Stevig geneukt door 2 Turkse mannen

Ik ben afgelopen vrijdag stevig te pakken genomen door 2 Turkse mannen.

Ik was aan het cruisen in het Wilhelminapark in Rijswijk en liep naar mijn
favoriete rustige stekkie. Al vrij snel had ik 2 Turkse mannen in mijn kielzog.
Eenmaal op mijn plekje aangekomen kleedde ik mij spiernaakt uit. Een van de mannen drukte mijn hoofd naar zijn lul en liet mij pijpen. Hij pakte mijn hoofd een haalde dat ruw over zijn lul. Ik vond dat best geil, omdat ik veel van sm hou,  ben echt onderdanig. Daarna duwde hij mijn hoofd naar de andere man die echt zwaar geschapen was. Ook hij deed mij zowat kokhalzen, omdat ik hem heel diep moest pijpen.

Op een gegeven moment liet die man mij vooroverbuigen. Ik begreep dat ze me wilden neuken en maakte snel mijn anus wat open en deed er wat glijmiddel in. Gelukkig neukte eerst de wat kleiner geschapen man mij.
Ik moest vooroverbuigen over een grote boomstam en ik werd keihard geneukt. Mijn arm werd op mijn rug gedraaid en ik moest tegelijkertijd andere man met de grote lul pijpen. De man die mij neukte sloeg mij op mijn naakte reet. Ik vond het zo opwindend dat ik bijna klaarkwam.
Toen was het echter de beurt aan de man met de grote lul. Ik moet wel zeggen dat het best pijn deed toen hij binnendrong, maar allengs ging het beter en kon ik genieten. Wel controleerde ik of ik wel veilig werd geneukt, maar ik voelde gelukkig met mijn hand het condoom om de lul van de man. Bijzonder dat ik de lul helemaal
kon hebben, want hij ging er tot zijn ballen in. Gaaf gevoel, zo diep van binnen een lul. De man kwam uiteindelijk beukend klaar met een luide kreet. Daarop kwam nog de andere man die ook mij ook
neukte. Ik trok mijzelf af en op het moment dat ik spoot hoorde ik de man intens kreunen. We kwamen tegelijk klaar.

De mannen knoopten hun broek dicht en vertrokken zonder iets te zeggen. 
Ik was doodop maar dankbaar voor deze intens geile ervaring die je maar heel zelden meemaakt.
Ik wilde mij net gaan aankleden toen er een grote kerel met een zwarte baard aan kwam lopen. Ik schrok wel even.
ik zei dat ik wegging, maar hij haalde zijn lul te voorschijn en zei dat ik moest pijpen. Ik heb toen ook nog maar dat gigantische apparaat leeggezogen. Gelukkig kwam hij al snel klaar en kreeg ik de volle laag in mijn gezicht.
Ook deze man verdween snel en zonder te groeten.
Ik deed het zaad in mijn mond en genoot van de aparte, bittere smaak. Wat een avontuur.
Ik hoop binnenkort op meer. Omdat ik in de verte het onweer hoorde rommelen, heb ik me snel aangekleed en ben weggegaan.

4424 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.