Sexbioscoop Roosendaal

Geplaatst door: geilebiman48 op 27-06-20

Een paar jaar terug ben ik in een seksbioscoop geweest en het volgende mee gemaakt.
ik had met een kennis hier afgesproken om hem wat beter te leren kennen.
hij was nog nooit hier geweest, maar zag het wel als een mooie gelegenheid om mij wat beter te leren kennen.
we hadden zo rond half 8/ 8 uur afgesproken en ik was er al net na half 8 en was benieuwd of hij er was.
ik ging naar binnen en  vroeg weer om een locker en betaalde en ging naar binnen en kleedde me uit op mijn boxer na en ging op verkenning uit.
eerst beneden, waar ik niemand zag, toen naar boven in de, ik noem het maar de darkroom, daar zat een man met zijn pik te spelen, maar hij was niet diegene die ik zocht, dus ik door naar achter, naar de hetrokamer. 
ook daar zat een man lekker met zijn pik te spelen, maar zag ik ook mijn "date" 
ik knipoogde naar hem en zag dat hij nog aan gekleed was.
ik liep terug naar de darkroom en zag dat hij naar beneden liep.
ik ging op een bank zitten en bekeek even de film waar ze heerlijk aan het geilen waren en kreeg het al wat warm.


Ik stond op om te kijken waar mijn date gebleven was en ging naar beneden en liep naar achter toe en kwam hem op de gang tegen, ook in zijn boxer.
we stelde elkaar voor en liepen terug naar boven naar de darkroom en begonnen heerlijk over onze boxers te wrijven en ik voelde een heerlijke pik zitten die steeds harder werd, ook mijn pik stond ferm overeind en werd heerlijk gestreeld.
hij stak zijn hand in mijn broek en pakte van blote pik vast en begon mij langzaam af te trekken, ook ik stak mijn hand in zijn broek en voelde ook een heerlijke harde dikke pik kloppen in me hand en begon ook hem langzaam te strelen en pakte zijn volle ballen beet en liet zijn ballen door mij hand rollen.
ik voelde ook dat hij een cockring om had, zodat zijn ballen lekker omhoog geduwd werden en zei dat ik er ook 1 wilde hebben.
na even heerlijk aan onze pikken te hebben getrokken pakte Ruud, zo heet mijn date, me bij mijn kontje en begon mijn billen heerlijk te masseren, waarbij ik mijn boxer uit deed en hem de gelegenheid gaf om ze nog beter te kunnen voelen, ook zijn boxer deed ik naar beneden, waarbij zijn pik de vrijheid kreeg die hij verdiende en pakte hem weer lekker vast en boog me voorover en nam zijn lekkere pik in me mond en begon hem heerlijk te pijpen.
mijn tong liet ik over en rond zijn eikel draaien en pakte in zijn volle billen stevig vast zodat hij niet weg kon draaien.
na even lekker hem gepijpt te hebben nam hij het over en begon mij stevig te pijpen en ook hij pakte mijn volle billen beet en kneden ze super lekker en liet ook een vingertop over mijn sterretje dwalen.


Na een minuut of 10 geilen deden we onze boxers weer aan en gingen naar beneden, want Ruud had wel zin om mij eens even heerlijk te neuken.
ik zei zo in een grapje dat hij dat mocht doen als ik op de sling lag en beneden wat meer ruimte was om dat te doen dan boven.
beneden aan gekomen trokken we beidde onze boxers weer uit en ging ik liggen op de sling en speelde wat met mijn keiharde pik.
Ruud was ondertussen een condoom aan het aan doen, waarna hij tussen mijn benen kwam staan en zette zijn eikel tegen mijn inmiddels natte mannenkutje.
langzaam begon hij zijn dikke eikel naar binnen te schuiven, wat niet helemaal vlotjes verliep, waarschijnlijk wat spanningen die mee speelde.
na wat proberen zei ik, van zullen we op een matras gaan liggen dan kunnen we lekker standje 69 doen en maak ik je pik weer lekker hard zodat we het nog eens kunnen proberen.
zo gezegd zo gedaan.
we lagen heerlijk elkaar te pijpen en Ruud zijn pik was weer keihard en deed weer een condoom om en draaide ik me om, om op mijn knietjes te gaan zitten toen ik een andere man zag staan met een super dikke pik van zeker een cm of 6/7 en  zeker 18cm lang.
hij stond zich heerlijk af te trekken terwijl hij naar ons keek.
ondertussen was Ruud achter me komen staan en zette zijn eikel weer tegen me sterretje aan en begon de druk weer op te voeren en voelde ik zijn eikel langzaam naar binnen schuiven.
ik zei ondertussen tegen die andere man, van hey, kom eens hier met die dikke pik, dat ik hem eens even lekker in me mond neem, wat hij dus ook deed en ik zijn dikke eikel in me mond nam en hem heerlijk begon te pijpen.
mijn mond was goed gevuld door die dikke pik en bemerkte dat het met Ruud niet echt goed ging, althans het lukte niet echt helaas, maar vond het niet zo erg omdat ik zelf weet hoe het is om geen volledig stijve pik te krijgen tijdens de sex.
dus ik zei tegen die man of hij zin had om mij te neuken en draaide me om en begon met Ruud zijn pik te spelen en nam zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen en speelde ondertussen met zijn ballen.


Ik had even niet meer in de gaten dat die andere man met zijn dikke pik achter me zat en ook een condoom had aan gedaan en voelde dus opeens een dikke eikel tegen mijn sterretje aandrukken, wat me wel even deed rillen van geiligheid, want zou zo'n dikke pik wel in mijn kontje passen.
nou ik kwam er vrij snel achter, want die dikke pik baande zijn weg tot achter in me darmen en dat voelde behoorlijk opgevuld kan ik je zeggen, maar het voelde zeker niet verkeerd.

Hij begon me langzaam met lange halen diep te neuken, terwijl ik Ruud zijn pik weer diep in me mond nam en begon hem weer lekker te pijpen, maar doordat die man met zijn grote pik steeds harder op me in aan het beuken was begon ik steeds harder te kreunen en moest ik Ruud z'n pik loslaten en ging Ruud weg, zodat ik me kon concerteren op die dikke pik.

Keer op keer ging zijn pik diep in me op en neer en steeds harder.

Hij pakte me bij mijn heupen zodat hij nog dieper kwam en ik steeds harder kreunde.

Na een minuut of 5 flink door stoten voelde ik dat hij klaarkwam.

Langzaam trok hij zijn pik uit me en deed zijn condoom af en gooide die in de bak en pakte wat doekjes en maakte zijn pik schoon.

Ik ging rechtop zitten en speelde wat met mijn nog steeds keiharde pik en gaf de man mijn complimenten over zijn heerlijke pik en zijn neukwerk, want ik had er intens van genoten.

We hebben nog even wat gekletst en ik ben toen naar boven gegaan om te kijken of Ruud er nog was, want die was niet meer beneden.

En idd hij zat boven bij de darkroom naar een film aan het kijken en keek me even glimlachend aan.

Maar hij had zijn boxer aan dus ik dacht dat hij geen zin meer had en zei ik dat ik mezelf even lekker klaar wilde rukken terwijl ik op de sling lag, dus ging ik op de sling liggen en begon lekker met mijn pik te spelen terwijl ik tv keek.

Plots kwam Ruud omhoog met een stijve pik en had een condoom om gedaan en kwam op me af en zei, zal ik je nog even lekker neuken.

Nou, ik zei geen nee natuurlijk en kwam hij tussen mijn benen staan en zette zijn harde eikel tegen me sterretje en duwde zijn stijve pik tot aan zijn ballen in me en begon me rustig te neuken, terwijl ik lekker met mijn pik aan het spelen was.

Het tempo ging langzaam omhoog en Ruud nam mijn pik in zijn hand en begon me tijdens het neuken lekker af te trekken.


Steeds harder beukte hij op me in en steeds harder begon hij mij te trekken.

Ik begon ook steeds harder te kreunen en voelde mijn ballen samentrekken en zei dat ik zo klaarkwam.

Hij bleef me op hoog tempo neuken en aftrekken en spoot ik al mijn zaad over me zelf heen.

Ruud haalde zijn pik uit me en pakte wat doekjes voor me zodat ik mezelf kon schoonmaken en hij ging weer op de bank zitten.

Na wat uit hijgen en schoonmaken ben ik naast hem gaan zitten en zag dat hij nog steeds met zijn pik zat te spelen, waarna ik het van hem overnam en hem begon af te trekken.

Ik voelde zijn pik steeds harder worden en ook Ruud begon steeds harder te kreunen, waar door ik merkte dat ook hij zo klaar zou komen en jahoor, hij spoot zijn kwakkie over zijn buik.

Ik pakte wat doekjes voor hem zodat hij zich schoon kon maken.

We hebben nadien nog even zitten kletsen en kwamen tot de conclusie dat we beidde erg genoten hadden en dat het zeker voor herhaling vatbaar is.

We zijn naar beneden gegaan en ons aangekleed en tevreden naar huis gereden.

5517 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.