te pissen. Ik deed wat hij vroeg en zag zijn geile blik en zag zijn pik weer lekken als een gek. Ik keek hem vragend aan en hij begreep onmiddellijk wat ik bedoelde en haalde zijn handpalm langs zijn drijfnatte lul. Ik likte zijn handpalm schoon en genoot van de smaak. Toen ik klaar was met pissen, de fles was toch nog aardig gevuld, zette Ron hem voor zijn eigen pik en spoot zijn eigen pik leeg. Hij schudde de inhoud en bood hem mij te drinken aan. Op de verbroedering zo zei hij. Ik nam een paar flinke slokken en genoot van de licht zilte smaak. Daarna reikte ik hem de fles en ook hij liet zich niet onbetuigd. Samen dronken we de hele fles leeg. Oh, wat was dit geil. We zaten nog steeds in kleermakerszit tegenover elkaar en ik stelde voor om deze avond af te sluiten door samen klaar te komen. Hij antwoordde dat dat precies zijn bedoeling was, maar dan met het verzoek zoveel mogelijk zaad op de chocola te spuiten. Hmm… wat een heerlijk idee! Ik bood Ron het flesje poppers aan en hij liet zich niet onbetuigd en nam een flinke haal. Toen ook ik een flinke snuif had genomen, begonnen allebei aan onze pik te trekken. Opnieuw had ik het gevoel dat ik mede dankzij de poppers buiten mezelf trad van geilheid en het duurde dan ook niet lang voor ik mijn orgasme voelde komen. Ik kreunde

naar Ron dat ik ging komen en Ron antwoordde dat hij er ook bijna was. Als eerste gutste bij mij het zaad naar buiten, waarbij ik het niet kon laten luid te kreunen. Het lukte me om al mijn zaad op de chocola te krijgen. De laatste druppels verlieten mijn schacht en toen begon Ron wild te schokken en schreeuwde het uit van genot. Er zat bij hem zoveel druk op zijn pik dat de klodders in het rond vlogen, maar ik probeerde ze zo goed als mogelijk op te vangen en alsnog op de chocolade te laten druppelen. Een opwindende aanblik en hoewel mijn ballen leeg waren bleef ik geil. Ron hijgde na, pakte de chocola en mengde ons zaad door elkaar. Hij nam de reep in zijn mond en kwam naar mijn mond. We namen allebei een flinke hap, lieten de chocolade samen met ons sperma in onze monden smelten en begonnen elkaar heftig te tongen. Ik had nog nooit meegemaakt dat mijn lul meteen weer stijf werd, maar dit was wel zo onbeschrijflijk lekker! Toen chocola en sperma op waren likten we elkaars lul schoon en besloten samen te gaan douchen. Ik trok mijn latex slip uit die nog steeds onder aan mijn kont zat en genoot van Ron’s handen over mijn natte lijf. We zeepten elkaar lekker in en voelden onze handen overal en onze pikken bleven hard, maar de barman was onverbiddelijk. We moesten er uit. Met alleen mijn spijkerbroek aan namen we buiten innig afscheid van elkaar. Natuurlijk ging ik in op Ron’s verzoek in om elkaar over veertien dagen een heel weekend te ontmoeten. We hadden allebei nog een heleboel wensen en vooral perverse fantasieën die we wilden uitproberen. Met een kletsnatte tongzoen namen we afscheid, niet voordat we telefoonnummers hadden uitgewisseld. We zouden elkaar even bellen bij thuiskomst. Toen ik anderhalf uur later in de vroege ochtenduren thuis kwam, besloot ik hem naakt op bed, met een dildo in mijn kut te beeldbellen. Toen ik hem aan de telefoon kreeg, bleek hij een zelfde soort idee te hebben. Hij stond onder de douche over zichzelf heen te pissen en zo kwamen we allebei nog een keer heftig klaar. We waren het er over eens dat veertien dagen best wel lang was, maar ok, dan konden we in ieder geval goed nadenken over de dingen die we samen wilden ontdekken. We spraken af elkaar linkjes te sturen van films die ons geil maakten. Daar verheugde ik me erg op en zo beëindigden we ons gesprek en viel ik uiteindelijk helemaal happy in slaap.

3690 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.