Verzekerings agent

Geplaatst door: biancacd op 21-05-20

Hallo, ik ben een niet uit de kast getrouwde bi travestie, heb al wel wat avontuurtjes gehad met mannen maar zit nu even op droog zaad doordat ik het op professioneel gebied veel te druk heb. Als hobby heb ik een oude Vespa die al enkele jaren stof stond te vangen achteraan in mijn garage nu met de zomer voor de deur wilde ik terug wat gaan toeren er mee maar moest dan wel eerst terug rijklaar gemaakt worden. Dus s ’avonds na het werk wat aan het sleutelen geraakt en daarbij ook weer wat tijd vrijgemaakt om ook wat te dressen wanneer het vrouwtje slapen was zelf wat foto’s gemaakt hiervan en op het net gezet enkel dit was zonder make-up dus er bestond de kans dat iemand me herkende.

Na enkele dagen was het tijd voor er mee gaan te rijden en mijn vrouw belde de verzekeringsagent om het attest van verzekering te verkrijgen wat door de agent later die dag werd gebracht. Toen ik thuis kwam was de agent er net en bekeek mij met grote ogen en vroeg of ik ook eens niet tot bij hem kwam om naar zijn machientje te kijken ik dacht het ene pleziertje is het andere waard en al doende tufte ik zaterdag middag naar die man waar ik direct vriendelijk ontvangen werd binnengekomen werd hij wat losser en er lag een zelf afgedrukte foto van mij waar ik natuurlijk een beetje van schrok en wat hem duidelijk opviel zodat hij nog wat opdringeriger werd en op zijn computer het filmpje liet draaien waarop ik een dildo bereed.


Nadat ik wat bekomen was van de schok deed hij mij een voorstel oftewel hem verwennen en gehoorzamen of misschien konden de foto en film wel eens per ongeluk in mijn vrouw haar mailbox belanden, mijn opmerking dat dit chantage was en dus strafbaar werd weggelachen en werd me duidelijk gemaakt dat er geen onderhandelen werd toegestaan dus was mijn vraag wat de tegen prestatie dan wel niet mist zijn. Lachend zei hij dat ik zijn shorts naar beneden moest trekken en zijn machientje een goede beurt geven dat was niet iets waar ik vies van was maar wat ik gespeeld tegenstribbelend deed met zijn broek weg stond er een man van 60 jaar 100 kilo naakt voor mij ik begon met lekker zijn pik te rukken maar dat was niet naar zijn zin en beval mij op mijn knieën te gaan en zijn pik te zuigen eens ik mijn mond open had duwde hij zijn pik helemaal in me mondje en begon heftig te neuken na een 10 minuutjes , jazeker hij kon er wel wat van, moest ik mijn hoofd over de rug van de zetel leggen en werd er weer hevig in mijn keel geneukt tot hij zei als je morst op mijn salon gebeuren er ergere dingen met je zodoende kreeg ik de volle laag zaad in mijn mond en slikte als een bezetene om zeker niet te morsen. Nadat we beide wat bekomen waren vroeg ik om de foto’s en het filmpje te wissen maar de response was dat ik de volgende zaterdag er weer moest zijn maar nu volledig gekleed als Bianca en er vast wel een verassing voor mij kon zijn. Op weg naar huis toch wel binnenpretjes gehad want was dit niet iets waarvan ik al jaren droomde.

Vol ongeduld wachtte ik tot zaterdag middag om opnieuw zijn machientje te gaan repareren.

Dit is een echt gebeurt verhaal wat nog steeds niet geëindigd is voor mij

Groetjes Bianca

3232 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.