De Afgelopen 3 jaar vol avontuurtjes met mannen.

Mijn afgelopen 3 jaar zat vol sex. Mijn status is single en heb de afgelopen 3 jaar behoorlijk wat sex gehad met verschillende mannen. Ik ben bi, maar heb het helemaal te pakken. De eerste afspraakjes wilde ik me er nog niet helemaal aan overgeven dat ik het lekker vind om sex met mannen te hebben, maar al snel voelde ik helemaal geen bezwaar meer. En kwam ik er ook achter dat ik op oudere mannen geil. Mijn eerste paar dates waren met 3 verschillende mannen. En hier liet ik me nog alleen leeg pijpen. Ik weet nog goed dat ik in de auto helemaal naar Delft was gereden op een zondagmiddag. Ik belde aan, en er deed een niet knappe man met overgewicht open. Toch stapte ik bij hem binnen, en zei ik direct dat ik nodig verwent moest worden. Direct naar zijn slaapkamer waar we naakt in bed terecht kwamen, en hij me de pijpbeurt gaf die ik nooit had ervaren, zo diep en geil was dat, mijn pik was echt onwijs hard, en lag te genieten op bed. Hij hoefde niet lang verder te zuigen omdat ik zijn mond snel vol spoot. Die date blijft me zeker bij, omdat ik toen ervaarde dat het ontzettend lekker is.

Ook dichterbij huis date ik een aantal keren met een man, waarbij ik steeds heerlijk werd gepijpt. En wat ook wel toevallig is, is dat ik later met een man had afgesproken voor een pijpdate. Die man bleek de overbuurman te zijn van mijn eerdere date. Ook stond die man nog te praten met een buurvrouw toen ik na de pijpdate weer naar mijn auto liep. De eerste keer dat ik verder ging dan alleen gepijpt te worden, was met een oude kale man. in zijn appartement ging ik op de stoel zitten, en begon hij heel diep te pijpen. (op zijn profiel stond dat hij ook bi mannen leeg pijpt) en na een tijdje vroeg hij of ik m,n benen op wilde trekken, zodat hij m,n kontgaatje kon likken. Zo dat was me een partij geil zeg. Ik kwam nog heviger klaar nadat hij dit heeft gedaan. Ik bleef de fantasie houden om ook een man te neuken. Dat is ook gebeurt, en nu kan ik er geen genoeg van krijgen. Ik kwam in contact met een oude bottom op 10km fietsen.

Ik vertelde op de chat wat ik allemaal zou willen, en hij gaf me zijn adres en vertelde naakt de deur open te doen. Ik kwam er aan en zette mijn fiets in de tuin. Ik klopte op de deur en hij deed naakt open. We begonnen gelijk te tongzoenen, en ik was heel snel ook naakt, en we gingen naar boven. Naast het bed ging hij op z,n knieen en pijpte me zalig. Hij kan dit heel erg lekker, en we lieten ons helemaal gaan in de geilheid. We gingen op bed liggen en hij pijpte nog even door, maar ik wilde zijn kont. Hij ging op zijn knieën zitten en ik paalde zijn lekkere neukgaatje. Wat intens geil was dat, ik zat met mijn pik in de kont van hem, dat idee was al heet. Mijn pik is best groot, en bij het in en uit zijn kont stoten, had ik een geil uitzicht daarop. Ik hield het niet meer uit, en met flinke stralen zaad spoot ik hem vol. Natuurlijk nog een tijd nagenieten met hem. Daarna heb ik nog vaak met hem geneukt. en nog flink veel andere mannen. Ik hoop dat jullie hebben genoten van deze ervaringen

3576 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.