De eerste keer

Toen ik net 18 was geworden, kreeg wat woorden met mijn ouders. Om de spanning van de te drukken ben ik op de fiets gestapt en wat rond gaan rijden. Op een gegeven moment kwam ik bij een parkeerplaats langs de provinciale weg uit en ben daar op de tafel en van een picknick bank gaan zitten.


Na een minuut of 10 stopte er een auto met daarin een man van rond de 60 bij stapte uit en liep naar me toe. Hij vroeg "ben je op zoek naar wat spanning" ik begreep hem niet, en zei "nee, eerder wat ontspanning" Hij antwoordde "dat kan ook". We raakten aan de praat en hij kwam naast met zitten. Hij legde zijn hand op mijn knie en streelde mijn been. Hoewel ik overtuigd hetero was, voelde dit spannend en ik slikte een paar keer. De man zag en zei : 'rustig en ontspan je, ik zal op deze weg begeleiden, vertrouw me en er gaat een wereld voor je open'.

Kort hierna, mijn hart bonkte in mijn keel, en in mijn broek was een grote bult zichtbaar, stelde hij voor om wat te gaan lopen in het bos. Ik dacht wat kan mij nu gebeuren en zei "oke". Wij liepen samen het bos in, met enige afstand tussen ons in.

Na een paar minuten stelde de man voor om een klein paadje in te lopen, voor mijn gevoel kom mijn piemel niet harder worden, ik zei "ja graag". Na een meter of 20 stopte de man en vroeg "je bent geil he? mag ik je helpen". Tot voor deze dag had alleen een moeder van een vriend van mij, mijn piemel gezien en afgetrokken.

De man streelde mijn kruis, mijn ademhaling versnelde net als mijn hartslag. Hij aaide mijn tepels door mijn shirt heen, ik wist niet wat er gebeurde. Hij maakte mijn broekriem, knoop en rits los in een soepele beweging. Daar stond ik in mijn boxer met een hele harde lul. De man bukte voorover en likte mijn boxer, en zijn lippen gleden over mijn paal in dat broekje......... Ahhh dit zou ik niet lang vol kunnen houden. 

De man kwam weer omhoog en keek mij aan en vroeg "wil je echt dan ik je laat genieten", ik stamelde "ja............", op dat moment pakte zijn vingers de rand van mijn boxer, trokken deze over mijn pik heen, die stond keihard overeind. Ik stond in een bos met een man die mijn opa had kunnen zijn en mij broek op mijn knieen en het voelde zo goed............

De zachte handen van de man vonden mijn ballen en zijn nagels streelden mijn scrotum. Ik schokte van genot, de man boog zich voorover en nam likte rondjes om mijn eikel....... Wat voelde dit goed........., zijn warme mond ging verder open en hij nam mijn eikel en de schacht van mijn lul in zijn mond. De warmte en nattigheid van zijn mond, gaven mijn een super gevoel. Heel behoedzaam pijpte man mij. Hij hurkte om er goed voor te zitten, zijn mond voelde als een warme grot van genot. Hij voerde langzaam het tempo op, ik hield het niet meer en zei "meneer ik ga spuiten", de man stopte niet en verhoogde het tempo, toen gebeurde het, uit mijn tenen kwam het zaad ik spoot zo hard krachtig, de man wist niet van ophouden en met zijn mond vol met mijn sperma ging hij door, ik leek niet te kunnen stoppen met spuiten.............

De man opende zijn mond en daar was mijn witte goud, hij deed zijn mond dicht een slikte het door. Hierna likte bij mijn half slappe pik schoon. Hij vroeg of het lekker was, ik stond nog na te trillen, broek op mijn enkels............... en mijn lul werd alweer harder.................

De man deed zijn mond er nog keer om en alsof het niets was pijpte hij mijn pik weer snoeihard............. ik wist niet dat dit kon...............na een tijdje stond de man op en keek mij aan, hij vroeg of ik het lekker vond, 'ja zeker meneer, bedankt voor uw warmte'. De man glimlachte en vroeg of ik weer terug wilde lopen, ik was even de weg kwijt en zei "ja, das goed', ik trok mijn boxer en broek, propte mijn harde lul er in en we liepen terug. Met een hele bult in mijn broek kwamen we weer bij de picknik bank. De man zei 'ik hoop dat je genoten hebt'. "ja meneer," was wat ik kon uitbrengen. De man stapte in zijn auto en reed weg.

Ik heb hem daarna nooit meer gezien, helaas, ik ben daar nog wel een paar keer terug geweest, maar hij was er nooit. Deze man heeft door mij zo te pijpen laten voelen wat puur genot is........

4540 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.