Op de trap

Zijn naam was Jeroen en hij was 2 jaar ouder dan ik. Hij had een normaal licht behaard lijf en stevige benen. Ongeschoren, ondeugende blik in de ogen. Ik ben zelf een dikke behaarde bebaarde beer van 42. Wat leuk dat hij me op de app aansprak. Hij was in het Van der Valk hotel in Lent net klaar met een meeting en was nu beregeil. De pikfoto was erg smakelijk. Aangezien ik daar maar 2 kilometer vanaf woon, nodigde ik hem uit bij mij thuis.


Hij was er binnen 5 minuten. Ik deed de deur open. Hij zei enkel "hey" binnenkomst en toen de deur achter hem dichtging pakte hij me meteen vol op de bek. Hij duwde me tegen de wc deur aan en zijn kruis reed tegen de mijn op. Hij was een gretige zoener. Dit ging geen relaxte date zijn, dat was duidelijk, hoge energielevels. Hij deed mijn shirt uit en het zijne. Hij betastte mijn tieten en tepels, likte mijn hals. Mijn handen reisden over zijn lijf, ik voelde in zijn kruis en hij was duidelijk knoerthard. 

Hij zoog mijn tepels, hij merkte dat ik daar extra van genoot dus gaf hij daar meer aandacht aan. Zijn broek ging naar beneden en hij trok mijn broek ook omlaag.Hij had zo'n hippe boxer met een wild patroon aan waar ik wel eens reclame voor had gezien. Hij had er een heerlijke kont in, maar nu keek ik vooral naar zijn pik, die als een harde lans nog getemd werd door de boxer. Ik voelde en kneede zijn pik door de stof heen. Hij tongde weer met me en kreunde tijdens het tongen. "Zuig me...."

Ik ging op de trap zitten. Hij stond voor me. Zijn boxer ging naar beneden. Die geile dikke pik met kloppende eikel lonkte naar me. Ik inhaleerde zijn pik. Ik sabbelde op zijn eikel, zoog dat het een lieve lust was. "Ja, dit had ik nodig, aaaah," verzuchtte hij. Ik nam zijn ballen in mijn mond, eerst om en om, dan tegelijk, wat net lukte. "Oh geile beer... Ga eens staan." Nu was het mijn beurt. Ik was tijdens hem pijpen al aan het rukken, nu ging mijn boxer helemaal uit. Hij was ook een begenadigd zuiger. 

Het was duidelijk nadat hij mijn ballen ook gelikt had dat hij wilde rimmen. Ik draaide me om. "Wat een heerlijke reet heb jij" en hij dook met zijn mond en tong op mijn gaatje. Zijn ongeschoren bekkie voelde echt heel lekker aan in mijn spleet. Zijn tong boorde zich zo diep hij ging in mij. Ook hier was het gretig, wild, wellustig hoe hij bezig was. Ik voelde een vinger. Oh fuck hij wil me neuken besefte ik me. Hij draaide me om. Ook l lag ik wat ongemakkelijk op de trap, likte hij zich van mijn ballen, pik, tepels, hals, oren naar boven. 

Hij gebruikte de trapleuning om zich wat te verheffen en neukte mijn bek. Mijn handen op zijn ass. Zijn pik was zo lekker. Hij draaide me om en porde met zijn dikke eikel tegen mijn ster. hij ging even terug naar zijn kleren, haalde een condoom uit zijn portemonnee en deed hem vlot om zijn pik. "Dit gaat niet lang duren, ik ben veel te geil,"waarschuwde hij. Hij voelde of mijn kutje nog nat genoeg was, na wat likjes voelde ik zijn pik zachtjes mijn lijf penetreren. 

Tegenover de rest van de date deed hij het nu effe rustig, zodat ik aan zijn dikke pik kon wennen. Ik voelde zijn lijf tegen mijn billen, hij zat helemaal in me. "Oh schatje je hebt een wereldkont..." en hij begon me daar op de trap te neuken. In de halspiegel zag ik zijn kont op en neer gaan. Wat een heerlijk zicht. "Ik hou het niet meer..." en met nog wat stevige diepe pompbewegingen spoot hij het condoom in mij vol. Hij liet zich uit mij glijden en ik draaide mij weer om. Hij kneep zachtjes in mijn tepel en met een paar rukjes spoot ik over mijn buik.

Hij kwam uit de buurt van Leiden en helaas heeft hij geen vergaderingen meer in de buurt gehad. 

3968 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.