Gewillige Jeroen: Sletten voor mijn Daddydom (deel 1)

Ik had lang getwijfeld of ik wel naar het feestje van mijn Daddy zou gaan. Of beter gezegd, de borrel die hij hield vlak na zijn verjaardag. Het was uitdrukkelijk géén verjaardagsfeestje had hij mij verteld. Want dat had hij al gevierd met familie, vrienden en collega's. Deze avond kwamen er andere vrienden.....vrienden voor een geil feestje dat ze - in iets wisselende samenstelling - om de zoveel tijd bij één van hen thuis vierden. En het was onderhand zijn beurt het weer eens bij hem thuis te houden.  Ieder lid mocht een introducé meenemen. Maximaal één per persoon. Het maakte het geil en spannend en het zorgde er ook voor dat er geen vage mannen meekwamen. En ik, ik zou de introducee zijn van mijn Top.  

Aan de ene kant was ik heel nieuwsgierig hoe zoiets er uit zou zien. En ik voelde mij eerlijk gezegd ook wel een beetje gevleid. Mijn D had meerdere jonge jongens die hij kende en ik had eigenlijk gedacht dat de voorkeur uit zou gaan naar zo'n jonge geile halfgod. Ok, ik had ook een goed lijf. Slank. Licht gespierd. Maar toch. 

Mijn D wist van mijn eerdere slechte ervaringen met feestjes. Of beter gezegd: ervaring. Waar ik een keer met een Top was meegegaan naar een gaysauna en ik op het moment dat ik over de drempel was al niet meer had gewild. Het was precies waar ik al die tijd al bang voor was. Het type mannen (vaag onverzorgd) en vooral hun mindset: Mannen die alleen uit waren op een emotieloze snelle wip en die het verder niet uitmaakten met wie, of waar.  En, nou ja....wat ik wilde was een beetje niveau, een persoonlijke klik....dat  je elkaar leuk en geil vindt in plaats van 'het maakt-mij-niet-uit-met-wie'. Dat mag toch ook wel....

Ik had toen bij die sauna meteen rechtsomkeert gemaakt en dat was ook meteen de laatste keer met die D geweest. Ik ben gewoon niet het type wat gaat liggen met een het-maakt-mij-niet-uit-met-wie-mentaliteit. Het was (en is)  de reden dat ik ook nooit naar parkings, buitensekslocaties of vage hoteldates heb gedaan. Of zoals mijn Top en Daddydom zei: Wel een slet in bed maar dan wel als er een klik is. Met niveau en respect. 

Ondanks zijn goede bedoelingen had ik mij voorgenomen om niet naar zijn avondje te gaan. Maar om een uur of negen bevond ik mij ineens toch voor zijn voordeur en stond met kloppend hart aan te bellen.

Nadat D mij aan de aanwezigen had voorgesteld, nam hij mij even mee naar boven. Op de trap keek ik nog even om naar de woonkamer waar op twee tv's twee verschillende pornofilms draaiden en waar een paar mannen zittend (of liggend!) zaten te kijken. Tot mijn verbazing waren boven van twee kamers de deuren dicht. Alleen zijn eigen slaapkamer was blijkbaar onbezet. Die was alleen voor hem, zo liet hij weten. Achter de twee andere deuren kwamen stemmen en geluiden van.... seks....duidelijk seks...

'Wil je even meekijken?' Ik geloofde mijn oren niet. 
'Kan dat dan?'
Mijn D grijnsde: "Huisregel is dat als de deur op een kiertje staat je naar binnen mag. Meekijken of...meedoen."
En even later stond ik met rode oortjes en een blos op mijn wangen in één van de slaapkamers. Toe te kijken hoe twee grote gespierde kerels een jongen - die een stuk jonger was dan zij-  flink onder handen namen. Mijn Top glimlachte en knipoogde naar mij  'Kijk, nog een introducé."

Als ik even later weer beneden ben en wat sta te drinken, gaan mijn gedachten steeds naar boven. Hoe mijn Top rustig vroeg of hij ook mee mocht doen, zijn shirt uittrok en daarna de rest van zijn kleren. En hoe de twee kerels plaats maakte voor hem. En hoe hij die jongen..... Ik schrik op als ik word aangesproken. 

Of ik de introducé ben van de gastheer? Ik knik. Ook een andere man mengt zich in het gesprek en even ben ik bang dat het twee opdringerige mannen zijn maar ze zijn totaal niet opdringerig. Wel is er overduidelijk interesse en zie ik een vragende blik in hun ogen. Zo van.....interesse?

Gelukkig is mijn D al weer terug naar beneden. Ik vraag mij af waarom hij zo snel terug is maar als ik over zijn schouder kijk dan zie ik dat de jonge jongen vanaf de trap komt en meteen doorloopt naar de voordeur en zonder groeten verdwijnt. Ik kijk mijn D vragend aan en die merkt teleurgesteld op dat een jonge jongen heel geil is, maar dat het helaas ook vaak zo is dat ze klaar zijn voordat ze goed en wel zijn begonnen. Nu moet ik even grijnzen. Hij grijnst mokkend terug.

Als de twee mannen informeren of mijn D en ik een stel zijn, legt mijn D zonder blikken of blozen uit dat hij mijn dominante Top is (en mijn DaddyDom). Ik bloos. Ik wil meteen iets gaan zeggen over mijn leeftijd. Dat ik - toen ik begin twintig was- eerder aan een DaddyDom  zou worden gelinkt dan nu natuurlijk. Maar de twee mannen knikken begrijpend. Ze snappen de mindset wel en mijn D is ook duidelijk wel een paar jaartjes ouder dan ik. Dus tja, een oudere top en zijn jongere sletje....En ik zie dat er nu drie oudere mannen naar mij grijnzen.

Ik bloos en sla mijn ogen neer. Ik bloos nog meer als ik de andere mannen openlijk aan mijn D hoor vragen of hij mij ook uitleent. En ik weet niet hoe ik het heb als ik zijn antwoord hoor: "Soms. Hoezo?" En zo loop ik even later met kloppend hart samen met mijn D én de twee mannen naar boven, naar zijn grote slaapkamer.

Een kleine eeuwigheid later lig ik uitgeput en bezweet op bed met mijn hoofd op de borst van mijn Top. Zijn handen goedkeurend en geruststellend strelend over mijn haar. De twee mannen hebben mij na afloop uitvoerig bedankt voor mijn gewilligheid en zijn vertrokken naar beneden.  Mijn D weet hoe hij mij geil kan krijgen én hoe hij mijn geil kan houden. Al die tijd hebben hij en de mannen mij bewust niet laten komen. En nu lig ik hier. Moe en nog steeds geil sletterig en onder het geil van de twee mannen. Mijn D geeft mij wat te drinken. Dorstig drink ik het koude water. Misschien moet jij je even gaan douchen" Ik knik. 

De douche grenst aan de slaapkamer. Onder het warme water douche ik mij weer helemaal fris en schoon. Ik voel mijn spieren en mijn nog steeds verhitte lijf. Dat wordt spierpijn morgen. Onder de douche controleer ik mijn lichaamr. Mijn pik en kutje zijn gevoelig maar ok. Ik vond het vooral heel fijn dat ze niet te snel gingen en dat ze veel glijmiddel gebruikten. In mijn hoofd komt langzaam het besef. Drie! Drie mannen! Drie mannen die de beschikking hadden over mij. Drie mannen die mij mochten zoals ze wilden. Drie mannen waarvoor ik braaf in elk standje ging staan of liggen en.....Ik voel een mengeling van trots en schaamte. Want het was heel geil. En god, wat vonden ze mij lekker. Ze hadden hun geilheid nauwelijks onder controle.

Ik schrik op uit mijn gepeins als de deur van de douche opengaat.  Het is mijn D en met hem de twee stoere kerels van zonet, die ik eerder zag met die jonge jongen.
"Hi"
Ik slik. "Hallo"   
Mijn Top wijst naar de twee gespierde mannen. "Goed dat ze even bij je onder de douche komen?"
Ik bloos. Ik zie aan hun ogen dat ze ok zijn. En... ik knik.

De mannen zijn dominanter maar niet extreem. Begripvol en leidend. Als ze zien dat ik even twijfel wat te doen, stellen ze me gerust en even later sta ik met een arm om mijn middel zacht achterover te leunen tegen de brede borstkas van een van de mannen terwijl mijn Top op de rand van het bad zit en met de andere man praat. Ik voel hoe de handen van de man achter mij over mijn borst streelt en over mijn buik afdaalt. Zijn handen die mijn nog half harde pik vinden en die hem rustig en ervaren hard begint te maken. Ik slik. 
"Je hebt een mooie grote pik." hoor ik zachtjes in mijn oor. Goed hard ook. Echt alleen bottom?" 
Ik knik en slik weer.
"Hm...zeker weten? Meestal worden bottoms niet zo hard is mijn ervaring."
 Intussen voel ik hoe zijn pik harder en harder wordt tegen mijn billen. Over een grote pik gesproken.....Lieve help.

Zijn been komt van achter tussen mijn benen en  zo duwt hij mijn benen iets verder uit elkaar. Braaf sta ik in een sletterig A-standje tegen hem te leunen terwijl hij mij aftrekt en opgeilt onder de douche. Ondertussen zie ik hoe mijn D en  de andere Top meer en meer naar mij gaan kijken terwijl T mij aftrekt. En ik zie dat ze het geil vinden dat ik zo openlijk voor ze sta. Hoe gewillig ik hier voor ze sta. En zie hoe de andere Top ook zijn pik hard begint te maken.

Het is mijn D die de stilte verbreekt. Opstaat. Naar mij toe komt en zachtjes mijn hoofd streelt. En dan mij een kwartslag omdraait. "Handjes tegen de muur Jeroen....Kontje naar achteren"

Als in een trance doe ik wat hij zegt. Terwijl de andere man een condoom omdoet, weet ik al dat het niet bij alleen zacht neuken gaat blijven bij deze kerels. Ik heb ze bezig gezien. Ze houden van nemen. Soft maar ook hard. Ik denk weer aan die jonge jongen die de grootste moeite had met hun diepe stoten. En hoe hij bijna moest kokhalzen van het diepe pijpwerk dat hij moest uitvoeren. Die enorme pik in zijn mond terwijl hij opkeek terwijl de andere rustig diep in hem bleef stoten.  En dat om en om....

Natuurlijk, als ik echt stop zeg dan stoppen ze wel maar....er is iets waardoor ik ook heel erg mijn best wil gaan doen. Ik voel de handen van de andere man over mijn lijf. Hoe hij zijn sterke handen op mijn heupen legt en mijn kontje nog meer naar hem toe kantelt. Voel de handen van mijn D die zijn hand op mijn onderbuik legt....mij nog meer stuurt in een nog onderdaniger standje. Dan zijn hand om mijn pik die mij zachtjes begint af te trekken terwijl ik zo sta. Terwijl zijn stem die zachtjes op mij inpraat doet de andere man mijn benen nog iets verder uit elkaar. En duwt dan zachtjes zijn volle pik tegen mijn kutje. Oh god....dit gaat nooit passen.

Hij voelt hoe ik verstar en gromt geruststellend iets in mijn oor. Stelt mij gerust. "Rustig maar. We doen echt kalm aan ok? "
Ik knik. Blijf braaf hakkelend onderdanig staan onder de warme douche met mijn handjes tegen de muur. Er wordt meer glijmiddel gepakt. Véél glijdmiddel. 

Tot twee keer toe gaat het niet. En dan weet ik iets te ontspannen en lukt het wel. Ik stamel en ik blijf stamelen terwijl ik voel hoe hij in mij gaat en zachtjes stotend mij langzaam helemaal vult. Goddank gaat hij niet meteen los. En het voelt ook veilig. Hij weet wat hij doet. Hij gaat niet meteen diep. Gaat soms zelfs iets terug, bijna uit me, zodat ik meer en meer ontspan.. Om weer te gaan stamelen als hij langzaam weer verder in me gaat. Steeds iets dieper. En nog eens. En nog eens. En nog eens. Het is heerlijk geil en tegelijk heb ik de grootste moeite met zijn pik. Ik ben nog nooit eerder zo gevuld. D zorgt er al die tijd voor dat mijn pik hard blijft maar ik sla zijn hand nu bijna weg. Als hij zo doorgaat met mij aftrekken dan kom ik meteen. Tot mijn geruststelling blijft de man rustig aan doen. Ik hoor zijn zacht grommende stem in mijn oor. Hij is overduidelijk bloedgeil door mij. "Jezus wat ben jij heerlijk strak....hoe je kutje strak om mijn grote pik sluit jongen...ohw....je bent echt heerlijk." Ik krijg een zoentje op mijn schouder.

Zijn genot maakt dat ik nog geiler word. Nog sletteriger. Hij  merkt het en begint langzaam het tempo op te voeren. Niet als een blinde dolle wild stotend, maar rustig. In controle. Krachtig. Diep. Nemend. Ik kreun en stamel het uit. En ik zie hoe mijn eigen handen over de tegels klauwen. Ik zak bijna door mijn knieen van geilheid en blijf maar met moeite staan. 

Uit mijn ooghoek zie ik hoe de andere man toekijkt, geil toekijkt en zijn pik harer begint te maken. Nog harder... Zie hoe hij een condoom pakt en rustig daar alle tijd voor neemt. Zie hoe hij extra glijmiddel over zijn pik - ow jezus ook een XL!- doet. Een mooie harde rechte pik.

Ik kijk smekend naar mijn D als de andere man ook bij ons onder de douche komt. Naast de andere man, achter mij gaat staan... Klaar om het van hem over te nemen....

4105 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.