Pijpen na het werk

Geplaatst door: lelyslet op 20-05-20

Dag voor Hemelvaart. Een lekker lang weekend voor de boeg. De klok gaat langzaam, maar bijna tijd om naar huis te gaan.  Op de weg terug moet ik langs het Larserbos. 


Een uur voor sluitingstijd maar even op Homochat kijken. Een man reageert op mijn profiel. Hij ligt blijkbaar al op het naaktstrand. Zo snel als ik kan ga ik na mijn werk op pad. Ik parkeer mijn auto op de P bij de Rietweg en loop richting het naaktstrand. Nog even checken op bull. Blijkbaar is de man opgestaan en richting de parkeerplaats gegaan, dus ik besluit terug te lopen.

Daar aangekomen zie ik een man zenuwachtig heen en weer lopen. Is dat mijn date? Ik besluit de bosjes in te lopen om te zien of hij volgt. In de bosjes kleed ik mij uit en ik loop naakt terug naar het fietspad. Niemand te zien. 

Ik loop terug naar mijn kleding, wanneer er aan de andere kant een man tevoorschijn komt met zijn hand op z'n kruis. Ik ga snel op mijn knieën zitten als uitnodiging. Hij komt naar mij toe en haalt zijn pik uit zijn broek. Een prachtige puk met een gigantische PA door de eikel. Dat was voor mij de eerste keer dat ik een gepiercte pik in mijn mond had. De man was heerlijk ruw. Hij neukte mij stevig in mijn mond en drukte vervolgens zijn complete ballen in mijn mond, terwijl kijk hij zich af trok. Ik deed mijn mond open en ving al zijn zaad op mijn tong. En liet het heerlijk uit mijn mond lopen. Mmmm. Hij deed zijn broek dicht en ging weer. 

Even op bull gekeken. De persoon waarmee ik had afgesproken, vroeg zich af waar ik was. Hij zag net de man die ik gepijpt had in zijn auto stappen en was bang dat ik dat was. Snel kwam hij na mijn geruststelling ook de bosjes in. Heerlijk. Nog een pik in mijn mond. Ik pijpte flink door. Hij had een leuk formaat pik, maar hij bleef niet al te stijf staan. Dus helaas maar niet laten neuken. Hij had wel een leuk formaatje voor iemand die niet heeft kunnen voorbereiden om geneukt te worden. Het duurde niet lang, voordat hij klaar kwam. Dit keer slikte ik alles door. Heerlijk.

Hierna heb ik me toch maar aangekleed en ben naar huis gegaan. Als dit de voorbode was voor het weekend, gaat er nog heel wat komen. Ben benieuwd. Hopelijk vervolgd. Ik ben Lelyslet

3293 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.