De reunie

Het was alweer een hele tijd geleden, dat ik mijn neukvriendje Charlie gezien had.
Hij was verhuisd naar een andere plaats en aangezien ik moeilijk kan verplaatsen buiten mijn werkomgeving, was het contact behoorlijk verwaterd.

Heel af en toe "spraken" we elkaar nog wel via de diverse datings apps, maar dat was minimaal.
Totdat hij, in een keer vanuit het niets, melde dat hij weer in Utrecht was komen wonen en of ik langs wilde komen.
Dat was uiteraard niet tegen dovenmansoren gezegd en ik heb meteen een afspraak met hem geregeld.

Ik belde op het afgesproken tijdstip aan en was best een beetje zenuwachtig. Ik had hem immer al een lange tijd niet gezien, maar wist nog wel onze geile midagen en soms avonden te herinneren, waarbij ik vooral door zijn prachtige dikke lul werd uitgewoond. Hij was ook degene die mij geleerd heeft om van poppers te genieten, ik had daar geen ervaring, maar kreeg wel door, dat ik er supergeil van word.

Ik belde aan en hij deed open, ik was wel een beetje teleurgesteld, "vroeger" deed hij naakt de deur opem, maar nu was hij gewoon aangekleed.
Hij gaf me een hand en een kus op de mond. Vervolgens leidde hij mij naar de bank en vroeg of ik wat wilde drinken.

Doe maar koffie zei ik, hij ging naar de keuken om het te zetten en ik keek vervolgens de kamer een beetje rond.
Hij kwam terug met de koffie en ging naast mij zitten.
Ik had het idee, dat hij net zo zenuwachtig was als ik...
Ik moest daar wel een beetje om lachen.

Ik ging dichter naar hem toe zitten en legde mijn hand op zijn bovenbeen. Hij keek er naar en was duidelijk opgelucht. Gelukkig, zei hij, en boog zich naar mij over om mij een kus te geven. Ik was ook opgelucht en opende mijn mond zodat hij zijn tong naar binnen kon laten glijden. We bleven zo een tijdje tongen en ik merkte dat het weer zoals vanouds was. Mijn rechterhand gleed over zijn been naar boven en ik voelde dat zijn pik erom smeekte om bevrijd te worden.
Ik ontworstelde mij aan zijn tong en deed zijn riem los en zijn gulp open. Ik schoof zijn broek naar beneden, nam meteen zijn onderbroek mee en daar verscheen zijn pik. Deze was inmiddels behoorlijk hard geworden en vroeg erom om gepijpt te worden. Ik nam zijn heerlijke pik in mijn mond en begon met mijn mond zijn eikel te verwennen.
Ik hoorde hem zuchten. Mmmmm, dit is veel te lang geleden. Hij legde zijn hand op mijn hoofd en duwde mij langzaam naar beneden zodat ik hem nog dieper kon pijpen.
Ik nam zijn pik diep in mijn mond en pijpte hem nu harder.

Stop maar, zei hij, ik keek hem vragend aan.
Hoe bedoel je, vroeg ik.
We gaan verhuizen naar een andere kamer, lachtte hij.
Oh, gelukkig, zei ik.

We stonden op en ik liep achter hem aan. We gaan eerst douchen en ik wil dat jij jezelf lekker schoonmaakt, zei hij.
Ben je welk eens bare geneukt onderhand ? Hij wist dat dit een vurige wens van mij was. Nee, zei ik. Bezwaar als ik het nu doe, zei hij weer. Ik was inmiddels zo geil, dat ik zeker niet ging tegenstribbelen. We kleedden ons uit en gingen de douche in. Tijdens het douchen begonnen we weer met tongen en ik werd geiler en geiler. Charlie stapte er uit en zei tegen mij, maak jij je nog wat extra schoon, dan leg ik alvast wat spullen klaar.

Ik had geen idee, wat hij waar wilde klaar leggen, maar ik liet mij graag verrassen.
Ik maakte mij snel extra schoon, droogde mij af en ging toen op zoek naar de slaapkamer.

Die was snel gevonden, Charlie lag op het bed en zijn pik stak al fier omhoog. Kom maar lekkertje, zei hij en stak zijn hand naar mij uit. Hij trok mij naar hem toe en we begonnen weer heerlijk met tongen. Hij draaide zijn lichaam op het mijne en ik voelde zijn volle gewicht op mijn lijf drukken. We bleven elkaar lekker tongen, likken en onze handen gleden alle kanten op. Op een bepaald moment ging Charlie naast mij zitten en stak zijn pik weer in mijn mond. Ik likte en pijpte hem weer en likte ook lekker het voorvocht op. Hij pakte vanaf het nachtkastje een zakje, haalde daar een potje met glijmiddel uit en ging standje 69 zitten. Doorpijpen, zei hij, Ik ga je kutje lekker glad maken. Ik ging verder met pijpen en voelde dat hij het glijmiddel eerst met 1, daarna met meerdere vingers in mijn kutje masseerde en vervolgens ook alvast mijn kutje oprekte voor zijn pik, die nu op volle oorlogsterkte kwam.

Hij was nog net zo groot en dik als ik mij herinnerde. Draai je maar om, zei hij, en kijk me aan. Ik deed wat hij gevraagd had en hij gaf me een diepe tongzoen. Hij pakte nog een keer het plastic zakje en haalde er een flesje poppers uit. Diep snuiven, zei hij, weet je nog ? En of ik dat nog wist, ik nam een paar diepe snuiven en voelde dat ik een lekker warm gevoel kreeg in mijn hoofd. Hij legde mij op mijn rug, legde mijn benen richting mijn schouders en liet ineens zijn pik im mijn kutje zakken.

Wow, wat een supergeil gevoel was dat en veel te lang geleden. Hij keek mij in mijn ogen en zag dat het goed was. Hij gaf me nog een tongzoen en begon vervolgens zijn paal in mij te pompen. Hij begon te hijgen en kwam diep in mij klaar. Eigenlijk te voeg, maar blijkbaar was hij zo geil, dat hij niet meer op kon houden.

Mmm, zei hij, te lang geleden. Moet je weg of kun je nog even blijven, vroeg hij.
Ik zei dat ik de rest van de dag vrij was, dus geheel tot zijn beschikking was.
Mooi, zei hij.
Hij haalde zijn pik uit mijn kut en stopte hem in mijn mond, zodat ik de laatste restjes zaad eruit kon zuigen.
Hij tongde mij nog even en vroeg of ik nieuwe koffie wilde....

Het beloofde een lange dag te worden.......

3307 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.