Gert van de A1

Geplaatst door: bicarful op 15-06-20

Na mijn ervaring langs de A1 bleef het gebeuren met de knappe grote grijze man door mijn gedachte zweven. Ik wilde meer. Ik noem hem Gert. We mailde over en weer en wat we met elkaar zouden willen doen als we bij elkaar zouden komen en een maandje later was het zover.


Ik was weer in omgeving van Apeldoorn geweest en we hadden afgesproken dat we elkaar bij een parkeerplaats zouden ontmoeten. Eigenlijk was dat om te zien of het in het echt nog wel klikte. Dat was zo en we besloten naar zijn huis te gaan. 

Ik reed met mijn auto achter hem aan en bij de gedachte op wat zou gaan volgen werd al opgewonden. We kwamen aan in een normale woonwijk en we hadden afgesproken dat ik de auto iets verder zou parkeren en even zou wachten tot ik naar zijn woning zou gaan. 

Na 10 minuten te hebben gewacht stapte ik uit en liep ik naar de woning van Gert. Ik belde aan en hij deed open.  Hij had op mijn verzoek alleen zijn badjas aangedaan en nadat de deur gesloten was omhelsden we elkaar en drukten we onze lijven tegen elkaar. Ik voelde dat zijn piemel hard was en in de gang ging ik op mijn knieën zitten. Ik pakte zijn  staaf met mijn rechterhand en met de andere hand pakte ik zijn ballen vast. Ik begon zijn pik te masseren en kneep daarbij zachtjes in  zijn scrotum. Al kijkend naar dit moois maakte ik mijn lippen nat en ik voelde dat hij mijn  hoofd vastpakte en naar zijn grote glimmende eikel bracht.  Er was geen ontkomen meer aan. Ik moest hem pijpen. 

Ik likte eerst de onderkant van zijn knop en daarna liet ik zijn pik over mijn tong mijn mond binnen glijden. Daarna sloot ik mijn mond en zoog aan zijn pik waarbij ik met mijn hoofd hem begon te pijpen. Ik voelde dat Gert mijn hoofd steviger vast begon te houden en dat hij zijn staaf dieper in mijn mond en keel drukte. Dit ging heel gemakkelijk zonder dat ik moest kokhalzen. Zijn warme harde lul in mijn mond was een heerlijk gevoel en het was nog opwindender omdat Gert genoot. Toen zei Gert dat hij nog niet wilde komen en of ik met hem naar boven wilde gaan. Natuurlijk wilde ik dat en ik liep achter hem aan naar zijn slaapkamer.  

Gert had het lekker warm gemaakt in zijn kamer en op het bed lag een lekkere zachte sprei. Toen liep hij op me af en begon hij mij uit te kleden. Eenmaal naakt pakte hij mijn stijve piemel vast. Wat een lekker gevoel.. daarna duwde hij me naar achter en gingen we op het bed liggen. Eerst elkaar zoenend, strelend en trekkend tot hij zich omdraaide en hij mij begon te pijpen. Zijn pik zat nu voor mijn gezicht en ik kuste hem en stak zijn lul ook in mijn mond. Standje 69. Wat lekker zeg. 

Gert stopte mijn pijpen en ging toen voor me zitten. Hij tilde mijn benen op en drukte ze naar achter. Mijn billen naar hem toe gericht. Hij begon me te rimmen. Hij drukte zijn tong in mijn kontgaatje en maakte draaiende bewegingen daarbij. Wat een genot en alles in me wenste dat hij meer met me zou doen. Ik zag dat hij zijn vingers nat maakte en voelde dat hij eerst 1 vinger maar daarna 2 vingers in mijn kutje deed en me vingerde en likte. Ik stond in de fik daardoor. Meer ik wilde meer.. Maar wat was dat lekker.

Toen hij even stopte vroeg ik of hij  me wilde neuken. Gert pakte een condoom en deed glijmiddel op en in mijn kontje. Daarna draaide hij om en voelde ik dat hij zijn knots tegen mijn anus duwde. Ik probeerde me te ontspannen, maar door de opwinding lukte dat niet helemaal. Ik was zo strak dat toen hij zijn eikel bij me naar binnenbracht ik een enorme pijnscheut voelde.. 

Gert stopte direct en zo lief dat hij was vroeg hij of hij moest stoppen.. Nee natuurlijk niet.. Ik draaide me om en ging op mijn rug liggen zodat ik hem aan kon kijken. Toen deed Ik mijn benen wijd en pakte zijn piemel.. ontdeed deze van zijn condoom en drukte zijn eikel tegen mijn ingang. Gert drukte langzaam zijn staaf naar binnen. Hij paste en ik voelde geen pijn.. hij begon me langzaam te neuken en zei tegen me dat hij het lekker vond.  Ik voelde dat hij echt helemaal in me zat, maar geloofde het bijna niet en met mijn hand taste ik naar onze samensmelting. Gert deed ijn benen lagen in zijn nek en als het kon konden we elkaar lekker tongen. Zo begon hij me op een lekker tempo te neuken. Steeds op een hoger tempo.

Gert fluisterde dat hij klaar zou komen en ik zei meteen dat hij zijn sperma over me heen moest spuiten. Ik voelde dat hij het ritme nog meer verhoogde en daarna dat hij zijn pik uit mijn holletje trok. Ik keek naar zijn eikel en zag dat er grote stralen warm sperma over mijn buik werd gespoten. 

Hij bedacht zich hierna geen moment en pakte mijn pik vast en stak hem in zijn mond en zoog zo lekker dat ik vrijwel daarna ook klaarkwam. Ook dit ging over mijn buik en daarna kwam Gert op liggen. 

We kroelden nog samen en daarna kleden we ons aan en zijn we naar beneden gegaan.. We dronken nog wat fris en in de gang was het niet alleen zoenen maar ook uitgebreid tongen. Hierna liep ik met een voldaan gevoel de deur uit.. uitkijkend naar een nieuwe ervaring met Gert. Gelukkig kwam die een paar maanden later..

3148 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.