Vooropgezet plan?

Hoi sletje, wil je wat voor mij doen ?

Zo begon het appje van Charlie.

Ik appte terug, dat het eraan zou liggen wat.
Wil je wat voor me ophalen in een winkel ?

Is prima, appte ik terug. Het is wel in een seksshop, werd er weer terug geappt.

Oh, eehh, wat dan ? appte ik terug.

Glijmiddel en poppers, het is een klein zakje, het moet nog wel ff betaald worden, eurootje of 30. Schiet jij het voor? Krijg je het terug van mij.

Ja, prima, appte ik, het is tenslotte 2020.

Okay, zal ik wel ff bellen dat jij ze komt halen, was het laatste appje.

Dus na werktijd ging ik naar de desbetreffende winkel, om de spullen op te halen. Daar aangekomen, bleek ik net op tijd te zijn, want de eigenaar wilde net sluiten. Oh, goed dat je er bent, zei hij, jij komt voor de spullen van Charlie, neem ik aan ? Ja, zei ik. Kom binnen, zei hij. Niet schrikken, ik doe meteen de deur op slot, anders krijg ik geneuzel met Toezicht. Op eea manier krijg ik iets teveel aandacht van ze. Hij liet mij binnen en draaide meteen de deur op slot en draaide het bordje naar "Gesloten". Je kunt zo via de achterdeur eruit, zei hij, loop maar even mee.

Hij liep door de winkel en ik liep hem achteraan. Hij was een stukje ouder en kleiner als ik. Niet geheel mijn type dus. Ik keek wel geïnteresseerd de winkel door. Ik ben niet helemaal bleu, maar ik zag her en der wat hangen, wat ik niet echt thuis kon brengen, de eigenaar zag me kijken en begon te lachen. Wil je uitleg ? vroeg hij. Nee, laat maar, zei ik. De eigenaar stopte bij een deur, wat de deur van zijn kantoor bleek te zijn. Kom maar binnen hoor. Hier is ook de achterdeur. Wil je wat drinken, of heb je haast ? Doe maar wat water, zei ik, het was warm en ik had best dorst. Momentje, zei hij en hij liep naar de koelkast die er ook stond. Hij pakte er een klein flesje uit en gaf het aan mij. Hij zei, op de tafel liggen de spullen, kun je controleren of het klopt. Ik nam een slok van het water en deed het zakje open, het leek te kloppen en ik wilde betalen. Oh shit, zei de eigenaar. Ik heb de kassa al afgesloten. Hij was ondertussen op een soort van tweezits bank gaan zitten, met ook een flesje water.

Hij zei, dan maar in natura, en trok meteen zijn broek naar beneden. Alhoewel zijn lichaam niet mijn type was, was zijn pik dat absoluut wel. Blijkbaar was hij wel van mij gecharmeerd, want er stond een prachtige paal fier overeind. En ? vroeg hij. Eehh, kon ik uitbrengen... Okay, ik neem aan dat dit een ja is ? zei hij, uitkleden dan maar. Ik wil je naakt zien. Wat is de bedoeling, vroeg ik onnozel. Pijpen, was het antwoord, op je knieen nu..... Ik kleedde mij uit en ging op mijn knieen voor hem zitten. Ik nam zijn paal in mijn handen en begon langzaam van beneden naar boven te likken. MMMM, dat doe je goed, zei hij. Ga maar door. Ik omsloot zijn eikel met mijn mond en begon hem langzaam maar zeker harder te pijpen. Het voorvocht begon lekker uit zijn pik te druipen en ik likte dat gretig op. De eigenaar ging lekker lui achterover zitten en volgens mij genoot hij er wel van. Op een gegeven moment pakte hij een flesje poppers en stak het onder mijn neus, snuiven beval hij. Ik nam met liefde een aantal snuiven en hij deed dat ook. Ik keek hem in zijn ogen en volgens mij dachten we hetzelfde. Kom maar op mijn schoot zitten, zei hij, je weet ongetwijfeld wat er gaat gebeuren. Ik knikte en hij begon me lekker te tongen. Hij pakte het glijmiddel en vingerde wat in mijn neukgaatje, hij deed ook nog wat op zijn pik en drukte vervolgens zijn pik in mij. Hij was wat dikker als die van Charlie, dus ik moest even kreunen van de pijn. Hij gaf mij nog een keer het flesje poppers en toen zakte ik zo over zijn paal heen. Ik begon hem te berijden als een paard, we werden geiler en geiler en terwijl we elkaar diep aan het tongen waren, spoot hij mijn kutje vol. Hij keek mij aan en zei tegen mij, dat ik een bonus verdient had. Hij pakte een butt-plug en duwde die lekker diep in mijn kutje. Rekening voldaan, zei hij. En Charlie heeft gelijk, je bent een heerlijk sletje. Doe hem de groeten !!!

Nadat ik afscheid had genomen van hem (ik wist zijn naam niet eens), had ik toch het idee dat dit op een of manier voorbesproken was.........

3947 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.