Spijtig

Dit is een normaal verhaal. Het kan ieder van ons over komen. Je krijgt tweede kans op liefde. Gijs krijgt die tweede kans. Wat was er ooit 30 jaar geleden aan de hand? Harold en Gijs hielden van elkaar. Maar Gijs zijn familie liet hem Harold dumpen. Om eer van de familie redden trouwt hij een 25 jarige vrouw.

We zijn nu 30 jaar verder Gijs is gescheiden. Hij heeft spijt dat hij de foute keuze maakte! Vind hij Harold terug zeker. Of Harold hem zal vergeten? Harold zou allang terug hebben gehad. Hoe dat bedoel komen jullie nog achter.Geen romantische manier haha. Klinkbaar juiste plek juiste moment!

Harold vinden we terug op de week markt. Hij is verder gegaan. Moest uit krant lezen waarom Gijs hem dumpte. Of hij hem zal vergeven?Hoe zien ze elkaar terug? Simpel Harold verkoopt stroopwafels. Die middag komt Gijs aan zijn kraam. Normaal loopt hij de kraam voorbij.Harold keert zich om voelt ken die kerel. Ze schrikken beiden herkennen elkaar.

Harold loopt om  en de tranen komen. Hij omarmt zijn geliefde. Gijs koopt zijn stroop wafels. Na het einde van de markt komt Harold naar Gijs. Gijs trekt hem naar binnen. Begint hem gelijk te kussen.Harold voelt net zoals toen Gijs hand bij zijn gulp. Beiden eind 50 maar zo geil als  wat !Harold strijkt door Gijs haar. Gijs trekt hem af.

Ze genieten van de aanrakingen. De kleren zijn zo uit.Onder de douche wisselen ze meer dan fles bad schuim uit. Harold is voorbereid en neemt Gijs hard.Is of weer zoals toen is.Natuurlijk eindigen ze in bed. Waar Gijs letterlijk Harold laat voelen hoe hem miste !Ze weten deze tweede kans moet met beiden handen grijpen. Is er een toekomst voor de makelaar en de markt man ? Kan wel vertellen Harold heeft in die dertig jaren nodige mannen gezien bvb verwarming monteur jan. Maar dat is heel ander verhaal en was niet Gijs.

3012 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.