Alternatieve straf

Na een lange wandeling door de natuur moest ik me haasten om terug bij de auto te komen, het donderde al en de regen naderde. ook had ik een gigantische drang om te plassen, dus besloot ik dat achter de coniferenhaag te doen bij het laatste huis in de rij. Rits open en laten lopen, wat een opluchting, maar opeens werd ik gestoord door een oudere man die een foto maakte. Op heterdaad zei ie boos, deze foto gaat naar de politie en de bekeuring krijg je wel thuis. Dat was wel het laatste wat ik kon gebruiken, zat nog al krap bij kas. Dus ik vroeg kun je me aub vergeven, ik kon echt niet langer ophouden en een boete kan ik nu niet gebruiken. Tja zei de man dat had je eerder moeten bedenken, iedereen plast hier maar en sommige doen zelfs hun behoefte. Kan ik weer opruimen. Smekend vroeg ik kun je me niet vergeven, ik zit nu echt een boete van 140 euro kan ik nu echt niet betalen. De man krabde achter zijn oren en leek minder boos toen hij zei dat een alternatieve straf ook een mogelijkheid was, maar hij vond dat dit niet ongestraft mag blijven.  OK zei ik blij, ik ga overal mee akkoord.
Kom maar mee naar binnen zei hij dan kun jje wat opfrissen en dan bespreken we welke straf je gaat krijgen.
Binnen stond een pot thee op een theelichtje en brood op tafel, ik had meneer Erik, zo stelde hij zich voor blijkbaar gestoord in bij zijn ontbijt. Hij bood me een kopje thee aan, maar was vrij zwijgzaam dus zei ik ook maar niets tijdens het drinken van de thee.
Mijn kopje was leeg en meneer Erik zei, ga je maar opfrissen in badkamer en dan doe ik je kleding in de droger.  Tijdens het douchen had hij mijn kleding weggehaald en een handdoek in de plaats gelegd die ik maar om mijn middel sloeg. Toen ik de badkamer verliet riep hij vanuit een andere kamer, kom maar deze kant op, dan bespreken we je straf. Ga maar in de hoek staan zei hij streng en overdenk je zonden maar eens. Dan ga ik ook douchen en dan bespreken we gezamenlijk je straf zei hij op een strenge toon. 
In de hoek staand keek ik eens om me heen en zag diverse spotprenten aan de muur met de tekst, ik ben stout geweest Meneer en verdien straf" of ongehoorzaam, ondeugend en brutaal. Op alle afbeeldingen kreeg een man billenkoek met of zonder lat, staand of knielend etc.  Was dit misschien een hint, ik wachtte maar af.
Na een paar minuten verscheen meneer Erik weer en vroeg kortaf: En je zonde overdacht, heb je al nagedacht over een alternatieve straf. Even twijfelde ik en zei toen schoorvoetend: Ik ben stout geweest meneer en verdien straf. Ik zag een kleine glimlach op zijn gezicht toen hij vroeg: En wat nog meer, ben je niet brutaal geweest of ongehoorzaam en ondeugend. Zachtjes zei ik jawel meneer terwijl ik bij mezelf dacht als ik er zo vanaf kom hoef ik tenminste niet die boete te betalen.
En welke straf had je in gedachte was de volgende vraag. Ik zei dat laat ik aan u over meneer,  u weet vast wel een passende straf. OK volgde, dan zal ik je flink billenkoek geven en dan zal ik geen aangifte doen. Hij trok me zachtjes aan mijn hand dichterbij en trok de handdoek van mij middel en zei: Billenkoek hoort voor de blote billen, je kunt nu nog kiezen, aangifte of billenkoek. Billenkoek zei ik vastberaden, die boete kan ik nu echt niet betalen. Nou zei Meneer Erik, die onderwijl een liniaal pakte, dan zullen we maar beginnen.

Eerst sloeg Erik me zachtjes tegen de billen met de liniaal en met rooie wangen onderging ik mijn straf. Opeens sloeg ie harder en harder en zei die mooie billen verdienen flink straf, dat krijg je er van als je brutaal bent. Met iedere slag die ik kreeg werden ook mijn wangen roder, want stiekem vond ik het wel lekker en voelde mijn ballen kriebelen. Zou een langverwachte droom uitkomen, op één van de spotprenten stond een man die werd geneukt, of was dat zo in mijn eigen beleving. We zullen wel zien dacht ik, voorlopig heb ik 140 euro boete bespaart. Na een 20 tal slagen stopte meneer Erik en zei op naar de volgende ronde, over de knie. Zijn strenge stem deed mij onmiddellijk gehoorzamen en zo lag ik over zijn knie. Mag wel even duren dacht ik bij me zelf, anders ziet ie nog dat ik opgewonden raak van die billenkoek. wederom volgde een flink portie billenkoek, harde tikken afgewisseld met zachte tikjes. Ditmaal met de blote hand, hetgeen aangenamer aanvoelde.
In gedachte telde ik mee en bij 100 stopte meneer Erik en zei: Zo nu ff pauze, voor mij,en ook voor jou lekkere billen zei hij lachend. Gelukkig was mijn stijve weer een beetje afgezwakt en meneer Erik zei streng, ga maar eens op je knieën op bed zitten, dan zal ik wat cooling gel op je billen smeren als ze pijnlijk zijn.Graag zei ik want ik voelde mijn billen behoorlijk branden. Maar zei ie meteen, je straf gaat door, die heb je verdiend.
Toen ik op het bed zat voelde ik zijn handen mijn billen masseren met een koude gel en het branderige gevoel nam inderdaad af. Ik voelde, of misschien wou ik het voelen, dat zijn vingers soms zachtjes over mijn kutje gleden. Opeens zei meneer Erik, vind je het lekker zo, als ik je mooie billen streel. Ontkennen kon niet, want ik had een stijve, die niet onopgemerkt bleef voor meneer Erik. Dus schoorvoetend zei ik Ja, is lekker. Daarna vroeg ie of ik wel eens iets in mijn mannenkutje had gehad, het geen ik moest ontkennen. Ik was nog steeds maagd, maar hoop snel een keer meer te leren en te ervaren over seks met een man.

Zonder iets te zeggen gingen zijn vingers nu naar mijn mannenkutje en begon die zachtjes te masseren en probeerde een vinger naar binnen te duwen. Een vreemd maar lekker gevoel overviel me en zachtjes kreunde ik van genot. Een tweede vinger volgde en al snel een derde. Opeens werden zijn vingers uit mijn kutje getrokken en voelde ik zijn eikel tegen mijn gaatje. Langzaam perste hij hem naar binnen en zei: Dat vind mijn sletje wel lekker he, en duwde zachtjes door tot dat zijn stijve pik helemaal in mijn kutje zat. Na aanvankelijk een pijnlijk gevoel voelde ik me nu in de zevende hemel, een lang verwachte droom werd vervuld. Stevig begon ie mij te neuken en noemde me steeds zijn sletje en hoertje, dat een stevige straf verdiend.
Na een paar minuten heerlijk mijn kutje geneukt te hebben stopte meneer Erik en zijn pik gleed langzaam uit mijn kutje. Vind je wel lekker he, mijn geile sletje. Ontkennen kon ik niet, gezien mijn stijve pik die drop van geiligheid. Meneer Erik duwde mij op de rug en begon me te zoenen en aan mijn pik te trekken. Dit maakte me helemaal geil en ik voelde ook aan zijn stijve pik, die net nog in mijn kutje zat. Na een paar minuten liggen vrijen duwde hij mijn hoofd langzaam naar beneden en ik begreep de hint en nam zijn pik in mijn mond. Voor het eerst in mijn leven een pik in mijn mond en dat beviel goed. Langzaam zoog ik hem naar binnen en voelde aan zijn volle ballen. Meneer Erik kreunde van genot. Mijn pik droop van geiligheid, hetgeen ik nog nooit eerder had beleeft. Zo lagen we lekker samen te geilen en aan elkaars pik trekken en zuigen. Iedere keer net voor het klaarkomen stopte meneer Erik en liet m,e even pauzeren. Na geruime tijd zei hij op dwingende toon : Zo sletje ga maar weer eens op je knieën, dan kan ik je nog een keer lekker in dat strakke kutje neuken.  eenmaal op mijn knieën gezeten voelde ik zijn eikel tegen mijn ingevette kutje, die langzaam naar binnen gleed. Ff pijnlijk, maar het genot dat er op volgde maakte alles goed. Na een paar minuten kwam meneer Erik lekker klaar in mijn kutje en voelde zijn geil naar buiten druipen. Op je rug slet, dan zal ik je lekker klaar pijpen en inderdaad, meneer Erik was een expert en pijpte me in no time naar een zalig hoogtepunt. Daarna nog ff samen douchen en natuurlijk moest ik Meneer nog een keer lekker pijpen en omgekeerd natuurlijk.

Terug aan de keukentafel vroeg meneer Erik: spijt van je alternatieve straf ? echt niet antwoordde ik snel, ik sta morgen weer in tuin te plassen..........................

Wederom een geile droom, waarvan ik hoop dat ie eens waarheid mag worden.

Reactie graag via pb
Dank u

4375 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.