Uroloog bezoek.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 10-06-20

De maand dat stellen van partner wisselde is bijna voorbij. Gerard gaat met Hans naar ziekenhuis. Niks ernstigs een half jaarse controle. Was bij uroloog zou anders lopen dan gewoonlijk !Was hans die na gekeken werd last van blaas weer.Hans lag op tafel had Gerard in de gaten. De uroloog kalende niet echt lelijke kerel schrok even. Gerard had de witte broek los geknoopt. Hans zag de penis en volle ballen uit komen. De uroloog voelde Gerard,s tong over zijn eikel. Voor hele penis Gerard,s mond verdween. Uroloog genoot zo te zien.

Natuurlijk wond het Hans op. Onderzoek was toch klaar, hij begon dokter,s volle ballen te likken. Hij had geleerd hoe,t beste kon doen! Rare patiënten kreeg dokter wel meer dit was anders. Deze twee hielpen hem aan zijn gerief komen. Had geen tijd gehad eerder zich af te trekken. Gerard kreeg de dokter stijf. Helaas moest gestopt worden. Een volle wacht kamer dus andere keer? Voor uroloog uit liet een afspraak. Om een uur had hij tijd. Ze zouden er om een uur zijn.

De uroloog ving ze op bij de ziekenhuis ingang. Ze gingen andere gang door. Naar andere ruimte dan behandel kamer.Gerard had al gemerkt dat dokter thuis te kort kwam. Nou het tweetal zouden hem verwennen. Was koude ruimte maar van actie werd men warm haha. Er stond een tafel waar Hans op ging liggen. Het vluggertje die ochtend was uren geleden! De uroloog nam nu het voortouw.Hans lag klaar voor actie.

De uroloog had aan bescherming gedacht. Pas toen stootte hij in Hans. Bleef Gerard toe kijken natuurlijk niet. In smeren en condoom om. De dokter voelde Gerard,s knots binnen komen. Gekreund werd er zeker. Gelukkig konden ze genieten van elkaar. Schoon maken en aan kleden uroloog moest weer aan,t werk. En via sluip route weg. Zal niet bij een keer blijven?

verzoek aan diegene die graag mee denkt lees verhaal  mankeert wat aan.

2759 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.