Voorlezen

Geplaatst door: snoepjevanweek op 13-07-20

Hi deze keer wel Casablanca geen Henk. Het hoofs inkoop slaven.In een ander verhaal red hij zijn zoon en kleinzoon.Welke wel gescheiden worden maar goed terecht kwamen! Hein de zoon van Henk gaat dit verhaal over. Een leraar geschiedenis welk in harem terecht kwam. De meester was belangrijk en zeker groot heb niet over wat in de slip zit. Hein is een speciale slaaf. Hij leest de meester voor. Welk niet lezen en schrijven kan. Was voor Hein cultuur schok. Maar als geschiedenis leraar ook interessant!

In de harem was Hein tamelijk veilig. Geen seks zonder toestemming van de meester. Daar door was Hein nog maagd anaal. Was okay toen wel gebeurde. Hij had al geleerd laat gebeuren en niet schreeuwen. Dus ging onder de douche pas van zijn stokje. De leuter was groot en gebeurde keihard. Hein wist welke beloning tegenover stond. De meester ontmoeten welk in Nederland gestudeerd had? Hein was niet alleen voor,t voor lezen natuurlijk.

Laten we maar even kijken bij,t voor lezen. Hein is aantrekkelijk genoeg blijkt jaloerse blikken. Alvast als Hein je type is. De meester stond op legde hand op Hein zijn knie. Maar al gauw ging de hand hoger een pijp van broekje. Hein hetero voelde zichzelf stijf worden. Pas toen voor gelezen was actie. Ze waren toen samen. Hein deed zijn best. Wist welk lot hem anders te wachten stond. Als mooie jongen? verkocht worden. Wist hoe op markt toe ging uit ervaring. Dus deed echt zijn best. De meester was tevreden zeker toen Hein hem schoon sponsde. Daarna klapte meester in de handen werd Hein terug gebracht. Zal hij pa of zijn zoon terug zien?

schrijf dit voor mijn fans en wie verder wil lezen doeii.

2733 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.