Het is Tijd.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 23-07-20

Ze waren gewone boerse knapen.Blond met gespierd lichaam.Het voetbalteam was als grap begonnen. Kerels Onder Elkaar of KOE was gezellig team. De naam kon letterlijk nemen. Geen vrouw in de buurt. De keeper waste de outfits trouw. Dat is wat zie wapperen aan de lijn. Hij is maagd en vrijgezel ruimte voor wasmachine,s. We zagen ze trainen. Laten maar mee de kleedkamer in gaan! Gebeurd genoeg laat zo zeggen.

Iedereen was bezweet was 34 graden buiten. Plasjes van zweet op kleedkamer vloer. Mannen zijn mannen de slips  waren zo uit! De inhoud was bekend een had lange en andere dikke. De eikel glansde al van,t voorvocht. De doucheruimte was smal maar lang. Dus werd gewoon gevonden dat ze elkaar in zeepte. Soms ging er een op zijn knieeen. Niet om te pijpen om schaamhaar bij te werken. Als poort open was irriteerde het schaam haar wel.

Terwijl de keeper de vuile was in mand deed. Was er actie in de doucheruimte. De mannen genieten van elkaar sommigen zijn hetero. Maar komen thuis tekort. Dat werd na training wel in gehaald. Condooms en glijmiddel genoeg. De sfeer stimuleerde tot actie. Het gekreun klonk vaak. Geen vluggertje stomende sex. Onder de douche elkaar rimmen en pijpen. Op de douche vloer of in kleedkamer schoof nodige leuter naar binnen.Iedereen vertrok altijd tevreden.

Je kon er op wachten dat iemand zijn mond voorbij zou praten. Koe werd uit competitie gezet. Maar zagen de mannen elkaar niet meer? Natuurlijk wel maar dat is ander verhaal. De keeper waste nog steeds maar was wel meer dan zijn eigen was. Hoe dat komt natuurlijk viel iemand op hem letterlijk en figuurlijk.

4306 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.