Hem weer zien.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 22-05-20

Ze hadden elkaar eerder ontmoet. Bas was op koude winter avond in Paul,s huis en hart terecht gekomen. Het was nu bijna jaar later. Hadden via sms wel contact gehad! Bas kwam met een doel. Had Paul ge-smsd dat onderweg was. Bas kwam aan bij het huis zag Paul staan. Paul mogelijk herinnerde Bas zijn auto. Hij stond in de deuropening. Zo te zien beiden al in de stemming. Wat er ook dan mocht gaan gebeuren? Bas vloog in Paul,s armen zoende hem.

De koffie stond te pruttelen en koektrommel stond op tafel. Eerst koffie dan wat dan ook? Eerst bijpraten maar was spanning.Hun lichaam verlangde naar elkaar. De koffie was op. Ze begonnen elkaar uit te kleden! Eerst naar badkamer was binnen al 25 graden.Het in zepen ging gewoon. Hun handen wisten elk plekje te vinden. Werd glibberboel in de badkamer.

Ze waren heet op meer dan een manier. Even afspoelen dan naar slaapkamer. Paul had al gevoelt hoe Bas hem vingerde! Hun leuter stond stijf klaar voor actie. Bas had glijmiddel gevonden en condooms. Alles was zo geregeld na jaar weer een. Dat kan wel zeggen. Bas zat in Paul welk tempo bepaalde. Paul weet wat Bas nodig heeft. Geen vluggertje op keukentafel of op de werkbank.

Paul was al klaar gekomen kort daarna Bas. Even de sperma en zweet afspoelen. Hun handen en mond verkende elkaar. Bas kwam met doel had in begin over! Hij had gezien dat Paul behoeftig werd. En geen nabije buren had!  Ze woonde te ver van elkaar. Bas wilde bij Paul intrekken. Of met zijn baan kon interesseert jou? Hoef niet zeggen hoe Paul reageerde.

Hij werd emotioneel. Natuurlijk kon Bas intrekken. Maar eerst wat rotzooien in slaapkamer. Nu was Paul die condoom om had. Hij liet Bas zijn dankbaarheid voelen. Hoe gaat verder we hopen goed? Want huis is geschikt voor twee. Maar botst het niet een keer weet niet?

2183 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.