De juridisch adviseur met benefits.

Geplaatst door: bootwanker op 14-05-20

Een poosje geleden had ik een akkefietje waarvoor ik een juridisch adviseur nodig had. Mijn vriend Frederik wist wel een goede en dus gingen Frank en ik naar de aanbevolen adviseur. We stopten voor een statig pand en Frank mopperde al dat het wel een duur advies zou gaan worden.  Hij had geen zin mee naar binnen te gaan en zou wel zo lang buiten in de auto blijven wachten.  Het zou toch vast niet zo lang duren. Zo ingewikkeld kon het niet zijn.

Ik belde aan en was verbijsterd door de knappe jongeman die open deed. Lange slanke jongen met kort donker haar, bruine ogen en een mond die vroeg om mee te vrijen. Nou niet bepaald gekleed zoals ik had verwacht van een juridisch adviseur. Maar hij stelde zich voor als Erik, de assistent. Ik voelde wat in mijn kruis kriebelen, maar dacht snel aan het lastige gesprek met de adviseur.

Onderweg naar de kamer van de adviseur viel het mij op dat het een kantoor aan huis was en de rest van het statige gebouw blijkbaar het woonhuis was van de adviseur. Frank kon best eens gelijk hebben en dat het een duur gesprekje zou worden. De mooie jongeman deed een deur voor mij open en ging mij voor de kamer van de adviseur in.

Achter het bureau zat een man van middelbare leeftijd. En ja, als je nou eenmaal op mannen valt scan je snel even of het nou wel of niet een aantrekkelijke man is. En ik had toch wel wat anders verwacht. Hij zag er best goed uit en was niet gekleed in een driedelig pak. Sportief shirt en een spijkerbroek. Maar goed, daar kwam ik niet voor.  Hij gaf een hand en mompelde iets van Bart van nog iets. Verstond ik niet. Hij wees me een stoel aan en ging zelf achter z´n bureau zitten. Ik schoof ook tegen het bureau aan omdat ik hem mijn papieren wilde laten zien. Hij keek er even naar en stelde wat vragen. Ik schrok even toen ik zijn knieën tegen de mijne aan voelde wrijven, maar dacht er nog niks vreemds van. Per ongeluk natuurlijk. Maar terwijl Bart rustig doorpraatte voelde ik ineens een voet in mijn kruis wrijven. Bart bleef doorpraten en tegelijkertijd mijn kruis bewerken met zijn voet. Ja, dit was natuurlijk geen toeval meer. Ik hoorde helemaal niet meer wat er werd gezegd en er ontsnapten wat onwillekeurige onsamenhangende geluiden aan mijn mond. En dit was duidelijk een aanleiding om mijn kruis nog wat steviger te bewerken met zijn voet. Hij ging plotseling staan, kwam naast me staan en  zonder aankondiging drukt zijn tong in mijn mond. Een stevige vrijpartij begon. Hij maakte er geen half werk van. Zijn ene hand hield mijn hoofd vast en de anderen wreef door mijn kruis, waar inmiddels een flinke bobbel zichtbaar werd. Bij hem trouwens ook. En hij was erg behendig in het tevoorschijn halen van zijn lul, want voordat ik het wist drukte hij hem bij mij in de mond. Een niet al te grote, maar wel loeiharde lul waar het voorvocht al uit kwam. Hij gleed zo m’n mond in en ik proefde het voorvocht. Bart begon mij langzaam en voorzichtig in de mond te neuken en duwde langzaam mijn hoofd richting zijn buik. Even diep naar binnen en toen weer helemaal er uit. De zak werd tegen mijn mond aangedrukt en dus de ballen moesten gelikt en gezogen worden. Best groot, dus één voor één kregen ze aandacht. En toen dacht ik ineens aan Frank.  Ik zei dat mijn man nog buiten stond te wachten op mij. Bart bedacht zich geen moment en riep Erik. Erik kwam binnen en wilde gelijk al naar mijn pik duiken, maar hij moest van Bart Frank van buiten gaan halen.

Zo, deze mannen gaven hun klanten dus wel vaker iets extra’s bij een adviesgesprek.

Intussen trok Bart mij overeind, trok behendig mijn kleren uit en duwde mij daarna over zijn bureau. Hij had inmiddels zijn eigen kleren ook uitgetrokken en kwam met zijn natte harde leuter op mijn kontje af. Een klodder spuug over mijn kontje en langzaam ging zijn eikel mijn kontje in. Voorzichtig in en uit. Plagerig de eikel tegen mijn sterretje en dan weer langzaam naar binnen.

Toen Erik en Frank binnenkwamen keek Frank met grote ogen naar het tafereel wat zich daar afspeelde. Veel tijd om daar over na te denken had hij niet want Erik begon gelijk aan zijn kleren te plukken en had hem binnen de kortste keren uitgekleed en tegelijkertijd zichzelf ook uitgekleed. Zo, dit was dus een juridisch adviesgesprek waar ik me toch wel een heel andere voorstelling bij had gemaakt. Maar hopen dat dit niet op de rekening kwam te staan.

Erik dook als eerste naar Frank zijn pik en zorgde er voor dat die op volle sterkte kwam. En terwijl Bart mij zachtjes doorpaalde gaf hij Erik instructies om Frank z’n kontje goed te likken en voor te bereiden op het grotere werk van de baas zelf. Ik zag hoe Erik vol overgave Frank z’n kontje likte. Af en toe een vinger er in en daarna weer de tong er in. Het gekreun van Frank en het geneuk van Bart deed mijn pik recht overeind staan en het voorvocht liep langs de schacht naar beneden. Bart wenkte Erik en die moest mijn pik lekker schoonlikken en daarna weer verder het kontje van Frank flink voorbereiden op wat ging komen. We lagen allebei in tegengestelde richting op het bureau. Dus ik kon zien hoe die mooie jongen mijn Frank lekker aan het likken en vingeren was en Frank kon zien hoe Bart met z’n loeiharde dikke pik telkens mijn sterretje binnendrong en mij vakkundig bereed. Af en toe stond Erik even op om alle pikken af te zuigen. Eerst die van Frank, dan die van mij en met al het voorvocht in de mond werd de pik van Bart even flink natgelikt zodat hij weer goed geolied bij mij naar binnen ging. Langzamerhand voelde ik toch wel het zaad omhoog borrelen van dat aanzicht en die geile neukbeurt.

Dat was nog niet toegestaan, want zonder dat ik een teken had gezien werd ik samen door Bart en Erik op een stoel getild en vastgezet met touwen. Waar die zo snel vandaan kwamen weet ik niet, maar in een ogenblik zat ik goed vast op de stoel en kon ik alleen nog maar toekijken wat die geile mannen met mijn Frank gingen doen.

Erik ging onder het bureau zitten om van daaruit Frank z’n sterretje weer te likken. Zijn tong gleed door de bilspleet en het puntje van zijn tong ging eerst over het sterretje, maar drong toen naar binnen voor zover dat ging. Er werd flink wat speeksel naar binnen gewerkt en Frank lag te kronkelen van genot. Intussen had Bart eerst even gezoend met Frank maar al snel zijn leuter bij Frank in de mond geschoven. Frank moest vooral de eikel en het spleetje goed likken. Ik zag hoe die eikel steeds dikker werd en roodpaars aanliep. Bart liep op mij af en liet zijn dikke eikel aan mij zien en ik mocht er even aan likken en ik proefde dat er een flinke stroom voorvocht op gang was gekomen. “zo, daar ga ik nu eens die hongerige mannenkut van jouw man mee berijden. Geniet maar lekker van wat je te zien krijgt”.  Erik kroop onder het bureau vandaan en ging op z’n knieën voor mij zitten. Heel voorzichtig likte hij aan mijn ballen, langs de schacht van mijn pik naar mijn eikel toe. Een gulp voorvocht verdween in Erik z’n mond. Hij stopte snel, zodat ik niet afspoot. Bart wreef inmiddels met zijn opgezwollen eikel tegen Frank zijn kontje en duwde heel langzaam zijn eikel naar binnen. Een eindje erin en dan weer eruit. Dat ging een aantal keren zo en toen kwam hij met zijn dikke natte pik naar mij toe. “Proef maar eens even hoe geil en nat die mannenkut van jouw man is geworden van mijn pik”. Hij duwde hem stevig bij mij naar binnen en neukte mij met een aantal halen in de mond.

Zijn pik was inderdaad helemaal glibberig en druipte van alle geil uit Frank z’n kontje. Erik zoog mijn nieuwe lading voorvocht van mijn pik en nam mijn ballen in de mond. Bart was teruggelopen naar Frank en begon nu eerst langzaam en daarna steeds harder en dieper Frank te berijden. Ik werd gek van de geiligheid en wilde het liefst afspuiten in Erik z’n heerlijke mondje. Maar Erik had dat door en stopte snel alle lik en zuighandelingen. Nog niet, nog steeds niet.

Erik moest Bart z’n druipende leuter aflikken en naast Frank gaan liggen. Daarna duwde Bart in een keer z’n dieprode eikel bij Erik naar binnen. Erik vertrok geen spier en kreunde van genoegen. Na een aantal diepe stoten moest ik die dikke rode eikel aflikken. Geil om die lekkere jongen z’n kutsappen vermengd met Bart z’n geil naar binnen geschoven te krijgen. Toen nog een aantal flinke stoten in Frank en daarna in Erik en Bart kwam luid kreunend klaar en hij spoot al z’n geiligheid leeg in Erik. Frank en ik keken geil toe en hadden allebei een druipende pik. Frank z’n pik was een behoorlijk stuk groter dan die van Bart, maar Bart had Frank overeind getrokken en z’n pik naar Erik z’n sterretje gebracht. Hij duwde Frank in de rug naar voren zodat z’n pik zo in een keer in het nog openstaande sterretje van Erik naar binnen gleed. Ik hoorde het soppen en er gleden bij elke stoot van Frank wat druppels van Bart z’n zaad naar buiten. Terwijl Frank Erik aan het berijden was duwde Bart nog even z’n natte zaadpaal bij mij in de mond om hem schoon te likken. Wat een geile vent. Daarna kreeg ik nog een tongzoen en likte Bart z’n eigen zaad vermengd met Erik z’n kutsap bij mij uit de mond.

Frank had inmiddels het neuktempo verhoogd en stootte inmiddels diep door en z’n zak klotste tegen Erik z’n kontje aan. Bart ging achter Frank staan en gleed met zijn leuter weer door Frank z’n bilspleet en bepaalde het tempo waarin Frank Erik aan het berijden was. Het aanzicht was voor mij zo geil dat ik straaltjes met geil  uit m’n pik voelde lopen en dacht bijna klaar te komen. Maar Bart kwam even op me af en gaf me een pets tegen m’n leuter zodat ik niet klaarkwam. Al weer niet. Om gek van te worden.

Ik hoorde een enorme kreun en Frank spoot af in Erik. Die was inmiddels gevuld met lading 2. Eindelijk werd ik los gemaakt en richting Erik geduwd door Bart. Frank ging op mijn plaats zitten en keek toe hoe ik eindelijk ook mocht neuken. Doordat Erik z’n sterretje uitgelubberd was door eerst Bart en daarna door Frank gleed mijn pik ruim bij Erik naar binnen, glibberend door de vorige 2 zaadladingen. Ik kon dus gemakkelijk mijn pik tot aan mijn ballen bij Erik naar binnen stoten en flink pompen zonder in 1 stoot klaar te komen. Het was een heerlijk geile kont waar ik lekker tegenaan stootte en mijn leuter glibberde heerlijk door die andere zaadladingen heen. Wat een genot. Uitzicht op een lekker joch, 2 geile toeschouwers en mijn zaadpaal glibberend diep door die ingereden mannenkut. Het zaad spetterde tegen m’n ballen aan en ik kwam eindelijk hard kreunend klaar en voelde minstens 4 zaadstralen mijn pik verlaten om diep bij Erik naar binnen gespoten te worden. Erik lag te kronkelen van genot. Ik boog me nog over hem heen om nog even lekker met hem te tongen en na verloop van tijd viel mijn pik uit z’n kontje. Een lading zaad mee naar buiten nemend.

Dit is nou echt wat je noemt een adviseur met benefits.

Bart zou het akkefietje voor mij oplossen en de rekening was al in natura voldaan.

3294 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.