Mooi weer voor het naaktstrand

Geplaatst door: lelyslet op 21-06-20

Langste dag. En nog zonnig ook. En het Laakse strand is ook weer bereikbaar. Dus wat doet iedere nudist uit Flevoland die de tijd heeft? Precies. Op naar het strand. 


Achterin in de bosjes is het best druk. Wel voorzichtig, want staatsbosbeheer is aan het patrouilleren. Zou geil zijn als ze zich laten omkopen met een pijpbeurt en even neuken, maar helaas.

Ik kom een man tegen, die best een mooie pik heeft. Ik besluit op mijn knieën te gaan en begin hem te pijpen. Hij begint me nu rustig in mijn mond te neuken. Wat vind je nog meer lekker? Vraagt hij. Het is al weer een hele tijd geleden dat ik geneukt ben door een stevige pik, dus ik geef hem een condoom, doe glijmiddel op mijn kutje en buig voorover. Inmiddels staan er zo'n 5 man om ons heen drukken toe te kijken.  Hij drukt zijn pik rustig in mijn kutje en begint me te neuken. Heerlijk, dat is lang geleden. 

Na een tijdje geeft hij aan, dat het klaarkomen niet lukt. Jammer. Ook geen omstanders die het overnemen. Die kijken en rukken blijkbaar liever. Dus ben maar weer op het strand gaan liggen. Nog geen 10 min later komt de man uit de bosjes gelopen. Hij komt bij je staan en begint zich voor mijn gezicht af te trekken. Dikke klodders sperma spuiten in het rond. Toch nog iets, maar iig ben ik weer lekker geneukt. Op naar het volgende avontuurtje. 

Ik ben Lelyslet. 

4101 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.