Mijn eerste Massage

Geplaatst door: bicarful op 19-06-20

Mijn eerste massage. Zoals ik al had gedacht vind ik mannen handen aan mijn  lijf een enorm opwindend en fijn gevoel. Ik denk dat het rond 2010 was dat ik via Homo.nl met een oudere man in contact kwam. Hij was gepensioneerd schrijver van erotische boeken en hobby sportmasseur. Hij wilde graag aan mannen zitten dus de afspraak was snel gemaakt. Nadat ik klaar met het werk was reed ik naar Apeldoorn. Ik had het adres gekregen en toen ik aan kwam en aanbelde zag ik dat een oudere man de deur opende.  


Kom binnen zei hij tegen me en we liepen de woonkamer in. Hij zei vervolgens dat ik me niet zorgen hoefde te maken, want er kwam geregeld iemand bij hem langs voor een massage. Dus het zou niet opvallen voor wat hij met mij van plan was.  Bij deze woorden had ik meteen al een stijve lul gekregen. Maar zo beleeft als ik was dronk ik het glaasje water leeg dat ik van hem had gekregen. Dus toen deze leeg was, vroeg ik zullen we verder gaan? 

De man stond op en zei, loop maar mee. We kwamen in een kamer waar een massage tafel stond. Hij vertelde me dat ik me uit kon kleden en mijn kleren op de stoel naast me kon leggen. Dus ik deed wat me werd opgedragen. Eenmaal naakt stond mijn lul recht op en toen hij zichzelf ook van zijn kleding had ontdaan, keek hij me aan. Zo.. je bent al lekker opgewonden. 

Hij kwam dichterbij en ik pakte zijn piemel en plaatste deze op de mijne. Ik begon zijn pik en die van mij tegelijkertijd af te trekken. Als ik naar voren bewoog met mijn hand trok ik zijn voorhuid naar achter en vise versa.

Hij beval mij hierna op de tafel te gaan liggen. Op mijn buik en nadat ik was gaan liggen pakte hij wat olie. Hij smeerde me helemaal in en begon eerst bij mijn schouders armen rug. Toen mijn benen. En toen pas mijn billen.. dat was fijn zeg.. hij besteedde er veel aandacht aan.. beide billen kregen dezelfde behandeling een rond draaiende beweging en als hij van boven naar beneden ging haalde hij zijn handen door mijn bilnaad heen waardoor ik mijn billen nog verder omhoog bewoog. Tot mijn spijt stak hij er niets in.

Nadat de achterkant van mijn lijf onderhanden was genomen moest ik me omdraaien. Nu was mijn voorkant aan de beurt.  Ook nu weer mijn schouders, mijn borst,  mijn benen.. en eindelijk mijn pik.  Wat een spanning kon hij opbouwen en het was het meer dan waard. Deze man had gouden handen. Elke beweging met zijn handen bracht me in extase.  En als ik nog niet alles had gehad begon hij  met zijn andere hand mijn ballen te masseren. Daarbij stak hij zijn duim in mijn kontje. Zijn andere vingers betastte mijn volle zak. Getrokken worden en gevingerd.. Dit was heerlijk.  

Natuurlijk vond ik zijn piemel met mijn hand die het dichts bij hem was. Dus begon ik die te strelen en te trekken. Tot ik zag en voelde dat hij ineens klaar kwam.  Zijn sperma droop over mijn hand heen en hij trok zijn pik uit mijn handen. Nu ben ik aan de beurt zei hij.

Ik voelde dat de man nog een vinger in mijn holletje deed en daarbij raakte hij mijn prostaat. Dat was echt intens en zo gecombineerd met het trekken kon er maar 1 ding gebeuren en dat was heftig klaarkomen. 

Ik spoot echt alles onder. Je kan er wat van zeg en daar stond spanning op zei hij. Ik kon alleen maar antwoorden dat het zo lekker was geweest. Als je nog een keer wil spreken we een keer eerder af. Dan nemen we langer de tijd. Dat leek me fijn, maar na deze keer was het gebleven. Maar ook een herinnering die ik gelukkig niet meer vergeet...

4355 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.