Vrijdagmorgen zaad

29 mei 2020, de dag voor het pinksterweekeind, had ik vrij genomen om zo een lekker lang weekend te hebben. Werd wel vroeg wakker, de zon scheen al volop en de vogeltjes gingen lekker tekeer. Ik bedacht dat ik sinds de afgelopen zomer niet meer bij de NoordAa was geweest en besloot daar vanmorgen weer eens heen te gaan. Na een ontbijtje en even wat nieuws op internet te hebben gelezen ging ik op pad.

Op het kleine parkeerplaatsje stond een auto, het was niet druk, logisch want een normale werkdag en het was nog geen 9 uur.
Ik liep over het gras de struikjes aan de zijkant in, waar ik een open plek wist. Ondanks die ene andere auto zag ik verder niemand. Nadat ik  mijn witte badlaken had uitgespreid kleedde ik me uit strekte me uit. Met mijn tas als hoofdsteuntje lag ik lekker te genieten van het zonnetje op mijn blote lijf, terwijl af en toe een zuchtje wind over mijn huid streek.
Na een tijdje gelegen te hebben, me af en toe omdraaiend, dwaalde mijn hand af naar mijn pik en ballen, die ik begon te masseren. Al snel had ik een stijve, en trok mezelf eerst zachtjes maar allengs heftiger af, tot ik na enkele minuten dikke klodders sperma over mijn buik spoot. Nagenietend van mijn orgasme streek ik het zaad op met mijn vingers en likte deze af. Hmmmm...
Ook het restant dat nog aan mijn eikel kleefde vergat ik niet op te snoepen.

"Zo", zei ineens een stem, "dat zag eruit alsof je wel een goede portie zaad lust!" Een man met zijn pik al stijf uit zijn broek stond lachend te kijken en stapte op mij af. "Ik was net van plan om weer naar huis te gaan omdat ik niemand zag, maar als je wil heb ik ook nog wel een lading voor je."
"Altijd welkom", zei ik en ging op mijn knieen voor hem zitten. Hij liet zijn broek zakken en zo kon ik zijn ongeveer 18cm in vol ornaat zien. Langzaam likte ik zijn eikel en het duurde niet lang of het eerste voorvocht kwam tevoorschijn dat ik meteen oplikte. Toen maakte ik mijn lippen goed nat, en sloot deze om zijn glimmende eikel, om vervolgens zijn pik lekker te pijpen.
Hij kreunde luid en z'n ademhaling werd al snel zwaarder. Ik voelde zijn dikke lul in mijn mond opzwellen en hij steunde: "Ik ga zo komen, o, ja, oh... in dat geile pijpbekkie... ik kom, ik kom, aaahhhhh..."
Drie dikke stralen warm zaad werden over mijn tong en in mijn keel gesproeid. Ik slikte en slikte, net op tijd om ook nog een "naschok" te ontvangen die ik lekker doorslikte. Hij trok zich terug en tenslotte sabbelde ik zijn eikel schoon. Terwijl hij zijn broek weer optrok zei hij "dankjewel sletje, dat had ik hard nodig!"

" En dat is wat wij ook nodig hebben" klonk een nieuwe stem. Er stonden twee mannen in wielrenoutfit, broekjes op de enkels en elkaars lul vasthoudend. Mijn rustige plekje bleek niet zo rustig als ik had gedacht! Ze hadden toe staan kijken hoe ik die eerste kerel had gepijpt. Die liep schielijk langs de twee terug naar zijn auto.
De mannen kwamen met hun pik vooruit voor mij staan, en zo kon ik ineens twee pikken sabbelen en lekker pijpen.
De oudste had een vrij korte, maar dikke lul, en de jongste een normaal formaat en dikte. Om beurten nam ik de stijve lullen van de twee in mijn mond en pijpte wellustig verder. Opeens liep de jongste om mij heen en ik voelde ineens een natte vinger in mijn kont geduwd worden. Al gauw gevolgd door een tweede en een derde. Toen hoorde ik hem spugen en smeerde hij met zijn hand mijn anus in met zijn speeksel. Daarna drukte hij meteen zijn eikel tegen mijn sterretje, en voelde ik na een kort pijnscheutje zijn eikel langs mijn kringspier gaan. In een langzaam tempo was hij mij bare aan het neuken, en het voelde heerlijk! Zo werd ik gevuld in zowel mond als kont. De neuker verhoogde zijn tempo, wat ik overnam met mijn lichaam en mond waarmee ik de oudste wielrenner aan het pijpen was. Zijn pik werd zo mogelijk nog dikker en al gauw kwam ook hij klaar in mijn mond. Hij spoot niet zoveel als de eerste man, maar genoeg om het smakkend en wel weg te slikken.
Toen hij zijn lul uit mijn mond haalde spoot hij toch nog een straaltje recht in mijn gezicht.

De jongste had het neukritme verder opgevoerd en het duurde niet lang of ik hoorde hem ook steeds heftiger kreunen tot hij briesend zijn lading zaad in mijn darmen spoot waar ik het uit elkaar voelde spatten.
Nog nahijgend trokken ze beiden hun broekjes op en liepen samen, zonder mij nog een blik waardig te gunnen of iets te zeggen weg. Een beetje versuft bleef ik achter en lag ik bij te komen. Binnen een half uurtje had ik drie ladingen heerlijk, warm sperma ontvangen. Als dat een voorteken is voor dit pinksterweekeinde dan hoor je mij niet klagen, dus dit weekeinde iedere dag maar weer naar de NoordAa met mijn witte badlaken!

4639 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.