Geile saunamiddag

Ik voelde mijn pik kloppen in zijn hol. Uitstellen van het orgasme had geen zin, want mijn hele lijf schreeuwde om klaar te komen. Ik schoof mijn pik een paar keer langzaam naar binnen. Toen er geen houden meer aan was, stootte ik mijn keiharde lans zo ver als ik kon in zijn hol. Ik voelde de sperma naar buiten schieten. Met een diepe kreun kwam ik klaar. Uitgeput leunde ik op zijn lichaam. ‘Bedankt’, fluisterde ik in zijn oor, ‘het was heerlijk!’ Hij zoende me als bewijs dat hij het ook lekker vond.

Dit was de apotheose van een geile middag in de gay sauna. Het begon al toen ik mij ging douchen. Ik had al een halve erectie van de gedachte wat er allemaal kon gebeuren. De warmte en de vele naakte mannen werkten daar ook aan mee. Naast me stond een man die belangstellend naar mijn pik keek. Toen hij de wasruimte verliet, greep hij even naar mijn pik en zei: ‘wat een mooie pik, man’.

Ik droogde me af en liep naar de sauna’s. Toen ik door het smalle, donkere gangetje liep, stond de man mij op te wachten. Zonder veel omhaal drukte hij zich tegen mij aan en begon mij af te trekken. Hier kwam ik voor, dus ik liet hem zijn gang gaan. Sterker, ik greep zijn pik en begon deze ook te verwennen. Hij kreunde en likte over mijn lippen. Al snel zaten we in een gepassioneerde tongzoen. Hij liet me weer los, ging door de knieën en pijpte me vol overgave. Hij deed dat geweldig en ik voelde mijn sperma uit de diepste spelonken van mijn lichaam borrelen. ‘Stop!’, zei ik, ‘ik ben hier net en wil nog niet klaar komen.’ Met enige tegenzin stond hij op, zoende me nog een keer en verdween. Ik opende de deur van de sauna. Daar was het warm en donker. Hier en daar hoorde ik mannen kreunen. Mocht mijn pik nog niet rechtop staan, dan gebeurde dat nu wel. In het donker voelde ik hoe een hand mij vastpakte en mij met enige dwang op een bankje zette, naast hem. ‘Het is hier zo donker, ik was bang dat je zou vallen’, verontschuldigde hij zich. Maar hij had ook andere plannen. Hij greep mijn pik en schoof mijn voorhuid heen en weer. Ik liet mij niet onbetuigd en storte mij op zijn pik. Deze was dik, niet al te lang en hij was besneden. Ik nam hem in mijn mond en begon er op te sabbelen. Hij kreunde van genot, duwde me weg en nam mijn pik in zijn mond. Wat was dat heerlijk! Na een tijdje met elkaar gevrijd te hebben, gingen we naar een kamertje om daar verder te gaan. Ik voelde hoe hij mijn sterretje beroerde en even later verdween zijn vinger in mijn hol. Dat was lekker, zeker toen hij er nog een tweede vinger in mijn hol stak. Ik werd hier zo vreselijk geil van. ‘Neuk me’, riep ik ‘neuk me! Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij trok me min of meer op mijn knieën, maakte mijn sterretje nat met zijn tong (wat is dat lekker) en duwde zijn lul voorzichtig naar binnen. Op een verbazingwekkende tedere manier begon hij mij te neuken. Al snel voelde ik zijn ballen tegen die van mij aan kletsen.


Zo nu en dan raakte hij mijn prostaat, waardoor ik lag te joelen van geilheid. Hij stond op springen schijnbaar, want al snel voelde ik zijn eikel als bezetene te kloppen en even later, met veel gekreun en gehijg kwam hij in mijn hol klaar. We lagen nog even uit te hijgen en zoenden elkaar liefdevol. 

Ik ging even later naar het Turkse stoombad. Daar was het donker en lekker warm. Ik was nog steeds niet klaar gekomen en liep met een flinke paal tussen de andere mannen door. Dat was niet overal ongemerkt gebleven. Sommigen grepen me bij mijn pik, anderen namen hem in hun mond en sommigen boden hun hol aan. Kortom het was een geile orgie. 

Plotseling werd ik meegetrokken door de man, die mijn pik onder de douche had bewonderd. ‘Help mij. Ik ben zo verschrikkelijk geil!’ Natuurlijk, graag! We lieten ons in het Turks stoombad op een bank vallen en begonnen enthousiast te vrijen. Ik tongde hem en ging daarna met mijn mond naar beneden. Voorzichtig beet ik in zijn tepels. Dat miste zijn uitwerking niet. Hij duwde zijn hoofd naar zijn pik, die ik gulzig naar binnen zoog. Hij had het niet meer! Hij duwde zijn onderlichaam omhoog om zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond te krijgen. Ik bewoog mijn mond ritmisch over zijn knalharde pik. Zo nu en dank likte ik rond zijn eikel. Met mijn rechterhand streelde ik zacht zijn ballen. Toen ik met mijn vinger zijn sterretje beroerde, brak hij. Met een brul spoot hij mijn mond vol.

Ik ging daarna even douchen en nam bij de bar iets te drinken.

Toen ik mijn drankje ophad, ging ik kijken bij de kamertjes of daar nog iets te beleven was. Mijn ballen deden pijn van de geile escapades en mijn pik stond op springen. Ik was nog steeds niet klaar gekomen.

Ik één van de kamertjes lag hij. Een mooie slanke man. Hij lag op zijn buik en zijn hele lichaam schreeuwde ‘neuk me!. Er was verder niemand. Ik streelde zacht zijn rug en billen. Toen ik hem voorzichtig met mijn nagels begon te krabben, kreunde hij geil. Hij greep naar achteren, voelde mijn harde pik, deed er geroutineerd wat glijmiddel op en stuurde mijn pik naar zijn hol.  Voorzichtig duwde ik mijn pik naar binnen. Ik was duidelijk niet de eerste. Mijn pik gleed gemakkelijk naar binnen. Ik greep zijn heupen en toen...ja, dat heb je in het begin kunnen lezen....

Een half uurtje later liet ik me uitgeput in de stoel van mijn auto vallen en tufte naar huis.

4782 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.