De bijzondere boswandeling.

Geplaatst door: bootwanker op 27-05-20

Onderstaand verhaal is echt gebeurd en ik verwonder er me nog regelmatig over.

Het was in de tijd dat ik nog regelmatig veel onderweg was voor het bedrijf en al lang geleden. Die dag zou ik eerst een flinke boswandeling maken in de bossen rondom Doorn. Het was geen mooi weer. Beter gezegd het regende nogal. Ik had een boekje van natuurmonumenten met allerlei wandelingen en bijbehorend kaartjes. Aangezien ik dus in de buurt van Doorn moest zijn had ik daar iets uitgezocht. Het was denk ik een kilometer of 10. Ik liet me niet door het weer tegenhouden en had regenkleding en laarzen meegenomen.
Een parkeerplaats gevonden bij het begin van de route en me omgekleed ging ik vol goede zin op pad. Na verloop van tijd zag ik een jongeman een eindje verderop op het fietspad naast het wandelpad aankomen. Hij bleef even naast me rijden en reed verder, dacht ik. Het bijzondere was dat die jongeman een zomerbroek en een wit overhemdje met korte mouwen aan had. En ik liep in een regenpak en laarzen. Heel tegenstrijdig. Op een gegeven moment parkeerde hij zijn fiets tegen een boom en kwam naar mij toe lopen. Zonder iets te zeggen ging hij naast mij lopen. Ik keek eens naar hem en zag al wel dat hij inderdaad een stuk jonger was dan ik, zwart haar en een designer stubble. Hij zag er wel wat Oosters uit, maar ik was in de verste verte er niet op bedacht dat het inderdaad een Arabische man was.

Ik vond het wel merkwaardig dat hij naast mij bleef lopen. In de regen en in zomerse outfit. Op een gegeven moment wees hij naar zichzelf en zei Ahmed en wees toen naar mij. Ik zei mijn naam en daarna gaf hij mij een hand om die de hele wandeling nauwelijks weer los te laten. Hij begon te praten, maar ik begreep er werkelijk geen woord van. Ik wees naar de lucht en mijn kleding en daarna zijn kleding. Hij moest wat lachen, maar bleef naast mij lopen, hield mijn hand vast alsof we een stelletje waren en praatte door. Ik stopte even om hem de kaart van natuurmonumenten te laten zien en aan te wijzen dat ik die route ging lopen. Hij lachte wat, pakte weer mijn hand en bleef rustig met mij verder de route lopen.

Hij werd steeds natter en er verschenen steeds meer moddervlekken op z’n zomerbroek. Blijkbaar deerde het hem niks. Handje in handje liepen we verder door het bos langs de route. Ik snapte er echt helemaal niks van. Dit was voor mij een ongekende ervaring. Maar ik vond het ook wel gezellig zo’n pratende man die zo hardnekkig mijn hand bleef vasthouden. Het enige wat ik begreep was dat hij kapper was in het dorp. Ongetwijfeld een kapper voor Arabische klanten.

Hoe verder we liepen hoe dichter hij tegen me aan kroop en naar me lachte. Dit was echt iets heel ongewoons. Ik snapte er toen nog niks van. Het voelde ook niet ongemakkelijk. Net alsof ik hem al heel lang kende. Geen idee waar hij over praatte en er werden zelfs liedjes gezongen. Af en toe keek ik opzij naar hem en dan lachte hij alsof hij gelukkig was. Ik zag dat het eigenlijk best een mooie jongen was. Helemaal niks mis mee. Maar wat moest die jongen nou met mij. Wandelend hand in hand. Hij werd natter en modderiger, maar bleef gelukzalig lachen, praten en zingen.

Opeens liet hij m’n hand los en ik kreeg een knuffel en kus. Ik keek nog snel om ons heen, maar er was niemand. Te slecht weer. Ahmed liet zich op z’n knieën zakken en zonder omhaal trok hij m’n regenbroek naar beneden en m’n spijkerbroek daarna ook. Erg behendig was hij daarin. Mijn lul was nog helemaal slap, want ik had niks zien aankomen en zoiets als dit bedacht. Hij likte eerst m’n ballen en ging toen mijn inmiddels halfstijve lul langs met z’n tong. Klaar, loeihard omhoog. Gereed voor wat komen ging. Ik dacht aan niks meer. Alleen mijn lul nam alle controle over en liet zich verwennen. Ahmed begon langzaam mijn eikel te likken. Eerst door het spleetje, daarna het riempje en toen om de eikelrand. Sjonge, jonge. Ik voelde het voorvocht omhoog komen en Ahmed likte het gretig op. Mijn hele lul verdween uiteindelijk in z’n mond en werd heerlijk gezogen en met de tong bewerkt. Ik pakte zijn hoofd en begon hem langzaam te neuken. Het vond het geil want hij werd steeds wilder en er kwamen steeds meer geluiden omhoog. Trouwens bij mij ontsnapten ook steeds meer kreungeluiden. Maar goed dat het slecht weer was en er niemand langskwam. Ik riep nog dat ik ging komen, maar Ahmed zoog door totdat ik alles had leeggespoten in zijn mond. Hij keek mij gelukzalig aan en ik kreeg weer een knuffel.

Tsja en nu. Moest ik hem ook pijpen? Ik was nog geil genoeg en haalde snel ook z’n pik tevoorschijn en ging op m’n knieën voor hem zitten. Een prachtige besneden pik met een dikke volle zak. In die tijd had ik nog nooit een besneden pik gezogen. Een mooi stevig formaat helemaal strak uitstaand in afwachting van mijn mond. Ik speelde eerst even met z’n eikel en begon al snel die heerlijk pik flink te likken en zuigen. Ahmed was eerst heel voorzichtig met stoten, maar toen hij vernam dat ik het geil vond begon hij hevig kreunend mij flink in de mond te neuken. Ik voelde al vrij snel z’n pik flink opzwellen en kloppen. Vlak voordat hij klaar kwam trok ik hem uit de mond. Ik wilde zien hoe hij over mij heen spoot. Maar goed dat ik regenkleding aan had. Hij spoot met dikke stralen tegen mij aan. Het waren van die dunne  harde stralen die spetterend tegen mijn regenkleding aankletterden en naar beneden liepen. Wat een heerlijk geil gezicht was dat. Toen ik weer ging staan liepen er dikke stralen naar beneden. Geil om te zien en ik liet het lekker zitten en keek hoe het langzaam naar beneden droop.

Ik kreeg weer een hand en we liepen verder alsof er niks was gebeurd. Vrolijk pratend en af en toe zingend liepen we verder. Aan het eind van de route vroeg ik me af hoe het nu verder moest. Ik heb hem met de auto naar zijn fiets gebracht. Blij zwaaiend liep hij naar zijn fiets en vertrok. Ik vraag me nog wel eens af hoe het verder met hem is gegaan.

5005 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.