Garden of Love and Fire

Geplaatst door: lelyslet op 24-05-20

In de buurt van Almere Poort zit een stukje natuur, genaamd Garden of Love and Fire. Het terrein is opgebouwd als een kunstwerk. Interessanter echter zijn de bossen er omheen. Dit is namelijk een hele mooie cruising plek.


Ik was hier zelf nog nooit geweest, dus besloot als afsluiter van mijn erg geile weekend hier eens een bezoek te brengen. 
Toen ik aan kwam, stonden er een paar auto's op de parkeerplaats. Niet een erg drukke plek blijkbaar.

Ik loop het zandpaadje op die het bos in leidt. Een mooi groen bos met hoge dunne bomen. Ik volg het pad, tot in een man in de bosjes zie staan. Voor hem zit op zijn knieën een man in een werkoverall of tuinbroek. Hij is hem flink.aan het pijpen. De man ziet mij kijken en wenkt mij. Dichterbij aangekomen wenkt hij mij het over te nemen. Ik ga op mijn knieën en begin hem heerlijk te pijpen. De man in de overall verdwijnt nu weer en ik ben alleen met deze man. Hij geniet van mijn pijp kunsten. Wil je meer doen?, vraagt hij. Nou graag. Hij wil me graag neuken. Ik laat me dat geen 2 keer zeggen. Ik.laat mijn joggingbroek op mijn enkels vallen en buk voorover, me vast houdend aan een boom. Zijn pik glijdt over mijn kutje, tot hij de ingang vind. Langzaam glijdt zijn pik erin en hij begint langzaam, maar steeds sneller mij te neuken. Heerlijk. Ik wordt daar in dat bos door een wild vreemde in mijn kont geneukt. Hevig schokkend komt hij klaar. Ik voel zijn slapper geworden ook uit.mijn kont glijden en daarna de gevulde condoom. 
Joggingbroek weer omhoog en met een tintelende kut verdwijn ik in het bos. 

Wauw. Wat een weekend. Nog nooit zoveel sex achter elkaar gehad. Dat wordt afkicken als de werkweek weer begint. 
Ik ben Lelyslet. 

5128 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.