De stoere tuinman. Deel 1.

Geplaatst door: bootwanker op 14-07-20

Frank en ik gaan regelmatig naar de tuinen van Appeltern. Lekker relaxed wat rondlopen. Hier en daar een kopje koffie. Tuinsetjes uitproberen. In de diverse tuinen zitten we dan regelmatig wat rond te kijken en te genieten van de tuinsfeer en keuren we de beplanting. En omdat we een abonnement hebben hoeven we niet alles te bekijken. Het is voor ons beiden altijd weer een ontspannen uitje.

Bijkomstigheid is dat we in de diverse tuinen ook de andere bezoekers kunnen bekijken en we kijken dan natuurlijk naar leuke mannen, zonder dat die mannen dat doorhebben. Niet dat we er op uit zijn om daar nou een geile man aan de haak te slaan, het is gewoon een prettig soort bijkomend vermaak voor ons. En net als bij ballet in de schouwburg zie je hier toch ook wel regelmatig potentiële kandidaten voorbij komen. Tot nu toe hadden we echter nog nooit iets ontdekt dat we allebei wel zagen zitten……. Tot deze keer dan.

Op de grond zat een tuinman op z´n knieën planten te snoeien. En we keken allebei vol aandacht hoe vakkundig hij dat deed. Allebei  stootten we elkaar onopvallend aan en knikten we in de richting van de jongeman. Wow, wat een lekker stuk. Stoere werkschoenen aan, blauwe werkkleding en een heel aantrekkelijk koppie. Hij had niet door dat we hem begluurden en draaide zich met zijn kontje naar ons toe. Een heel aantrekkelijk geil kontje en boven de broek was zijn bouwvakkers decolleté te zien. We keken er allebei gebiologeerd naar en moesten ons inhouden om er niet bovenop te springen. Wat een geil stuk. Maar ja, nog langer kijken zou opvallen. Dus we liepen even door. Een eindje verder stonden we even alleen en keken elkaar grijzend aan en grepen elkaar even in het kruis. Het was duidelijk. We waren allebei op hem gevallen. Nog maar een keer teruglopen.  De stoere tuinman stond nu net overeind en rekte zich uit zodat zijn blote buikje lekker in zicht kwam en behalve het gereedschap in de hand ook het gereedschap in de broek zich duidelijk aftekende. We moesten ons beheersen om hem niet te grijpen. Doorlopen maar weer. Even afkoelen en koffie drinken in het restaurant. In het restaurant fantaseerden we nog steeds over die geile stoere tuinman. En toen we buiten liepen en even op een stil plekje stonden greep ik met mijn ene hand Frank z’n lul beet en met de andere duwde ik een vinger zijn sterretje in. “Zo, zo, ik voel al wel dat je je graag even laat neuken door die stoere tuinman. Je pik is al nat en je sterretje knijpt al samen bij de gedachte hoe die tuinman zijn lul jouw holletje in steekt en dan je een flinke beurt gaat geven. En ik moet hem zeker gaan vragen?” Frank grijnsde en ik wist al hoe laat het was.

We gingen weer op zoek naar onze geile tuinman. Hij was inmiddels ergens anders aan het werk. Na wat speurwerk vonden we hem weer en stonden weer zogenaamd naar de tuin te kijken, waar hij aan het werk was. Volgens mij stond hij er wat uitdagend bij en ik kreeg het voorgevoel dat hij wist dat we voor hem en niet voor de tuin kwamen. “En bevalt het de mannen wat, wat hier te zien is?” Frank en ik keken elkaar even aan. Betrapt! Maar ik liet me niet van de wijs brengen en zei dat we zeer onder de indruk waren van wat we zagen. En grijnzend vroeg hij of we de tuin bedoelden of hem. Nou, dat was dus duidelijk. Hij had gezien dat we hem al een poosje zaten te begluren. Dus ik zei dat we hem een stoere tuinman vonden en ook vielen op een man met werkschoenen en werkkleren. Aangezien hij niet boos wegliep vroeg ik nog maar eens verder of hij wel eens seks had gehad met mannen. Het kwam er wat aarzelend uit. Er was niemand in zijn omgeving die het wist, maar hij had al wel eens seks gehad met een man en wist daardoor dat hij op mannen viel. We hadden nu wel heel veel geluk. Dus ik vroeg hem of hij het zag zitten om een keer met ons te daten en dan vooral om met Frank te vrijen en hem te neuken. Want per slot van rekening kon hij ook wel bottom zijn. Na weer wat aarzelen zei hei dat hij wel eens een man had geneukt, maar hij vroeg zich wel af wat ik dan ging doen als hij Frank aan het neuken was. En of ik dat dan zomaar goed vond dat hij mijn man ging neuken. Ik legde hem uit dat ik daar op kickte als hij Frank ging berijden en volspuiten. Dat terwijl hij met Frank aan het tongen was ik zijn pik lekker ging pijpen en als hij het dan zover had ik zijn pik en Frank zijn kontje ging nat maken en zijn pik bij Frank in zijn holletje zou leiden. Hij keek mij met open mond aan en glunderde helemaal. Dat leek hem wel een heel geil idee. En ik zei dat we ook graag wilden dat hij met werkschoenen aan en werkkleren aan zou komen en of hij die dan bij de seks aan zou willen houden omdat wij dat geil zouden vinden. Nou dat was geen probleem. Hij had nog nieuwe werkschoenen thuis staan en ook wel een schoon setje werkkleren. Zo, dat viel reuze mee. Zo makkelijk als het ging om zomaar met deze jongen een date af te spreken. Wij stelden ons voor en hij zei dat hij Erik heette. Wij gaven ons adres. Hij woonde nog geen 20 minuten rijden bij ons vandaan. Hij zou eerst naar huis gaan om te eten en douchen en zou direct die avond komen.

We hebben nog wel even rondgelopen daar, maar de geile suizingen gingen al door de buik bij de gedachte aan een date met die lekkere stoere tuinman. En dan ook nog een die het wel zag zitten om zijn werkschoenen en werkkleren aan te houden…. Nou ja, voor zo lang als het zou duren.

Toen Erik aanbelde sleepte ik hem haast naar binnen als een roofdier zijn prooi in zijn hol. Hij had zich opgefrist, schone kleren aan en zag er nu nog lekkerder uit dan in de tuinen. Ik gaf hem een knuffel en betastte hem overal. Heerlijk dat bolle strakke kontje, een stevig gespierde torso en gespierde armen. Ik greep hem overal beet en stak gelijk mijn tong bij hem naar binnen. Nou, tongen kon hij ook. Ik was zowat in extase van die heerlijke stoere tuinman. Frank had al door dat er in de gang iets gebeurde en kwam er al snel bij staan. Hij keek even naar ons en al snel werd Erik ook door hem helemaal betast en beknepen. Hij verdrong mijn plaatsje om met Erik te tongen en tegelijkertijd het gereedschap te voelen. Terwijl ik dat zo eens bekeek zag ik dat hij nogal grote werkschoenen aan had en dus waarschijnlijk grote voeten had. Dat beloofde ook goed werkgereedschap. Ik ging met mijn hand bij zijn werkbroek in en voelde even door zijn bilnaad naar zijn sterretje. Lekker geil kreunde Erik onder het tongen met Frank. En toen ik aan de voorkant voelde zat daar inderdaad een heerlijk ferme lul met een dikke zak. Dat beloofde een goede wip te worden.

We gingen met Erik naar boven en trokken onze kleren uit. Erik wilde dat ook al doen, maar wij zeiden dat hij zijn kleren en werkschoenen aan moest houden. Nou ja, shirtje maar uit dan. Daar kwamen die heerlijk gespierde torso en die stevige armen in beeld. Ik wilde er eigenlijk gelijk aan zijn tepels zuigen en hem overal likken. Frank vroeg nog aan Erik of wij nog iets aan moesten doen of dan dat we helemaal bloot moesten. In eerste instantie vond hij helemaal bloot wel lekker, maar hij bedacht zich. Hij had ons in de tuinen met laarzen aan zien lopen en dat had hij wel stoer gevonden. Of we niet een paar laarzen aan konden doen. Ik haalde dus voor ons elk uit onze speelkamer een paar zwarte laarzen en Erik knikte goedkeurend. Ik zag zijn kruis zich aanspannen toen hij naar ons keek. Goedgekeurd dus.

Toen duwde Erik Frank op bed en sprong bovenop hem. Wild tongend betastte het stel elkaar en ik werd al geil van alleen er naar te kijken. Ik begon Erik te strelen over die heerlijke kont van hem en ging met een hand bij de broek in om met zijn bilspleet en sterretje te spelen. Ik duwde het stel wat op hun zij zodat ik de broek van Erik los kon maken. Zijn leuter sprong gelijk naar buiten. Die geile tuinman had er al op gerekend en dus geen onderbroek aan gedaan. Het was echt zo’n heerlijke stevige pik. Lekker geaderd en dik, maar niet iets wat nergens in ging passen. Zachtjes streelde ik zijn ballen en wreef over de schacht van zijn pik. Het tongen met Frank werd wat wilder en ging met meer gekreun gepaard nu. Toen ging mijn tong over Erik z’n ballen, langs de schacht omhoog en over de eikel. Daarna verdween de hele pik in mijn mond en voelde ik Erik even sidderen van geiligheid. Ik voelde zijn voorvocht op mijn tong lopen en smeerde dat op Frank z’n sterretje en likte het naar binnen. Nog meer voorvocht van Erik bij Frank naar binnen. Mijn eigen voorvocht met een vinger naar binnen en Frank was klaar om Erik z’n pik te ontvangen. Frank ging op z;n knieën zitten met z’n kontje gewillig naar achteren. Ik had nu het zicht op Frank z’n geile, natte sterretje en die laarzen die onder zijn kont vandaan staken. Langzaam schoof Erik z’n eikel naar binnen en schoof daarna onder luid gekreun van beiden z’n hele pik tot aan de ballen naar binnen. Heel geil aanblik. Dat mooie stoere mannenlijf nog half gekleed in werkbroek met werkschoenen er onder die Frank begon te berijden. Erik kon zich goed afzetten met nog die werkschoenen aan. Ik ging naast Erik staan zodat ik een eersteklas zicht had op het naar binnen en buiten gaan van Erik z’n paal, die nu toch wel tot maximum grootte was uitgegroeid. Ik fluisterde tegen Erik dat hij Frank maar eens lekker moest berijden in dat strakke kontje en mij moest laten zien en horen hoe lekker hij dat vond. Erik liet z’n paal uit Frank glijden en duwde Frank wat verder het bed op. Hij ging op bed staan boven Frank en zakte naar beneden en liet in een keer z’n lul weer in Frank verdwijnen. Als een wilde hengst ramde hij nu op en neer in Frank. Aan het harde gekreun van Frank was te horen dat Erik z’n geile plekje raakte en het goed deed. Ik moedigde Erik aan en zei dat hij het zo lekker deed bij Frank en dat ik het geweldig geil vond om te zien hoe hij dat deed. Ik trok Erik z’n werkbroek wat lager zodat ik makkelijk zijn lekkere kontje kon strelen en met een vinger in z’n gaatje kon. Hier werd Erik nog wilder van en begon haast te loeien. Het duurde dan ook maar even of Erik spoot af in Frank. Inmiddels stond Frank z’n leuter ook strak uit van geiligheid en liep er een lange sliert voorvocht uit z’n pik. Ik wilde dat aflikken, maar dat mocht niet van Erik. Erik liet langzaam z’n lul uit Frank glijden. Ik moest die schoonlikken en daarna moest ik hem rimmen. Hij duwde zijn kontje stijf tegen mijn gezicht en commandeerde mij om hem diep te likken. Hij duwde mij op bed en ging met z’n geile kont op mijn gezicht zitten. Ik moest hem diep en goed nat likken. Na een poosje ging hij op z’n rug naast mij liggen en deed de benen omhoog zodat Frank hem nu kon gaan neuken. Die natte pik van Frank gleed zo naar binnen tot volle tevredenheid van Erik. Hij legde zijn werkschoenen op Frank zijn rug en duwde om het tempo te bepalen waarin Frank hem mocht berijden. “Vind je dit ook geil?” Vroeg hij aan mij. “ Kijken hoe je man mij neukt.  Kijk maar eens goed hoe zijn pik diep mijn holletje in gaat en mij straks lekker volspuit.” Maar hij hoefde heen antwoord van mij. Hij kon aan m’n pik zien hoe geil ik het allemaal vond. Inmiddels was Frank met z’n hele lijf op Erik gaan liggen en schommelden ze samen naar een duidelijk hoorbaar hoogtepunt.

Ze bleven nog even lekker op elkaar liggen en genieten van elkaars lijf. Frank had flink afgespoten want toen z’n lul uit Erik gleed kwam er een straal zaad mee naar buiten.

Ik zat inmiddels aan mijn kletsnatte lul te trekken. Erik kwam naar me toe en gaf met z’n werkschoen een trap tegen mijn pik. Ik mocht nog helemaal niet komen. Hij had voor mij nog heel wat anders in petto.

Het vervolg komt in deel 2. Dat wordt een kinky vervolg voor de liefhebbers van ws.

4407 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.