Frits zijn plan!

Geplaatst door: snoepjevanweek op 17-06-20

Frits had die ochtend na,t bezoek van Johan en Raymond al voorspeld. Dat Raymond hem zou proberen te overtuigen die promotie te geven. Frits zou het spel mee spelen. Was wel in voor een spelletje! Marco was er eigenlijk niet mee eens. Maar stemde toch in met het plan. Nam Raymond te grazen, terwijl Frits douchte. Deed de massage Frits wat heel zeker voor herhaling vatbaar.Onder de douche bedacht Frits een plan. Wat dat werd en hoe het zou aflopen lees met mij mee?

Raymond ging met Frits naar deftige herenkledingzaak nabije stad Tilburg. Speciaal het personeel zag en hoorde niet wat ander gebeurde. Was geen geheim hoor. Het mandje met glijmiddel en condooms werd vaak bij gevuld! Frits kwam er vaak gaf genoeg uit. Raymond en Frits waren dus welkom. Een fluwelen kamerjas was bedoeling en er onder zijden ondergoed met ritsen. Mag wel wat kosten denk,t.

Waarom gratis verkoper bij kwam met uitleg over hoe ritsen functioneerde? Gewoon was nodig en Raymond doneerde flink veel sperma. Alles ging in de verzamel beker welk jonge verkoper bracht. Is voor wens vader project om variatie krijgen hoe baby uit ging zien haha.Terwijl Raymond en Frits tongde kwam kerel met het ondergoed. De verkoper was hetero dus Raymond lichaam deed hem niks. Raymond stond spier naakt voor hem. Ondergoed werd aangedaan. Even hand in de slip deed Raymond wel wat. Maar wist niet reageren er op moeilijk. Het paste dat was belangrijk. Nu nog fluwelen kamer jas voor Frits.

De jonge bediende was terug met meetlint. Frits zag wel lekker uit maar totaal zijn type niet. Dus hij nam de genoemde maten op. De kamer jas kon binnen 5 werk dagen klaar zijn. Raymond had het zijden ondergoed uit gedaan dat zou schoon gemaakt worden. En later met de kamerjas bezorgt worden. Was tijd voor tweede deel van Frits zijn plan. Kantoor was toch dicht nu was 5 uur in de middag. Marco was thuis toen Frits en Raymond arriveerde. De nieuwe sportauto van Raymond reed lekker. Voor je o kon zeggen waren ze alle drie naakt. Even wat zwemmen dan actie. Raymond pijpte het duo goed. Beiden mannen hadden  een condoom om. Werd een treintje. Er was genoeg actie. Raymond dacht aan zijn toelage verder aan niets! Beter genaaid worden voor geld dan gratis dacht hij.

heb het verhaal aangepast daar  beetje saai was.

3919 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.