Seks met de vader van Bart (slot)

Zoals je in de twee eerdere afleveringen kunt lezen, kwam ik op een ontmoetingsplaats buiten de vader van een oud klasgenootje tegen, die me later thuis uitnodigde voor een gesprek. Van het één kwam het ander, en op zolder ben ik toen door hem gepijpt. Bij vertrek zei dat hij vaak zaterdags alleen thuis is.

Ik was wat overdonderd door de hele situatie. Ik was niet naar hem toe gekomen om seks te hebben. Wat moest ik met zo'n oude man, en wat als er onverwachts iemand thuis zou komen? Aan de andere kant was er geen ontkennen dat ik een harde pik had toen hij me uitkleedde daarboven, en met een intens orgasme was klaargekomen in zijn keel. Wat zou hij nog meer met me willen doen, speelde door mijn hoofd. Ik besloot het maar te laten tenzij ik wat zou horen.

Dat duurde niet lang. De week erop kwam er al een berichtje van Karel of ik wilde langskomen. Ik texte terug dat ik pas volgende week weer bij mijn ouders was, waarop hij antwoordde "dan kom je toch de week erop, leuk!". Ik wist niet goed hoe te reageren en hield het bij "ok". Ik kon altijd nog excuses maken later dacht ik zo.

Die week ging voorbij, en ik had niets meer gehoord, tot vrijdag op weg naar m'n ouders er een berichtje kwam dat hij zaterdagochtend zou laten weten wanneer hij het rijk alleen had. Ik had voor de zekerheid mijn fietskleren meegenomen, om die ochtend een ritje te maken op m'n vaders racefiets, om zogezegd te trainen voor een vierdaagse die stond geplanned.

Redelijk vroeg ging ik op m'n fietstocht. Ik had zo'n lycra fietsbroek en strak shirt aan. Na een uurtje ging de telefoon; Karel's vrouw was net vertrokken en ik was van harte welkom. Dit was het moment om te zeggen dat ik niet kon komen, maar in plaats daarvan, texe ik terug dat ik op een half uurtje fietsen was van zijn huis. Ik keerde om en ging flink doortrappend terug. Hoe dichterbij ik kwam, hoe nerveuzer ik werd, maar tegelijkertijd ook geiler. Daar aangekomen zette ik m'n fiets achter het huis en liep naar de achterdeur.

De deur was open en ik liep de keuken in, roepend "hallo". Ik was redelijk bezweet van het harde fietsen, en door m'n fietsbroek zag je m'n halfharde pik. Ik probeerde snel aan iets anders te denken zodat het niet zou opvallen. Karel kwam uit de woonkamer, "hoi ben je er al!". Hij keek me belangstellend aan starend naar m'n fietsbroek. "Eerst maar even onder de douche. Kom mee naar boven dan geef ik je een handdoek".

In de badkamer haalde Karel een handdoek uit de kast. "Je vindt het wel toch, dan zie ik je zo.", zei Karel en liep de badkamer uit, de deur achter hem sluitend. Ik kleedde me uit, en ging onder de douche staan. Het was een ruime inloop douche met heerlijk warm water. Terwijl ik het zweet van me afspoelde, ging de badkamer deur weer open. Karel kam binnen, helemaal naakt, en stapte ongegeneerd achter me in de douche. "Kom ik help je wel even". Voor ik maar iets kon uitbrengen, pakte hij een zeepje en begon me in te zepen.

Hij stond achter me dicht tegen me aan, zeepte m'n armen, één voor één, vervolgens mijn rug, over m'n billen naar m'n linkerbeen, en vervolgens via het rechterbeen weer omhoog. Ondertussen kwam mijn pik steigerend omhoog. Hij zeepte er om heen, zonder m'n pik aan te raken. Het zeepje verdween inmiddels tussen mijn billen. Ik voelde het over m'n kontgaatje gaan, gevolgd bij een vinger van Karel.

Ik werd voor het eerst gevingerd door een vriendinnetje een paar jaar geleden, en ontdekte dat ik daar ontzettend geil van werd.
De laatste tijd vingerde ik me vaak zelf bij het masturberen. Ik krijg er heel intens orgasme van. Dus toen Karel mij begon te vingeren gingen alle stoppen los. Ik kreunde terwijl zijn vinger steeds dieper ging. Wat een genot, mijn pik stond op springen. Ik wilde mezelf gaan aftrekken, maar dar stak Karel een stokje voor. Hij haalde m'n hand van mijn lul vandaan, en bracht hem naar zijn paal, die inmiddels keihard was. 

Ik trok aan Karel's pik, terwijl hij doorging met mij te vingeren. Ik deed een been omhoog zodat hij er beter bijkon. Toen kwam naast de middelvinger ook zijn wijsvinger mee. Ik hoorde hem hijgen in m'n oor, en ik kreunde zelf, met m'n kont achteruit en twee vingers diep in me. Nog steeds had Karel mijn pik niet aangeraakt, maar hij maakte me plagend steeds geiler.

We stonden inmiddels al zo'n 10 minuten onder de douche en de positie met een been omhoog werd wat ongemakkelijk. Karel draaide de kraan dicht, en gaf me de handdoek. Even dacht ik dat dit het was, maar toen we allebei afgedroogd waren, gaf Karel me een hand en zei, "kom we gaan naar boven". Naakt gingen we hand in hand de trap op naar zolder.

Daar aangekomen deed Karel de dekens van het bed, en positioneerde me op m'n knieën op het bed met m'n gezicht naar de muur. Toen buigde hij me voorover. Ik leunde op m'n ellebogen, met m'n hoofd in een kussen en m'n kont naar achter, waar Karel plaatsnam. Hij deed met z'n handen m'n billen van elkaar, en toen gebeurde er iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Karel likte over m'n bilnaad van m'n ballen tot m'n gaatje, heel klef en nat.

Het voelde goor en geil tegelijk, Karel's tong over m'n gaatje. Hij duwde m'n billen steeds verder uit elkaar en ging dieper met z'n tong naar binnen. Hij spande zijn tongspieren zodat het net een vingers leek, om vervolgens weer te ontspannen en te likken. Ik kwam bijna spontaan klaar.

Maar Karel was nog niet klaar, hij opende het laatje in het nachtkastje, en haalde er een pakje condooms uit, en een tube wat leek op handcreme of zonnebrand. Ik lag nog steeds op m'n armen te kijken wat hij van plan was. Hij deed de dop open van de tube en deed wat op z'n hand. Vervolgens smeerde het op m'n kontgaatje. Het voelde wat koud en glibberig. Vervolgens hoorde ik wat geritsel, maar kon niet goed zijn wat Karel deed achter me.

Dat werd snel duidelijk. Karel had een condoom omgedaan, en drukte nu met z'n pik tegen m'n sterretje. De tube was natuurlijk glijmiddel en geen handcreme realiseerde ik me. Z'n paal gleed beetje bij beetje naar binnen. Z'n lul was misschien niet de grootste, het voelde alsof een honkbalknuppel naar binnen kwam. Ik had m'n tanden stijf op elkaar en kneep m'n ogen dicht. Een vinger was geil, maar dit was even wennen.

Behendig duwde Karel z'n paal naar binnen en begon me heel langzaam te neuken. Het bewegen maakte het een stuk prettiger. Alleen als hij heel diep ging had ik het nog moeilijk. Hoe sneller hij bewoog hoe meer ontspannen ik werd. Ik duwde nu zelf mijn billen uit elkaar, terwijl Karel z'n handen over mijn schouders deed om me goed door te neuken. Mijn pik bungelde heen en weer, steeds chaotischer.

Ik voelde dat Karel naar een hoogtepunt kwam. Hij begon steeds dieper te hijgen en sneller te neuken. Toen met een diepe zucht duwde hij z'n pik zover in m'n reet in dat ik naar voren viel. Karel viel over me met z'n bezwete en harige lichaam. Daarna stond hij op, deed de condoom eraf, en wikkelde het in een tissue. "Nu is het jouw beurt", lachtte Karel.

Ik dacht dat hij bedoelde, mijn beurt om klaar te komen, maar Karel overhandigde me een condoom. Hij nam toen mijn plaats in op het bed, op handen en voeten. Ik stond wat onhandig met het condoom in mijn hand, en deed hem maar om m'n pik zoals kennelijk de bedoeling was. Karel ondertussen deed z'n billen uit elkaar en zei "ik wil je voelen". Het was duidelijk: Karel wilde dat ik nu hém ging neuken.

Ik zette m'n pik op z'n geopende kontgaatje, maar hij ging er moeilijk in. Na wat geklungel wees Karel me op de tube glijmiddel. Ik smeerde er een goede hoeveelheid op, en m'n eikel gleed nu heel makkelijk naar binnen. Karel kreunde, "neuk me", "neuk me diep". Dus ik duwde mijn paal helemaal naar binnen. Dit voelde zo geil dat ik voelde dat ik ging komen. Dus ik begon hem nu heel hard te neuken om het orgasme zo lang mogelijk te laten duren. Al neukend voelde ik me meerdere keren intens in het condoom spuiten.

Buiten adem viel ik op Karel's rug, mijn pik nog steeds hortend in zijn holletje. Daarna rolde ik van hem af. De condoom zat inderdaad helemaal vol. Ik deed hem af en legde hem bij de andere. "Geile knul dat je bent.", zei Karel,"zo lekker heb ik in tijden niet gesekst". We liepen naar beneden naar de badkamer waar mijn fietskleren lagen. Ik kleede me weer aan, en Karel deed een badjas om. "Bedankt", zei Karel. Ik zei "Tot ziens" en ging verder met m'n fietstocht.

Dat was de laatste keer dat we elkaar hebben gezien. Ik had er toch wat bedenkingen bij. Wat als ik iets oploop, of er komt iemand thuis. Ook tegenover Bart voelde het niet goed. Karel heeft me nog wel een keer uitgenodigd, waarvoor ik heb bedankt. Daarna heb ik niets meer gehoord. Misschien maar beter zo.

5120 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.