Voor het eerst vastgebonden en gebruikt

Geplaatst door: grnbttm op 30-06-20

Ik heb al erg lang een fantasie om te worden vastgebonden en dan te worden gebruikt. Intussen heb ik hier nu ook in het echt ervaring mee en ik vind het nog steeds erg geil.

Op een avond ben ik gewoon aan het chatten met iemand als hij opeens vraagt of ik ook in ben voor bondage. Ik heb al erg lang een fantasie om te worden vastgebonden en dan te worden gebruikt, en dus word ik meteen erg geil van deze vraag. Uiteraard antwoord ik ‘ja’ waarna hij mij uitnodigt om bij hem langs te komen. Hij zelf is een dominante top en wil mij dan blinddoeken, vastbinden en neuken. Als ik bij hem langs kom zal ik me meteen moeten uitkleden en een blinddoek voor moeten doen. Als ik lees wat hij wil word ik al erg geil en dus besluit ik op zijn uitnodiging in te gaan. Ik douch nog even en scheer mijn ballen en kont nog even extra glad. Daarna ga ik de deur uit.

Na een stukje rijden kom ik aan bij het opgegeven adres. Ik bel aan, hij doet open en kijkt goedkeurend maar ook streng naar me. Zijn hand gaat meteen naar mijn kruis en door mijn broek heen knijpt hij in mijn ballen. ‘Naar boven en uitkleden’ zegt hij streng. Achter hem aan loop ik de trap op. Op de overloop zie ik al een blinddoek liggen. ‘Uitkleden!’ zegt hij nog een keer. Terwijl hij achter mij staat kleed ik mij uit zodat ik helemaal naakt ben. Meteen doet hij mij de blinddoek om zodat ik niks meer zie. Het idee dat ik hier helemaal naakt en geblinddoekt sta maakt me supergeil en mijn pik is dan ook al keihard.

Ik hoor hoe hij om me heen loopt om me zo goed te kunnen bekijken. Dan pakt hij mijn beide polsen en bindt ze achter mijn rug vast. ‘Zo, meelopen’ en hij duwt me vooruit. Met een blinddoek voor is nog best lastig lopen maar hij geleidt mij in de goede richting. Na een paar meter blijven we staan en maakt hij mijn polsen los. Ik moet ze vooruit steken en voel dan de spijlen van een bed. Ik pak ze vast en voel hoe hij me stevig aan de spijlen vast bindt. Ik kan nu nergens meer heen. Hij schuift mijn benen uit elkaar zodat ik nu wijdbeens en voorovergebogen tegen het bed aan sta. Ik hoor hoe hij achter me hurkt. Daarna trekt hij mijn billen uit elkaar en begint mijn kontgaatje lekker te likken. Oeh wat is dit geil. Als mijn gaatje goed nat en glad is steekt hij er ook een paar vingers in. Heerlijk om zo gevingerd te worden. ‘Hmm je hebt een lekker geil kutje, daar gaat mijn pik wel in passen’ zegt hij. Hij blijft me zo een tijdje met zijn vingers neuken zodat mijn gaatje al behoorlijk opgerekt wordt.

Dan maakt hij me weer los, maar nu moet ik op mijn rug op het bed gaan liggen. Mijn handen bindt hij achter mijn hoofd vast en daarna bindt hij ook mijn voeten vast. Daar lig ik dan, vastgebonden, geblinddoekt, naakt en machteloos, maar wel supergeil en met een keiharde pik. Hij steekt zijn vingers weer in mijn kontgaatje en begint met zijn andere hand mijn pik af te trekken. ‘Zo ik ga jou lekker klaar trekken en dan je eigen zaad als glijmiddel gebruiken. Maar eerst ga je mij nog even pijpen’. Ik voel zijn pik tegen mijn gezicht, waarna ik mijn gezicht naar hem toe draai en mijn mond open doe. Hij steekt zijn pik meteen helemaal in mijn mond. Zijn pik is behoorlijk groot en dik. Als hij hem tot aan zijn ballen in mijn mond steekt voel ik hem bijna in mijn keel.

Ondertussen blijft hij aan mijn pik trekken. Het duurt dan ook niet lang voor ik kronkelend van genot klaar kom en mijn zaad over mijn buik spuit. Hij haalt zijn pik uit mijn mond, haalt met zijn vingers het zaad van mijn buik en smeert dat over mijn gaatje. ‘Hmm geil je eigen zaad in je kontje’. Hij maakt me weer los. Ik moet weer tegen het bed gaan staan waarna hij mijn polsen weer aan de spijlen vastbindt. Zo sta ik weer voorover gebogen met mijn kont achteruit.

Ik hoor hoe hij een condoom om doet en achter mij komt staan. Hij pakt mijn heupen vast en dan voel ik zijn pik tegen mijn gaatje. Hij duwt even door en dan voel ik zijn dikke pik mijn kontje in glijden. Door het zaad gaat het best soepel. Hij begint me te neuken en ik voel me heerlijk gevuld. Hoewel ik net ben klaar gekomen is mijn pik alweer hard geworden door het idee dat ik hier naakt en vastgebonden door zo’n dikke pik geneukt wordt. Hij neukt me behoorlijk hard, maar dat voelt heerlijk. Hij verhoogt zijn tempo nog wat en dan voel ik hoe hij klaar komt en zijn zaad in het condoom spuit. ‘Pfff dit was geil en je hebt ook wel een heerlijk kutje om te neuken’ zegt ie tegen mij. Erg geil om te horen natuurlijk.

Hij trekt zijn pik terug uit mijn kontje en maakt mijn polsen los. Ik haal de blinddoek van mijn hoofd en zie dat hij inderdaad een behoorlijk grote pik heeft. Geil idee dat die pik zonet nog diep in mijn kontje zat. Als ik met mijn hand naar mijn kont ga voel ik dat mijn gaatje nog wijd open staat. Het voelt ook nog wat plakkerig van mijn eigen zaad.

Nog nagenietend kleden we ons weer aan. Daarna ga ik weer weg. Dit was de eerste keer dat ik zo vastgebonden en geneukt ben, maar dit wil ik absoluut vaker meemaken!

4843 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.