Vertel mijn verhaal.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 28-06-20

Ik ben Jaap en geef gymnastiekles op een jongens school. Waarom bestaat anno 2020 zonder school zonder meiden? Deze school was,en is, onderdeel van instelling voor foute jongens. Hier zitten dus de jongens, de meiden verderop haha!Die bewuste dat was gymnastiekles goed verlopen. Was anders door aanwezigheid van oudere jongens. Ouder dan de doelgroep alvast. Na de gymles ging het nog goed in de kleedkamer, maar fout tijdens het douchen dus. Ik moest ingrijpen daardoor drijfnat. Verrassend was niet dat mijn kleding doorzichtig werd, en bij enkeling een stijve veroorzaakte. Ik herstelde eerst de orde. Later wel kijken wat aan hand was eigenlijk?

Ik was bezweet dus spiernaakt onder de douche. Toen ineens, de eerste (oudere) knul mij vastgreep en begon te tongen. Ik wilde protesteren, maar zijn maat was er ook. Die ging door zijn knieën en begon mij te pijpen. Had ik geen probleem mee, want hij deed het echt goed. Ik was alleen hoorde deur slaan, de andere leerlingen waren vertrokken. Ik was dus alleen met twee hete bliksems. Ze wisselde van positie ik voelde hoe ruw mijn gevoelige tepels gelikt werden. Vond ik dit geile triootje wel lekker? Ik werd ongerust ging twijfelen,had gezien hoe ruw ze met die jongen om gegaan waren. Opeens kreeg vuistslag tegen mijn hoofd en was even k.o!

De twee hadden mij k.o geslagen nadat op mij klaar kwamen. Jos een van de beveiligers vond mij. Had genoeg naakt gezien, trok mij mijn kleren aan bracht mij naar medische dienst. Voorlopig rust houden. Ik was geen willekeurig slachtoffer, had een afstraffing voor klikken gestopt. Jos bracht mij naar mijn kamer.

Ik wilde deze mooie knul toch graag verwennen hoofdpijn of niet. Onze kleren waren zo uit en we verkende elkaar,s lichaam goed. Al snel maakte Jos zich los van mij, hij had een condoom en glijmiddel. Ik lag op mijn rug hij kwam voorzichtig bij mij binnen. Helaas te kort genoten wij van elkaar! Zijn portophone ging hij was ergens anders nodig. Snel aankleden,kusje en weg was Jos. Ik bleef lekker liggen na genieten. Had bonkend hoofd douchen kwam nog wel. Nu even niet.

Ja werd geholpen met grammatica blijft mijn verhaal.

4198 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.