De stoere tuinman deel 2.

Geplaatst door: bootwanker op 20-07-20

 Dit is een vervolg op deel 1, maar dan wel kinky watersports.

Nadat ik had genoten van het geile seksspel van Frank en Erik was ik loeigeil. Maar tuinman Erik zei dat hij nog wat anders voor mij in petto had. Hij had bij Frank nog snel een buttplug in gedaan….  Erik zei dat hij moest plassen, dus ik stuurde hem naar het toilet beneden. Ik ging met Frank even naar de badkamer om te vragen wat hij er van had gevonden. Hij grijnsde en ik zag zijn pik al weer groeien. Hij had het heerlijk gevonden met Erik en was extra geil geworden toen hij had gezien dat ik het ook zo geil vond allemaal. Hij zei seks met mij ook heerlijk te vinden, maar als ik toekeek terwijl hij seks had met een ander dat was echt toch wel enorm kicken. Daar werd hij ook zo enorm geil van. Op zoek naar meer mannen dus.

Wij gingen ook naar beneden en samen met Erik gingen we even wat eten en drinken. Erik had wel erg veel dorst. Hij dronk het ene glas water na het andere en zei tegen mij dat ik dat ook maar beter kon doen voor de vervolgsessie. Vooruit dan maar. Wat fris en daarna een aantal glazen water.

Waar liet die Erik het toch allemaal. Na verloop van tijd kwam Erik met een aanloopje met zijn voorstel aan. Hij vond het toch wel erg kinky dat ik het geil vond toe te kijken terwijl hij Frank neukte. Bovendien toen hij ons vroeg om laarzen aan te doen, omdat hij dat erg stoer vond staan, had hij gezien dat we ongevoerde laarzen aan hadden gedaan. Daarom dacht hij dat we kinky genoeg waren om ook pisspelletjes te doen. Nu was zijn grote wens om een keer pisspelletjes te doen met een man. Hij wilde dan een beetje meester zijn en wij een beetje zijn slaafjes of zoiets. Frank haakte gelijk af. Die heeft nou eenmaal niks daarmee. Maar Frank weet dat ik het vroeger wel heb gedaan en ik nog wel graag een keer dat zou willen. Hij zou in de slaapkamer blijven en dan konden wij onze gang gaan in de douche, maar kon hij ons wel horen. Ik voelde al de geile voorpret in mijn buik en zag mijn pik al groeien en nat worden.

We gingen samen naar boven. Normaal doe ik nooit iets zonder Frank op dit gebied. Maar hij vond het goed en had niks met pisspelletjes. Ik was nog naakt en had nog mijn laarzen aan. Erik trok zijn werkkleding uit en ik gaf hem een paar ongevoerde laarzen van ons. Vond hij erg stoer en geil. Ik zag zijn pik al weer strak vooruit staan.

In de douche werd Erik gelijk de meester. “Op je knieën en mond open.” Hij duwde gelijk zijn dikke natte lul naar binnen en ik voelde al gelijk warme pis naar binnen lopen. “Doorslikken en niks morsen”, maar natuurlijk liep er wat uit de mond en druppelde op zijn laarzen. “Schoonlikken” en hij duwde mij naar beneden. Terwijl ik de ene laars schoonlikte duwde hij met de andere mijn hoofd helemaal naar beneden. Hij piste gelijk nog wat meer op mijn rug en op de laarzen zodat ik nog even bezig was om ze uiteindelijk allebei schoon te likken. Toen ik weer overeind kwam stak hij zijn natte lul weer in mijn mond. Ik zoog aan z’n inmiddels enorm dikke eikel, waar nog wat pis uitdruppelde. Ik werd hier toch wel weer erg geil van. Ik zag een straaltje voorvocht uit m’n pik lopen.

Erik trok me overeind. Hij trok z’n voorhuid naar achteren zodat z’n pisspleetje helemaal bloot lag. Hij piste met een krachtige straal helemaal over mijn voorkant. Ik voelde zijn pis in m’n laarzen lopen. “zo, ik heb je man tot mijn neuksletje gemaakt en jij wordt mijn pissletje. Nu met je gezicht naar de muur en je handen boven je hoofd tegen de muur. Benen wijd” En al snel voelde ik een krachtige pisstraal helemaal over mijn achterkant kletteren. Een vreselijk geil gevoel. Tegelijkertijd voelde ik dat ik ook enorm nodig moest. Maar ik moest me nog even inhouden. Inmiddels werden mijn billen gespreid en kwam er een pisstraal tegen mijn sterretje. Het pisniveau in mijn laarzen steeg gestaag.

Erik duwde zijn natte lul naar binnen en ik voelde wat warme pis mijn holletje inlopen. Langzaam begon hij me staande te neuken. Ik voelde zijn dikke natte paal af en toe erin en er uit gaan en af en toe een warm straaltje mijn holletje in lopen. Echt hij deed het allemaal erg geil. Op den duur begon hij me woest te berijden en ik dacht dat hij mijn holletje vol ging spuiten. Hij hield plotseling op en draaide me om. Hij begon te tongen en deed allebei onze pikken omhoog tussen onze buiken in. “Zo, laat nu maar alles lopen” en samen lieten we onze pis tussen onze buiken inlopen en liepen al onze laarzen steeds voller met onze gezamenlijke pis. Tijdens het tongen glibberden we lekker tegen elkaar aan. Ik was blij dat ik eindelijk mocht pissen. En het was zo geil om lekker tegen die stoere vent aan te glijden. Dat heerlijke lijf gleed zo lekker tegen me aan en de warme pis stroomde tussen ons in. Toen we allebei helemaal leeg waren trok hij zijn laarzen uit en moest ik ze ook uittrekken. Hij gooide alles bij elkaar in 1 laars en had een flinke lading pis.

Ik moest weer tegen de muur staan met m’n handen boven het hoofd en hij begon me weer te neuken. Tegelijkertijd liet hij heel langzaam de laars boven mijn hoofd leeglopen en stroomde het overal over mijn lijf en dus ook tussen mijn bilspleet. Blijkbaar werd Erik hier zo geil van dat op een gegeven moment spoot hij luid kreunend af en voelde ik de warme stralen diep in mij. Wat een geil beest. Ik was nog steeds niet gekomen, maar we gingen samen douchen. Alles weer lekker fris.

Terug in de slaapkamer zag ik Frank met een stijve op ons wachten. Hij had ons natuurlijk wel gehoord. “Zo, en nu gaat mijn pissletje nog even mijn neuksletje een beurt geven terwijl ik toekijk. Laat maar eens zien en horen hoe geil je het vindt om met je lul te soppen in mijn zaad in je man z’n voorbereden holletje. “  Frank ging weer op z’n knieën zitten en ik haalde de buttplug eruit en duwde mijn op knappen staande pik zijn open en natte kontje in. “Laat maar eens zien hoe geil jullie het vinden om mijn sletjes te zijn. Laat je lul maar soppen in mijn zaad en paal hem stevig door. Ik wil zien en horen hoe geil jullie zijn als jullie er aan denken dat jullie mijn sletjes zijn.” Frank en ik werden hier allebei zo geil van dat Frank zijn kontje naar achteren duwde en maar aldoor riep dat ik hem harder moest neuken en dieper. Het duurde dan ook maar even of ik ontplofte. Er leek geen einde aan te komen. Toen ik mijn lul uit Frank terugtrok kwam er een hele golf zaad mee. Erik ving daar wat van op en duwde er wat van bij mij en bij Frank in de mond. “Nu zijn jullie officieel mijn sletjes”.

We kunnen niet wachten op de volgende date met die heerlijk stoere tuinman.

3156 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.