Sexloze nacht

Op een nacht reed ik met de vrachtwagen, heet, geil, naakt, de donkere parkeerplaats  "Stroe" op langs de snelweg en zette de truck neer vlak achter één  van de weinige vrachtwagens die er geparkeerd  stonden. Van apeldoorn af had ik mij al zitten uitkleden en de laatste kilometers voor de parkeerplaats  naakt rijdend afgelegd, wetend dat ik op de volgende "P" waarschijnlijk toch mijn kleding moest uittrekken, ik had daar al wel vaker met mannen gespeeld. Ik legde de motor stil, deed mijn koplampen uit en keek door de voor-en zijruit de parkeerplaats af, op zoek naar beweging van eventueel op zoek zijnde geile mannen.

Het was al ruim na middernacht  en er viel niets meer te zien en ik koesterde niet veel hoop meer op sex met de één of andere geile bi of homo.
Nu,ja, niets aan te verhelpen dan zou ik wel weer wat met mezelf spelen,wat ook wel leuk was.

Ik deed de gordijn langs mijn kant dicht, knipte de rode interieurverlichting aan , nam een pornoboekje, legde dat op mijn stuur en begon wat blote mannen te kijken.
Tijdens het uitkleden was mijn piemel al stijf geworden en had ik er al danig zitten in knijpen, almaar geiler wordend .
Zo naar die naaktfoto's kijken bracht mij weer naar mijn pubertijd, er waren al veel jongens en mannen geweest waar ik "het" toen mee deed, meestal op de toiletten van school of bij de één of andere geile vent thuis, op zijn bed. Ik ging door voor een makkelijke om sex mee te hebben  en dat geraakt echt vlug bekend! 
Nu hier op de parkeerplaats was het blijkbaar niet geweten. Geen hond te zien!
Ik stapte uit, liep wat over en weer langs de vrachtauto, liep naar het andere deel van de parkeerplaats maar helaas geen wagen te bekennen, daar hield ik wel van, van dat naakt rondlopen en het wondt mij ook erg op!
Helaas moest ik mij die nacht zelf klaar maken, dit had ik nog nooit beleefd, een nacht zonder vreemde,stijve lul in mijn mond of kont!!!

3567 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.