Naaktstrand Enkhuizen

Geplaatst door: lelyslet op 21-05-20

Lekker Wat je vrij. Hemelvaart. En gelukkig ook nog heel mooi zomers weer. Ik had een tip gekregen over het naaktstrandje ten noorden van Enkhuizen. Ik besloot er eens een keer heen te gaan. Ik had afgesproken met iemand via kik.


Het was even zoeken voor de eerste keer, maat toch gevonden. Het strand was eigenlijk niets meer dan een stuk beboste grond. Hier en daar kale plekken, waar je met een kleedje kon liggen. Dit was en een soort hokjes, waar je niet geheel in de kijker lag. Zo nu en d an liep er iemand langs om te kijken wat voor vlees er overal te vinden was.

Ik had me goed geïnstalleerd. Mijn kontje glom van het glijmiddel. Ik lag namelijk lekker met mezelf te spelen. Ik had ook een kleine wil Zo mee genomen. Mijn date wilde mij namelijk lekker neuken daar, dus ik kwam voorbereid. 

Zo nu en dan maakte ik een praatje met de voorbijgangers. Eentje wist niet helemaal een houding aan te nemen, aangezien ik nog steeds over mijn kutje aan het wrijven was. Ik maakte het hem wat makkelijker, door op mijn knieën te gaan zitten. Hij kwam naar voren, zodat ik hem lekker kon pijpen. De houding was voor hem ongemakkelijk, dus ging hij lekker  op zijn rug liggen. Ik op mijn knieën ernaast en flink druk bezig met zijn mooie pik. Ondertussen was een gluurder dichterbij komen te staan. Hij w wilde graag mee doen. Ik kroop op knieën en handen naar zijn pik toe en nam hem in mijn mond, terwijl mijn kontje fier naar achteren stak. Mijn verwachting was dat de eerste mij zou gaan neuken. Helaas gebeurde dat niet. Hij ging erbij staan. Ik pijpte ze om en om, toen de eerste zich aankondigde dat hij ging komen. Zijn zaad stroomde over mijn gezicht. Ook nummer 2 begon te grommen. Ik nam zijn pik diep in mijn mond. Hij neukte mijn mond vol met zijn zaad. Heerlijk. 

Mijn date is nooit gekomen. Ik ben ook niet geneukt, maar ik ga hier zeker terug komen. 

Tot nu toe nog steeds een geil weekend. Smaakt naar meer. 

4592 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.