Cuckolding met leerman John

Geplaatst door: bootwanker op 06-06-20

Frank en ik zijn al lang samen en zijn een aantal jaren geleden begonnen met het daten van andere mannen. Soms trio, soms kwartet. En tot nu toe is dat eigenlijk altijd wel goed verlopen. De ene date is de andere niet. Soms een recht toe recht aan seksdate en soms ook een heel gezellige date met seks als toetje.

We houden ook wel van kinky seks in gear zoals leer, rubber, sportkleding of werkkleding.  Tot nu toe is er nog maar één keer een biker geweest in z’n leren motorpak. Was best geil, maar hij kwam nogal snel klaar helaas.

Nou daten we altijd samen en hebben dan seks met z’n 3en of 4en. De ene keer krijgt de een wat meer aandacht en de andere keer de ander. Of de een vindt de date geiler dan de ander, maar altijd vinden we het samen ok.

Nu had ik al bij een paar dates ontdekt dat ik enorm geil wordt als ik toekijk hoe Frank zich laat berijden. Hij gaat dan heel uitnodigend met z’n kontje wiebelen en wacht tot hij wordt genomen. Ik had dus nu al een paar keer ontdekt dat ik daar zo geil van wordt dat van alleen toekijken ik al haast klaar kom. Als die ander dan Frank flink te grazen heeft genomen is 1x trekken of 1 stoot genoeg om klaar te komen. Gewoon het idee dat een ander van mijn Frank geniet en ik alleen toekijk is enorm geil voor mij. Frank had dat nooit door, dacht ik. Maar onlangs heb ik hem dat verteld. Wel even een spannend moment. Ik vertelde hem dat ik wel graag een geile neukboy voor hem wilde uitzoeken, waar hij dan z’n gang mee kon gaan. Helemaal voor hem alleen. Ik zou alleen toekijken of als die neukboy mij nog zou willen gebruiken of zou willen dat ik wat zou doen was dat aan die neukboy om te beslissen. Frank keek er niet van op en vond het ook wel een geile fantasie om uit te proberen.

De vraag was natuurlijk of er wel een man te vinden zou zijn die dat ook geil zou vinden. En Frank wilde ook wel een graag bereden worden door een echte leerman. Zo eentje helemaal gekleed in dat zwarte strakke glimmende leer. Tsja en waar moet je dan op zoeken. Op de fetisj leer of op zoiets als cuckolding. Ik zag al snel dat cuckolding toch meer gedaan wordt door hetero- en bistellen.  Dus maar op zoek gegaan naar een echte top in het leer. Ik had al wel een paar keer wat geprobeerd, maar het liep aldoor op niks uit. Maar op een gegeven moment vond ik een goed uitziende man helemaal gekleed in het zwarte leer met als profieltekst: “Kijk hoe ik lekkere seks met je vriend heb”.
Dat was de eerste keer dat ik een profieltekst tegenkwam die in de richting kwam van waarnaar ik op zoek was. Ik mailde hem dat ik hem er lekker uit vond zien in dat zwarte leer en erg benieuwd of hij of hij ons profiel al wel eens had gezien. Hij had het wel gezien en had al een poosje het idee gehad  om ons eens te mailen of wij in zijn fantasie mee konden gaan. Hij wilde heel graag onder mijn toeziend oog met Frank vrijen en hem eens een flinke neukbeurt geven. Hij stuurde ook wat foto’s mee van zichzelf zonder al dat leer. Lekker stoere man, knap koppie, lekker lijf en een geile pik met dikke zak.

Ik wilde hem wel eens in actie zien met mijn Frank. Ik stuurde dus ook wat foto’s van ons en vooral Frank natuurlijk, want daar zou hij per slot van rekening mee gaan vrijen. Ik liet hem aan Frank zien en die was gelijk enthousiast wat te zien was aan een dikke bobbel in de broek. Frank raakte helemaal al op stoom en haalde z’n dikke pik uit de broek om mij te laten zien hoe graag hij met die geile leerman wilden vrijen. Terwijl hij aan z’n harde pik trok vroeg hij mij of ik dan ook lekker jaloers was als hij die leerman helemaal voor zichzelf had en ik alleen mocht kijken hoe hij geile pret had. Inmiddels had hij al z’n broek naar beneden getrokken en zijn kontje in mijn gezicht geduwd. Plagerig zij hij dat ik er nog maar even van moest genieten voordat die werd opgeëist. Hij duwde zijn kontje verder in mijn gezicht en trok aan zijn steeds harder wordende pik. Ik likte zijn kontje diep en trok zelf ook aan m’n pik. We waren allebei inmiddels zo geil van de gedachte aan het spel met die leerman dat ik al likkend aan Frank z’n kontje we allebei afspoten alsof we in geen weken waren gekomen. Dat beloofde wat als we nu al zo geil waren.

Onze leerman heette John en beloofde het komende weekend langs te komen. We moesten hem naakt ontvangen en goed gespoeld en gedoucht hem ontvangen. Hij zou een paar uur van te voren appen hoe laat hij er zou zijn. We mochten geen seks meer hebben in de tijd voordat hij zou komen. We waren dus de hele week al wat onrustig en geile suizingen in de buik voor wat komen ging. Maar hopen dat dit experiment goed zou aflopen en we er allebei tevreden over zouden zijn.

Het weekend brak aan en op zaterdag stuurde John een berichtje dat hij er over 2 uurtjes zou zijn. Wij snel ons grondig spoelen en uitgebreid douchen. Nu waren we toch wel wat zenuwachtig en tegelijkertijd opgewonden. We stonden op het afgesproken tijdstip naakt en gespoeld klaar in afwachting van John.

Hij belde aan en ik deed open. Wow, in het echt nog mooier dan op de foto’s. Mooi kort donker haar en donkere ogen. En een heel strak glimmend leren pak met glimmende rijlaarzen. Het leek op een soort van raceoverall en zat hem erg strak om het lijf zodat alle contouren duidelijk zichtbaar waren. Wat een geile hunk. In een oogopslag zag ik al een dikke bobbel onder het leer . Ik trok hem naar binnen en gaf hem een zoen en trok hem tegen me aan om dat lijf in dat geile leer tegen me aan te voelen. Wat een geil gevoel was dat. Dat lekkere lijf ingepakt in dat gladde geile leer.  John ging direct door naar Frank en gaf hem een zoen en een stevige knuffel. Ik zag Frank helemaal zich geil tegen John aandrukken. Hij reed gelijk tegen dat leer aan en zijn pik stond al strak uit en glibberde over het leer. Ze begonnen gelijk te vrijen en te knuffelen. Frank wilde zoveel mogelijk dat heerlijke in leer gehulde lijf tegen zich aanvoelen. Ze gingen al helemaal op in hun geile vrijpartij en ik keek toe hoe mijn Frank zich overgaf aan John. De manier waarop ze in elkaar opgingen en elkaar opgeilden was voor ook zo enorm geil dat mijn pik recht vooruit stond en het voorvocht naar beneden druppelde.

Frank trok John mee naam boven. Ze gingen samen op de rand van het bed zitten en zaten vurig te tongen. Ik ging op mijn knieën voor John zitten en haalde zijn lul en ballen tevoorschijn. Een prachtige, lekkere geile natte pik en een hele dikke zak. Ik begon zachtjes zijn zak te likken en liet z’n ballen een voor een door mijn mond rollen. Heerlijk grote ballen en ik hoopte dat ze hun belofte waar gingen maken. Toen langs de schacht richting eikel. John zat nog intens te genieten van het vrijwerk met Frank, maar ondertussen werd mijn pik en zak bewerkt door een glimmende rijlaars. Dat was echt heerlijk geil om te voelen. Dat gladde, glimmende leer bewerkte mijn zak en lul en mijn lul liet dikke klodders voorvocht achter op die laars, waardoor het nog geiler werd.

Frank en John hielden op met vrijen en Ik moest Frank z’n kontje openlikken voor John. Terwijl ik daar mee bezig was hoorde ik de smakkende geluiden van Frank die nu aan John z’n lul zoog en Frank kreunde van mijn gelik aan z’n kontje.

Ik moest nog John z’n laarzen schoonlikken en werd toen mijn plek gewezen aan de andere kant van het bed. John kroop helemaal lekker Frank aan en ze begonnen nu helemaal tegen elkaar aan te rijden. John keek grijnzend naar mij en fluisterde geile dingen in Frank z’n oor. Hoe lekker hij Frank vond en dat hij hem lekker zou verwennen. En al grijnzend tegen mij dat hij het wel erg geil vond om onder mijn toeziend oog heerlijke seks te hebben met mijn Frank. Alles wat ik zag en hoorde deed mijn pik haast ontploffen van geiligheid en ik voelde het voorvocht over m’n zak lopen. Toen ik aan mijn op knappende pik begon te trekken werd ik afgestraft met een schop tegen m’n ballen. Ik wou toch zien hoe mijn Frank geile seks had met een ander, dus ik moest alle aandacht daarbij hebben. Frank en John reden nog een poosje tegen elkaar aan en ik zag hoe Frank genoot van die in het glimmende leer gehulde vrijer. Hij liet zich lekker verwennen en geilde op dat leer wat zo lekker tegen hem aan gleed. Voor mij was het ook enorm geil om naar te kijken. John bleef geile dingen tegen Frank zeggen over hoe lekker hij Frank vond en genoot van zijn pik en zich verheugde om dat lekkere kontje te gaan berijden. En dat Frank nu even van hem was en dat hij mij wel eens even zou laten zien hoe lekker hij Frank vond en dat Frank wel eens aan mij zou laten zien en horen hoe geil hij het vond wat John allemaal met hem deed.
John liet Frank op z’n knieën zitten en spoot met een injectiespuit flink wat glijmiddel bij Frank naar binnen ten teken dat het geen vluggertje ging worden. Ik zag John z’n dikke natte eikel tegen Frank z’n sterretje aangedrukt worden. Langzaam ging die eikel naar binnen en dan weer langzaam naar buiten en dat ging een poosje door totdat Frank z’n kutje helemaal openstond en John zonder duwen z’n hele leuter naar binnen kon schuiven tot aan z’n ballen toe. Frank en John kreunden en zuchtten van genot en keken af en toe naar mij of ik het allemaal wel zag en hoorde. John begon langzaam Frank te neuken en voerde het tempo op en liet zijn zak flink tegen Frank z’n kontje aankletsen. Hij boog zich naar voren tijdens het neuken om weer geile dingen te fluisteren over hoe lekker strak dat kontje was en hoe heerlijk hij het vond om die te kunnen berijden en dat ik maar geluk had met zo’n geil kontje, maar dat dat geile kontje nu even aan hem was overgeleverd.

John hield op en ging op bed liggen zodat Frank nu op z’n zeiknatte harde paal kon gaan zitten om hem te gaan berijden. Ik moest even een beetje gaan verzitten om beter zicht te hebben. Frank liet zich in een keer er helemaal op zakken. Hij was inmiddels goed ingereden en kon zich er zo op laten zakken. Hij begon langzaam aan en probeerde die leuter zo diep mogelijk naar binnen te werken. Hij wipte gelijk in een stevig tempo op en neer, wat naar voren en achteren schuivend om zoveel mogelijk wrijving te hebben. John begon te hijgen en kreunen en riep dat hij mijn Frank vol ging spuiten. Frank was inmiddels ook tegen het hoogtepunt aan en met luid gebrul kwamen ze ongeveer tegelijk klaar. Frank spoot dikke stralen over John z’n leren overall en John spoot Frank z’n kontje vol. Ze bleven nog even bijkomen en toen zei John dat Frank z’n kontje moest laten leeglopen en mengen met het zaad van hemzelf. Ik dacht dat Frank het moest schoonlikken en ik weet dat hij daar niet zo van houdt. Maar nee, John wilde het bewaren als een souvenir aan de geile cowboyride met mijn Frank.

Toen was het mijn beurt. Ik moest op mijn knieën op de grond voor het bed zitten. John ging op de rand van het bed zitten en drukte zijn gelaarsde voeten tussen mijn benen. Ik moest zijn pik en zak schoonlikken terwijl hij met z’n laarzen mijn zak en natte pik bewerkte. Die vrijpartij tussen Frank en John had me zo opgegeild dat ik zo klaarkwam en afspoot op zijn laarzen. Met dikke stralen liep het over de laarzen. En nee al weer niet schoonlikken. John z’n pik had ik net schoongelikt maar die stond al weer druipend fier vooruit. Ik werd overeind getrokken en moest me bukken. John veegde mijn zaad van zijn laarzen en smeerde daar mijn sterretje mee in en vingerde mij een beetje. En toen fluisterde hij in m’n oor dat hij me ook even een beetje wilde laten voelen wat voor geweldige seks hij had gehad met Frank. Hij haalde nog meer van mijn zaad van zijn laarzen en smeerde daar zijn lul mee in en duwde die in een keer bij mij naar binnen. Ik voelde zijn zak tegen mijn kontje aan. Hij bukte zich toen ook voorover en begon mij te berijden. Ik voelde nog het natte zaad van Frank en hem dat op zijn overall zat over mijn rug glijden. En bij elke stoot fluisterde hij weer hoe lekker hij het had gevonden om met mijn Frank te vrijen en hem bereden te hebben terwijl ik toekeek. Hoe lekker hij Frank vond, maar dat hij nog genoeg zaad in z’n zak had om mij ook nog even vol te spuiten zodat ik goed kon voelen hoe lekker hij Frank had bereden en dat ik daar nu ook even van mocht genieten. Terwijl hij die geile dingen in mijn oor fluisterde en langzamerhand het neuktempo hoger werd zag ik hoe Frank stond te genieten van deze show en aan zijn inmiddels weer stijve leuter zat te trekken. Ik voelde John tot een hoogtepunt komen en de belofte van die dikke zak werd waargemaakt, want ook voor de 2e keer kon hij nog een flinke lading spuiten. Nu in mijn kontje. Frank kwam ook voor een 2e keer klaar en spoot tegen John aan. John wreef dat ook over z’n overall en het zaad dat uit m’n holletje liep ving hij op met z’n laarzen en smeerde het daarover uit. Hij wilde al dat zaad op z’n overall en laarzen als een aandenken aan die geile sessie bij ons.

Toen John vertrokken was hebben Frank en ik het er nog lang over gehad. Dit was toch wel heel geil en spannend. We hopen dat John terugkomt of dat er andere geile mannen zijn die hier ook van houden.

Bovenstaand verhaal zit een klein beetje waarheid in, maar is meer iets waar we verder mee willen experimenteren omdat het ons erg geil lijkt om te ervaren. Ik heb ontdekt dat ik er  enorm geil van word als ik toekijk hoe mijn man wordt geneukt. Ik hoop dus een liefhebber te vinden die dit met ons wil. (oh, het leer had ik er ook bij gefantaseerd. We houden van rubber en willen ook wel eens leer proberen. Maar de meeste mannen hebben daar niks mee. Wij kunnen het  dus ook prima zonder.) Laat maar weten als je dit een keer met ons wilt doen.

3127 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.