Raymond heeft spijt!

Geplaatst door: snoepjevanweek op 15-06-20

Raymond had promotie op,t kantoor kunnen maken.Maar wat baas Marco wilde niks voor hem. Dus had zich snel aan gekleed. En vertrokken met de auto. Onderweg begon Raymond te twijfelen toen maar keerde niet om. Dan maar op andere manier promotie! Marco was de directeur maar zijn kerel de eigenaar. Hij wist dat eigenaar op mannen viel. Was geen geheim wel dat onlangs op post kamer Marco bedroog. Zou hij toch maar poging wagen?

Raymond is totaal niet in mannen. Zeker geen met prikkelende snor en vijftig +.Maar de promotie was belangrijk. Dus dan maar afspraak met Frits maken. Wat hij dacht komen doen liep anders. Dat kan je zeker wel zeggen arme Raymond. De masseur had af gezegd. Of Raymond hem kon masseren dan? Geen probleem dacht Raymond! Nou het werd een probleem.

Zelfs al was Raymond tot veel bereid dit ging ver. Hij was spier naakt de eigenaar, Raymond ook met zijn stijve. De man was stevig niet dik Raymond kneden de man. Raymond deed iets goed de man kreunde. Zeker toen per-ongeluk vinger in bilnaad verdween.Raymond vingerde man denkt aan de promotie. Stopte toen man zich wilde om draaien. Raymond penis verdween zo in de mond. Voelde de tong overal. Dat was,t signaal de grens op te zoeken. Dus streelde de man,s torso terwijl masseerde.

Nu was er geen weg terug. Zeker niet toen ze gingen tongen. Het gehijg was hoorbaar zoals toen in postkamer. Al snel lagen ze verstrengeld op de tafel. Toen dus Marco binnen kwam. Een blik was genoeg om situatie te over zien! De eigenaar pakte wat spullen ging douchen. Marco las Raymond de les flink. Nu kon Raymond niet terug. Hij pijpte Marco. Welk op Raymond,s buik kwam. Promotie kon nu wel op zijn buik schrijven. Maar van tijd tot tijd seks met eigenaar of Marco okay. Stond wel wat tegenover nieuwe auto en toelage. Okay Johan is personal assistent van Marco wat is Raymond hun sletje?

schreef op verzoek dit vervolg. Pech voor mij als niet perfect is her schreef het drie keren.

2478 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.