De vreemdeling in de verte.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 13-06-20

Titel van verhaal slaat op wat gebeurd. Maar is term je liefde wat niet beantwoord of niet meer. Denk aan leerling verliefd op leraar of stel van verschillende leeftijden. Die verhalen kom op homo.nl tegen. Dit verhaal bevat humor, ondeugd en snuifje spanning.

Is een simpel verhaal eigenlijk. Je heb Johan het een uit dozijn type. En Raymond het gladde jongen knappe kerel type. Beide komen in aanmerking voor promotie. Beide mannen zijn 100% hetero. Waarom is probleem als verder lees kom er achter?Marco hun baas is homo. Krijgt thuis niet meer. Zijn kerel is rijk en jaren ouder. Wie van ons tweetal zal zijn grens verleggen om hoger op te komen? Raymond is een haantje dus zal Johan het doen denk,t wel. Die zal de grens over gaan denk ik!

Ze moesten naar Marco,s buitenhuis komen. Gingen met aparte auto,s. Dat bleek ook beter lees verder.Marco de baas wacht ze op bij de deur. De eerste test is eigenlijk reactie op Marco.s voorstel gaan zwemmen. Marco voor wil weten goed figuur en as blond haar. Beiden mannen kleden zich om in het kleed hokje. Johan is al wat op gewonden. Draagt slip zoals Marco. Raymond een zwembroek welk ouderwets is. Een pluspunt voor Johan. Gaat fout als Marco hun aanraakt. Ons haantje Raymond rent kleedhokje in. Ze zien hem vertrekken horen de deur dicht slaan. Raymond kan naar promotie fluiten!

Johan pakt Marco,s hooft vast en zoent hem. De promotie betekent zeker veel voor hem? Zijn handen gaan over Marco,s brede torso likt speels aan een tepel. Al gauw verdwijnt een hand in elkaar,s slip.Marco weet genoeg trekt Johan een kamer in. Daar ligt glijmiddel en condooms klaar. Natuurlijk is Johan geslaagd voor de testen! Maar de pijn als Marco zijn penis stoot na stoot in hem plant. Na een goede douche kleed Johan zich aan kust Marco even. Krijgt Johan de promotie wil echt weten. Denk wel Marco man heeft alles op monitor gezien. Hij keurt Johan goed waarna eindelijk weer intiem worden.

2478 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.