A1

Geplaatst door: bicarful op 07-06-20

Het was al jaren geleden dat ik in mijn jeugd ontdekte dat ik een jongens lichaam interessant vond. Het was voornameljjk het strelen en bij aftrekken gebleven toen. Maar door de jaren heen bleef de gedachte van een mannenlijf me opwinden. Vooral als ze me aan zouden raken op plaatsen waar normaal een vrouw aan zat, maar hoe ik in contact kon komen met een man was me geheel onbekend en liet ik het rusten. Tot ik ongeveer 12 jaar terug voor mijn werk veel in Apeldoorn moest zijn en over de A1 reed. Ik zag met enige regelmaat dat de parkeerplaatsen langs deze weg nogal gevuld waren met geparkeerde auto's en dat er mannen liepen die nogal opvallend naar elkaar keken. Ook zag ik een keer een paar mannen door een gat in een heg kruipen en ik wist meteen dat dit ontmoetingsplekken waren.  Vooral in de avond waren de parkeerplaatsen drukker dan normaal. Toen ik een keer laat terug reed besloot ik de stap toch te wagen. Ik was opgewonden en ik wilde weten wat er gebeurde.  Wat kon er mis gaan? 

Ik parkeerde mijn auto en deed mijn raam een klein stukje open. Het was al ietsjes donkerder  aan het worden buiten en na 10 minuten daar te hebben gestaan,  kwam er een man naar mij toe gelopen.  Hij was groot, grijs, krullend haar en een vriendelijk en knap gezicht. Hij vroeg eigenlijk meteen of ik een date zocht en ik gaf direct antwoord met Ja.  Hij liep naar de andere kant van de auto en stapte direct in en vroeg of hij mij mocht pijpen. Ja natuurlijk mocht dat en vrijwel direct begon hij mijn riem los te maken en streelde daarbij over mijn bovenbeen en ballen.

Daarna opende hij mijn knoopjes rits en stak zijn hand meteen naar binnen. Mijn piemel was enorm stijf door alle opwinding en zijn handen voelde heerlijk aan mijn pik. Toen trok hij mijn broek verder uit en vrijwel direct daarna boog hij zijn hoofd naar mijn kruis, kuste mijn eikel en sloot daarna zijn lippen om mijn piemel heen. Helemaal automatisch greep ik met mijn rechterhand naar zijn kruis en vroeg hem zijn broek los te maken.  Hij stopte met zijn heerlijke pijpsessie en deed zijn broek los. Een grote dikke piemel kwam te voorschijn.  Ik pakte hem vast en zag en voelde vrijwel direct voorvocht uit zijn eikel kwam. Ik trok hem af en zag dat hij genoot. Daarna moest ik stoppen want hij wilde mij pijpen en hij hervatte zijn taak. Zijn tong over mijn toompje zorgde voor trillingen en zijn hoofd neukte mijn piemel zo lekker dat het niet lang duurde.. Ik zei dat ik klaar ging komen en hij vroeg of ik in zijn mond mijn sperma wilde spuiten..  nog voor ik antwoord kon geven sloot hij zijn mond weer om mijn pik en na een paar likken voelde ik dat ik stotend in zijn mond klaarkwam. Wat was dat lekker zeg.. hierna moest ik hem klaar trekken. En met zijn dikke grote lul in de hand moest ik me inhouden ook niet zijn lul in mijn mond te nemen. Hij wilde dat namelijk niet.  Ik trok zoals ik mezelf ook wel aftrok en ik zag dat hij genoot.  Hij ademende harder en met een harde kreun kwam hij klaar. Hij spoot zijn zaad over zijn buik en met een zakdoekje maakte hij zich schoon. Daarna spraken we elkaar hoe lekker en bijzonder het was en we waren er snel genoeg uit dat er contact wilden houden. Na het uitwisselen van onze emailadressen hebben we elkaar over een aantal jaar vaker gezien. Bij hem thuis was het nog leuker.. Ik mocht hem pijpen en daar werd ik ook door hem ontmaagd. Ik geloofde het bijna niet maar daar vertel ik een andere keer over. Helaas zijn we elkaar uit het oog verloren, maar ik denk vaak terug aan die keer langs de A1.

3783 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.