Hitsige Jeffrey en zijn verrassing

Geplaatst door: bootwanker op 25-06-20

Laatst zat ik weer eens wat rond te kijken op onze dating sites. Gewoon even kijken of er nog wat te beleven viel. Plotseling kwam er een berichtje binnen van ene Jeffrey. Zonder introductie of het gebruikelijke “hoe gaat het met je” of zo kwam de vraag: “Mag ik je sletje neuken, ik wil met hem vrijen en hem daarna lekker neuken. Hij ziet er zo lekker geil uit”. Hij stuurde wat foto’s mee van zichzelf. Ongeveer dezelfde leeftijd als “mijn sletje” en het was wel een snoepje om te zien. Lekkere jongensachtige kop met donker kort haar en groenige ogen. Hij had een gestreept voetbalshirtje aan en een sportbroekje met geile Nike sneakers in felle kleuren.
Ik liet de foto aan “het sletje” zien, mijn Frank dus, en vroeg of het hem wat leek om door dit joch bereden te worden. Frank keek eens naar de foto en toen naar mij. “ Zo,zo, jouw sletje moet dus worden bereden worden door dat geile joch?” We hadden het samen er even over en keurden Jeffrey goed. Hij leek ons allebei wel wat. Ik stuurde een berichtje terug dat “het sletje” wel door hem bereden wilde worden en met hem wilde vrijen en dat ik intussen wel zijn pik op oorlogssterkte zou brengen met pijpen. Hij wilde direct komen, maar dat kon bij ons niet dus het werd in het weekend.

Frank en ik zaten ondertussen elkaar wat te stangen over de nieuwe aanbidder van Frank in afwachting van de komst van Jeffrey. Frank en ik gaan al lang samen mee, dus ik was niet zo ongerust over deze frontale open aanval op mijn Frank. De ene keer krijgt Frank wat meer aandacht omdat hij nou eenmaal jonger is dan ik en nog lekker strak in het vel zit en een zwoel uiterlijk. En de andere keer krijg ik meer aandacht omdat sommigen gewoon op ouder vallen.  Dus wij maken ons nooit druk als een date meer heeft met een van ons. En ja, ik geniet er ook van als Frank zoveel aandacht krijgt van onze date en ik ze samen zie genieten van hun geile, ongeremde seks.

De dag dat hij kwam had Frank zich lekker gespoeld en zat net als ik klaar in een sporthemdje en sportbroekje en sneakers. Jeffrey had weer dezelfde outfit aan als op de foto en bij binnenkomst werd Frank zo ongeveer besprongen en kreeg een langdurige knuffel. Ik stelde voor om even samen te gaan douchen. We gingen dus met z’n 3en onder de douche. Hij had inderdaad een heerlijk lijf en zijn pik stond al recht vooruit. Jeffrey zat Frank overal te betasten en in te zepen en ik zat Jeffrey lekker in te zepen. Jeffrey kon niet van Frank afblijven. Er verdwenen de diverse vingers bij elkaar in de bilspleten om die goed schoon te spoelen en elkaar al lekker op te geilen. Daarna elkaar grondig afdrogen en richting bed.

Op bed begonnen Frank en Jeffrey gelijk met elkaar te tongzoenen en ik zoog aan Jeffrey z’n heerlijke sappige leuter. Die stond strak uit en het ziltige voorvocht stroomde rijkelijk in mijn mond. Jeffrey en Frank zaten geil kreunend met elkaar te vrijen en Jeffrey werd steeds geiler. Hij begon Frank overal te likken en strelen. Frank liet het allemaal geworden en genoot van dat hitsige joch. Frank laat zich graag verwennen en genoot met volle teugen van Jeffrey zijn aandacht en ik zat te genieten van zijn heerlijke pik en was inmiddels begonnen zijn ballen en flinke zuigbeurt te geven. Het waren flinke ballen dus ze kregen een voor een mijn volledige aandacht. Jeffrey had inmiddels zijn aandacht gericht op Frank zijn loeiharde leuter en likte grondig de zak en lul van onderen naar boven tot alles zeiknat was van voorvocht vermengd met spuug. Toen Jeffrey daar naar zijn idee klaar mee was moest Frank zich omdraaien en stortte Jeffrey zich op Frank z,n kontje. Plagend ging zijn tong door de bilnaad en op den duur werd het sterretje diep gelikt. Ik had even naar dit voor mij o zo geile schouwspel gekeken en begon weer voorzichtig de inmiddels paars-rood aangelopen eikel van Jeffrey te likken. Hij mocht natuurlijk nog niet klaarkomen.

En net toen ik dacht dat Jeffrey zijn lans in Frank zijn kontje ging stoten zei Jeffrey ineens tegen mij: “Neuk hem, laat mij zien hoe je hem altijd neukt. Je mag niet klaarkomen, maar als je hem ingereden hebt voor mij zal ik je laten zien hoe goed ik hem kan plezieren”. Frank ging op zijn knieën zitten omdat hij het liefst op z’n hondjes wordt geneukt. Jeffrey smeerde Frank zijn sterretje in met glijmiddel en fluisterde toen naar Frank dat hij inderdaad een heerlijk strak kutje had en dat die nodig eens flink uitgerekt moest worden. Mijn pik werd ook van glijmiddel voorzien en daarna duwde hij mijn pik bij Frank naar binnen. Dit had ik even niet verwacht, dus ik stond even onwennig met mijn pik in Frank zijn kontje naar Jeffrey te kijken. Frank zat gewoon geduldig af te wachten hoe dit verder zou gaan. Jeffrey kwam achter mij staan. Ik voelde zijn gezwollen natte pik even door mijn bilspleet glijden en hij begon toen het stootritme aan te geven. Toen ik eenmaal was begonnen ging de rest vanzelf en begon ik Frank lekker te berijden. Dat heerlijk strakke kutje van hem laat me snel klaarkomen als ik niet oppas. Ik deed het dus voorzichtig aan, maar Jeffrey riep dat ik harder en dieper moest gaan. Ondertussen zat hij ook nog met zijn vingers in mijn sterretje, waardoor het nog geiler werd. Blijkbaar voelde Jeffrey precies aan dat ik op springen stond, want hij trok me net op tijd terug.

En toen was Jeffrey aan de beurt. Hij stak zijn stijve lans in een keer naar binnen en ik hoorde Frank even diep zuchten. Daarna ging zijn pik nog een paar keer erin en uit en begon hij eerst langzaam Frank te berijden. “Doe ik het lekker?” vroeg hij aan Frank en Frank kreunde van wel. Hij varieerde wat in diepte en snelheid en wat andere bewegingen zodat zijn pik onder diverse hoeken door Frank zijn kutje reed. Jeffrey keek naar mij of ik het allemaal wel zag. Toen ging hij op bed staan en begon Frank van bovenaf te berijden. Heel atletisch vind ik dat altijd. “Vind je dit ook lekker, geniet je hier van, zal ik me zo klaar rijden in je strakke holletje?” en Frank kreunde weer van ja. Ik zag inmiddels dat ook Frank z’n pik was gaan druppen van geiligheid. Ineens zei dat hitsige joch tegen mij: “laat me zien hoe geil je mij vindt en dat je ook wel zo door mij bereden zou willen worden. Trek je af in hetzelfde ritme als ik Frank neuk. Ik wil je zaad zien spuiten”. Dus ik begon me af te trekken in hetzelfde tempo als dan dat Jeffrey Frank neukte. En het duurde maar even of ik hoorde Jeffrey grommend klaarkomen en ik kwam direct daarna heftig spuitend klaar.


En toen zei Jeffrey ineens: “Ik zal mijn vriendje even appen, die staat te wachten in de auto voor de deur. Frank z’n kontje is nu genoeg ingereden om de pik van mijn vriendje te plezieren.” En hij verstuurde een app en binnen een paar tellen stond er ineens een wildvreemde jongeman in de slaapkamer bij ons. Jeffrey had de voordeur op een kier open laten staan. Voordat wij ergens op konden reageren had het joch z’n kleren uitgetrokken. Mooi strak lijf en daar stond inderdaad een enorme pik stijf vooruit en er hing een heerlijke zak onderaan. Jeffrey smeerde de pik van z’n vriendje in met glijmiddel en het vriendje dook op Frank af en duwde langzaam z’n dikke lul bij Frank naar binnen. En het vriendje riep naar Jeffrey: “Oh, wat heb je een heerlijk kontje voor me uitgezocht. En hij is al zo lekker ingereden en nat.” Ik zat even verbijsterd toe te kijken en zag Frank ook even naar mij kijken. Maar daar kregen we geen tijd meer voor, want het vriendje begon Frank te neuken in een rustig tempo en eiste alle aandacht op. En hij deed het goed. Frank genoot van die pik die hem bereed en de handen die z’n rug tegelijkertijd streelden.  Het vriendje begon nu tegen ons te roepen: “Laat me zien dat jullie mij geil vinden en dat ik dit kontje lekker aan het verwennen ben. Trek je af en spuit over mijn pik, zodat ik nog meer zaad naar binnen kan pompen.” Jeffrey was al flink aan het trekken en kwam vrij snel klaar over het vriendje z’n loeiharde pik. Deze schoof het gelijk bij Frank naar binnen onder luid gekreun. Dat van mij duurde maar even en toen spoot ik mijn lading over zijn pik en de volgende lading werd naar binnen geschoven. Frank had nu inmiddels al 3 ladingen in z’n holletje en het vriendje was inmiddels zo geil geworden van alles dat hij ook onder luid gegrom afspoot in Frank. Het lekte nu naar buiten. Jeffrey sprong naar voren en begon Frank z’n kontje af te likken en leeg te zuigen. Dat was genoeg voor Frank om ook af te spuiten. En niet zuinig ook.

Dit was echt een hele geile en nieuwe ervaring.

3538 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.