Seks met de vader van Bart (vervolg)

Eerder vertelde ik hoe ik voor het eerst op een parkeerplaats kwam waar aan buitenseks werd gedaan, en daar op een vervolg bezoek een bekende tegen kwam, namelijk de vader van een oud klasgenootje. Hij had later m'n nummer weten te vinden en stuurde me een berichtje "om iets persoonlijks te vragen". Daaraangekomen bleek dat hij al een maand in de zenuwen zat dat z'n familie hoogte zou krijgen. Nu wilde ik ook niets liever dan dat dit tussen ons bleef, dus wat eerst een punt van zorg was werd opeens een geheimpje tussen ons twee.

En zo stonden we in de keuken te praten over die parkeerplaats. Ik zei dat ik er pas drie keer was geweest. Kennelijk kwam hij er al jaren, en, hoewel hij bepaalde gezichten herkende, had hij daar nog nooit een bekende ontmoet. Ik vroeg of er ook stelletjes kwamen, maar volgens Karel waren de enige vrouwen  daar cross-dressers. Dat was een teleurstelling want in de Panorama had ik gelezen van groepseks. Misschien was dat op andere plekken wel zo.

Karel had net koffie gezet en we gingen naar de woonkamer waar we wat verder kletste. De laatste keer dat ik daar in huis was geweest was zeker 5 jaar geleden, en in die tijd was er flink verbouwd. De woonkamer was uitgebouwd met een serre, en ook de badkamer en zolder, zo vertelde Karel. Of ik een rondleiding wilde. Dat leek me wel leuk, dus schoenen uit, zoals gebruikelijk daar, en achter Karel aan naar boven.

De eerste verdieping zag er niet heel anders uit, alleen de badkamer was vernieuwd met een riante inloop douche. Ik herkende de kamer van Bart's zusje waar ik vroeger stiekem op onderzoek ging. We gingen verder naar zolder, waar ik nooit eerder was geweest. Die was omgebouwd tot een extra slaapkamer met een dubbel bed en inbouwkasten. Een kantelraam zorgde voor de verlichting. Het was vrij warm daar boven en Karel opende het raam. Vanuit daar had je mooi zicht op het buitengebied. Ik leunde over het raamkozijn, met Karel achter me, die me wees op gezichtspunten in de verte.

Karel was zeker een kop groter dan ik, en zijn armen bogen over me heen terwijl hij druk gebarend vertelde over een plek waar je vleermuizen kon zien. Ik merkte dat hij ondertussen steeds dichter tegen me aan kwam te staan. Eerst dacht ik nog dat het per ongeluk was, en dat hij in zijn enthousiasme niet door had wat hij deed, maar toen ik een stap naar voren deed, deed hij dat ook. En toen ik een stapje achteruit deed, verplaatste hij geen centimeter, terwijl er nu geen twijfel meer bestond. Hij stond gewoon tegen me aan te rijen!

Ik raakte wat in paniek; daar was ik niet voor gekomen! Een getrouwde man, nog ouder dan m'n vader. Hij merkte dat ik wat ongemakkelijk was en fluisterde "shh, dit blijft tussen ons". Terwijl ik bedacht wat te doen met de situatie, knoopte hij één voor één mijn overhemd los. Zijn handen gingen over m'n borstkas en hij kwam nog dichter tegen me aan, nu zwaar ademend in m'n oor. Ik voelde nu duidelijk een harde pik tegen m'n kont aanrijen. Zijn handen gingen geleidelijk naar beneden, over m'n broek en rits. Ik kon het niet helpen maar voelde me hard worden. Hij ontknoopte m'n broek en opende de rits. Toen, met één beweging deed hij m'n broek en onderbroek tegelijk naar beneden. Daar stond ik dan, halfnaakt bij het zolderraam met een pik recht overeind.

Hij zakte door z'n knieën, en draaide me om van het raam vandaan. Mijn pik verdween in z'n keel. Ik was natuurlijk wel vaker gepijpt door vriendinnetjes, en dit was één van m'n favoriete bezigheden, maar nog nooit op deze manier. Vakkundig nam Karel mijn paal tot achter in z'n keel. Niets geen voorspel, gelijk diep erin. Ik wist niet wat me overkwam en m'n pik werd steeds harder. Daarna begon hij echt te zuigen, klef nat, z'n tong gulzend over m'n paal, alsof het een smeltende ijslollie was. Hijgend en slurpend pijpte hij me, met z'n handen stevig om m'n blote billen. Hij keek naar me op en knipoogde. Een geheim avontuurtje tussen ons.

Karel stond op en nam me aan de hand mee naar het bed dat er stond. De broek die nog om m'n enkels hing ging af, en ook het overhemd. Behalve m'n sokken was in volledig naakt. Voor ik er erg in had deed hij ook snel z'n kleren uit, en liet me op bed liggen waarna hij verder ging met pijpen. Ik zag dat hij heel behaard was, alleen z'n pik was kaal. Hij had vrij grote tepels, die hij al pijpend met z'n vingers masseerde. Zelf heb ik vrij kleine tepels, helemaal niet gevoelig, maar die van hem waren hard en stonden recht vooruit, net als bij een vrouw.

Nog steeds pijpend, draaide hij langzaam maar zeker z'n lichaam, zodat ik goed zicht had op zijn pik. Die was niet heel groot, maar keihard en vrij dik met flinke ballen, alles glad geschoren. Zijn lul kwam steeds dichter naar mij toe. Was het de bedoeling dat ik hem ging pijpen? vroeg ik me af. Daar leek het wel op, want z'n glimmende eikel drukte inmiddels tegen m'n lippen. Als een klein kind dat gevoerd wordt, deed ik m'n mond open, en liet zijn penis m'n keel inglijden. Ik begon te zuigen zoals ik dacht dat dat ging; ik had immers nog nooit eerder gepijpt. Het smaakte wat zoet en zoutig tegelijk. Ik lag stil met m'n mond open terwijl Karel zijn pik in en uit m'n mond bewoog, nog steeds zuigend aan mijn lul.

De hele situatie maakt me zo geil dat ik wist dat ik snel ging klaarkomen. Ik wilde dit aan Karel duidelijk maken maar kon met zijn pik in m'n mond niet méér doen dan hard te kreunen. Dat bleef niet ongemerkt en Karel maakte zich klaar voor de finale. Hij kwam nu bovenop me liggen en duwde zijn pik tot achter in m'n keel, en tegelijkertijd nam mijn paal tot aan m'n ballen in z'n mond. Ik stikte zowat en kwam met een enorme kreun klaar. Karel slikte alles in een keer door en nam z'n pik uit mijn mond. Daarna trok hij zich snel af, waarbij nauwelijks sperma omhoog kwam. Waarschijnlijk niet de eerste keer vandaag, dacht ik nog. Uitgeput bleven we even liggen. 

Was dit nu echt gebeurd? Standje 69 met een vent die zeker 30 jaar ouder is? Wat verdwaasd stond ik op en kleedde me weer aan. Karel deed hetzelfde en we gingen terug naar beneden alsof er niets gebeurd was. Ik deed m'n schoenen aan en Karel bedankte me en zei "Ik ben iedere zaterdagochtend alleen thuis, als je nog eens wil". Ik wist niet goed wat ik moest zeggen, of wat ik wilde, en zei "tot ziens", pakte m'n fiets en ging terug naar m'n ouders.

We hebben elkaar daarna nog één keer gezien, waarover een andere keer.

4303 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.