Deel1: Hoe het begon ...

Het liet zijn vinger over mijn gezicht gaan en ik rilde. Hij was net teruggekeerd naar deze zolder, waar hij mij op mijn knieen aan een paal had gebonden, met mijn handen hoog in de lucht aan de paal. Mijn voeten had hij naar achteren tegen mijn billen vastgezet aan een riem om mijn middel. Ik rustte dus alleen op mijn knieen en de spierpijn werd erger. 


Ik wist niet meer hoe lang ik daar al zat, want hij had mij bij binnenkomst naakt gemaakt, me meteen mee naar deze zolder genomen en me op deze manier vastgebonden. Daarna was hij opgestaan, had het licht uit gedaan en had de zolder verlaten. En toen werd het donker.

Eigenlijk had ik dit kunnen verwachten. Hij hield er van slaven op te sluiten, had hij geschreven en ze te gebruiken wanneer hij daar zin in heeft. En mij leek dat ook wel geil om in een kooi gestopt te worden. Maar dit had ik niet verwacht. 

In het begin was er opwinding (“hij komt zo terug en gaat met me spelen”), maar na een tijdje begon ik mijn knieen te voelen en wilde hem roepen. Maar toen ik dat een keer deed, gebeurde er niets. Stilte. Zou hij me horen? Of zou hij er van genieten als hij mij zou horen? Wilde hij me juist horen jammeren? Was dat een kick voor hem?

Zo stond ik daar. Op mijn knieen met alleen een riem om mijn middel, waar mijn voeten aan vast zaten, en de polsboeien die mijn handen hoog langs de paal omhoog trokken. Verder was ik naakt. Mijn gedachten liepen weg.

En opeens was hij er weer. De deur ging opeens open en het licht ging aan. Fel licht dat me recht in het gezicht scheen, waardoor ik even niets kon zien. Toen mijn ogen gewend waren zag ik hem, naakt met zijn pik rechtop. Een grote pik! En dik! Ik huiverde. 

Hij zette een stoel voor mij neer en ging daarop zitten. Hij tilde mijn gezicht en op en keek in mijn ogen. “Zo sletje, daar sta je dan. Overgeleverd aan mij. Klaar om je Meester te bedienen”. Hij streelde mijn gezicht en duwde zijn vinger in mijn mond. “Daar moet nodig wat in, nietwaar?” Hij glimlachte. “Eerst wil ik een zoen van je, sletje. Weet je hoe sletjes zoenen met een Meester? Nee? Dan zal ik je dat uitleggen”.

“Jij maakt je mond nat, opent hem en biedt hem mij aan. Je ontvangt mijn tong in je en laat mijn tong doen met je wat ik wil. Jij ontvangt en laat me me welkom voelen”.

3425 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.