Bezoeker

Zoals belooft hoe liep,t af met Gerard & Hans? Laatste keer verwende ze de uroloog in,t ziekenhuis. Zoals men kon verwachten bleef Hans bij Gerard. Wat normaal kon betekenen Alex bij Hans zijn vrouw bleef! Mooi dus niet simpel even geen kerel. En Alex presteerde in bed slechter dan Hans. Alex bleef alleen want Gerard was reuze tevreden met Hans zijn bed verrichtingen. Maar we dwalen af kwam een bezoeker. Een uroloog maar hele andere dan uit ziekenhuis.De seks met Gerard was geweldig maar Hans miste iets. Maar was wel fysiek niet mentale kwestie? Kan al verraden is mentaal haha.

De uroloog was amper de huiskamer in. Of de gordijnen gingen dicht. En de man zijn broek open dat deed ondeugende Gerard. Hans kon het even niet van de zenuwen. Zijn probleem miste zijn vrouw eigenlijk meer onderste gedeelte. De uroloog bleek oude vriend van Gerard te zijn. Terwijl verwent werd bekeek hij Hans op  een vreemde manier. Was niks mis met Hans fysiek was mentaal. Bleek wel toen de man hem tot hoogtepunt pijpte. Stopte op tijd Hans kwam als een geiser. Nu bleek de man medische instrument maker zijn. Gezakt voor urologische onderzoeker examen. Zou kunst(je weet wel) doos maken van rubber.

Het feit dat de vriend geen dokter was was niet echt het probleem. Het probleem was de man,s kunstgebit was scherp. Hans had pijn gehad van,t sabbelen.Hij wist meer van andere zaken dan pijpen. Vertrok snel om prototype te maken. Gerard woelde door Hans zijn weelderige bos hoofd haar. Begon hem te zoenen en excuus te maken. De man had zich geen moment uit gekleed. Gerard en Hans wel gingen even lekker zoenen en meer op de slaapbank. Laten wij maar gaan.

Dit verhaal vervangt verhaal wat de keuring niet haalde. Ben mogelijk tijdje weg fans maar kom terug !

3913 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.