Een geile avond

Geplaatst door: djberend op 29-05-20

Je hebt wel eens van die dagen. Heerlijk warm en loom. Eigenlijk niets dat echt moet, gewoon een heerlijke relaxte dag. Maar ook zo’n dag dat er seks in de lucht lijkt te hangen. Overdag is er genoeg afleiding, maar ’s avonds…… Dit verhaal gaat over zo’n avond.

De hele dag had ik al rondgelopen met zo’n onbestemd gevoel. Zo’n gevoel dat er wat te gebeuren stond. Dat het iets geils zou zijn was wel duidelijk, maar wat precies was nog een groot vraagteken. Het was al dagen lekker weer. Maar deze dag was wel uitzonderlijk. En ook in de avond bleef het lekker en lang warm. Niet uitzonderlijk heet, maar warm genoeg om nog lekker buiten te blijven. En dat ging ik dan ook maar doen. Uitgebreid had ik me gedoucht en gespoeld. Jockstrap, shirtje en broekje aan en in de auto.

Het was lekker druk op de parkeerplaats. Een aantal grote vrachtwagens blokkeerden het zicht vanaf de rijbaan. De groenstrook en de toegang tot het bos waren zo aan het directe zicht onttrokken. Ik stapte uit en liep een rondje over de parkeerplaats. Ook hier hing al zo’n geile sfeer. Her en der liepen en stonden kerels. Soms verdween er iemand in het bos, soms kwam er iemand uit het bos. Maar ik had helemaal geen zin om in het bos op zoek te gaan. Ik wilde wat anders, spannender, geiler.

Langzaam liep ik naar een van de picknicktafels. Met mijn rug naar het bos, en mijn gezicht naar de vrachtwagens, en goed zicht op de rest van de parkeerplaats sta ik daar. Ik weet dat ik in de schemer te zien ben. Snel doe ik mijn broekje uit. In alleen mijn jockstrap en een shirtje sta ik daar. Geil te wachten op wat gaat komen. Licht buig ik voorover over de tafel. Plotseling voel ik een hand op mijn bil. Ik buig nog wat verder voorover. Langzaam voel ik een vinger door mijn bilspleet gaan. Op zoek naar mijn ster. Wat ben ik blij dat ik die al lekker heb ingevet.

Ik voel een vinger naar binnen dringen, en duw mijn kontje verder naar achteren. Uit mijn ooghoeken zie ik hier en daar mannen toekijken. Ik kreun dat ik meer wil. Ik voel een tweede vinger en even later ook een derde vinger naar binnen gaan. Maar ik wil meer. En opeens is mijn kontje weer leeg.

Heb het gevoel dat ik met een heerlijke open kut te kijk sta. Maar al snel voel ik een eikel tegen ster. En terwijl ik een grote snuif poppers neem, schuift er een heerlijke pik naar binnen. Al die tijd kijk ik niet om. Heerlijk om zo anoniem gepakt te worden. Diep en hard, maar ook zacht en teder wordt ik gepaald. Een paar handen verdwijnen onder mijn shirt op zoek naar mijn tepels. En terwijl mijn tepels goed worden gemasseerd voel ik zijn pik harder en dieper naar binnen stoten. Ik smeek hem bijna om zijn zaad. Ik voel zijn pik opzwellen, en met een laatste stoot en diepe grom spuit hij zijn zaad heerlijk diep in me. Heerlijk blijf ik liggen terwijl hij mijn geile kontje verlaat.

Met mijn geile natte kontje heerlijk open wacht ik op wat gaat komen. Ik wil meer, zoveel ik wel duidelijk. En zo te zien zijn er ook nog wel wat kerels die willen. Ik kan niet zien wat er achter me gebeurt, maar hoor wel iemand dichterbij komen. Opeens voel ik een geile tong door mijn bilspleet gaan en in mijn kontje verdwijnen. Wow, wat is dit geil. Nadat mijn kutje goed ik uitgelikt voel ik weer een eikel. Na een goeie snuif poppers verdwijnt ook deze pik diep naar binnen. Heerlijk om dat soppende geluid te  horen. Ik neem nog een goeie snuif poppers. Plotseling klimt er een geile gozer op de tafel. Hij gaat voor me zitten, zijn geile harde pik voor mijn gezicht. Ik open mijn mond. En tegelijk voel ik zijn handen mijn hoofd pakken. Ik kan geen kant op, wil ook geen kant op, en begin zijn pik heerlijk diep te pijpen. Terwijl ik met een hand zijn ballen masseer, schuift hij mijn hoofd over zijn pik heen en weer.

Heerlijk om zo van twee kanten gepakt te worden. Langzaam voel ik hoe de pik in mijn kontje sneller en dieper naar binnen gestoten wordt. Dit is de opmaat voor een geile tweede lading diep in mijn reet. Terwijl mijn reet weer goed wordt volgespoten wenkt de gozer op de tafel naar een ander. En terwijl hij mijn hoofd flink over zijn pik houdt, wordt mijn kont opnieuw gevuld. Inmiddels loop het zaad van de vorige ladingen langs mijn benen naar beneden. Ik voel me heerlijk geil. Nog steeds staan er mannen te kijken hoe ik heerlijk gevuld wordt. Nooit gedacht dat ik dit zo vreselijk geil zou vinden. Ik vind het heerlijk. En kan bijna niet wachten tot ik de volgende lading zaad diep in mijn kut krijg. En die lading die volgt al snel. Met een bijna dierlijke diepe grom spuit er een mega lading zaad diep naar binnen. De gozer die mijn hoofd vast houdt gunt me even rust. Ik lig nog heerlijk na te genieten. Om ons heen staan nog een paar mannen zich te rukken.

De geil gozer klimt van de tafel af, en dwingt me op m’n knieën op de grond. Ondertussen trekt hij mijn shirt uit en wenkt hij de andere kerels dichterbij. Een stuk of vier kerels staan zich nu om mij heen af te trekken. Ook de geile gozer van de tafel. Het liefst had ik al die pikken stuk voor stuk in mijn mond genomen, maar dat staat mijn geile gozer niet toe. Stuk voor stuk spuiten de kerels hun zaad in mijn gezicht en over mijn lijf. Ik plak helemaal van hun zalige geil.

Terwijl de laatste kerel weg loopt pakt mijn geile gozer mijn hoofd weer. Zonder veel gedoe schuift hij zijn pik weer in mijn mond. Hij gromt dat ik het niet moet wagen zijn zaad door te slikken. Heerlijk neukt hij mijn bek. Maar veel te snel voel ik hoe hij mijn mond vol spuit. Netjes hou ik zijn zaad in mijn mond. Zodra hij zijn lul uit mijn mond haalt trekt hij mij omhoog. Met een lange tongzoen, waarbij hij gretig zijn eigen zaad proeft sluit hij deze geile avond af. Met een ‘tot snel’ loopt hij weer naar zijn auto.

En ik, ik blijf nog even nagenieten, trek mijn kleren weer aan. Op deze manier mag de zomer nog heel lang duren. Moe en voldaan ga ik terug naar huis. Nog heerlijk nagenieten van het zaad op mijn lichaam. Douchen kan thuis wel weer. En wie weet binnenkort wellicht gewoon nog een keer.

4925 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 34)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.