Geen trio, veel meer!

Ik heb hier al meerdere verhalen geplaatst die echt zijn gebeurd. Het nu volgende is voor 80% fantasie, maar in de hoop dat die nog eens uit gaat komen!

Ik zat al een paar avonden verveeld porno te kijken. Werd er wel geil van maar doordeweeks daten is voor mij geen optie door lange werkdagen.

Keek ook nog naar wat foto's van mezelf tijdens een uiterst geil trio gebeuren. Hmmm...wat was dát lekker toen. Eigenlijk wel weer eens voor herhaling vatbaar...Toch ook maar eens in de chat loeren of daar iemand aanwezig is voor een weekend date.

Na het openen meldde zich al direct iemand. Alsof hij op me zat te wachten. Meestal laat ik die eerst links liggen. weet niet waarom.

Toch zei iets in me dat ik moest antwoorden. Het werd toch nog een leuk gesprek. Na een wat stroeve intro liet hij (en ik) toch wat los over zichzelf.

Kreeg wat foto's van een..trio! Hmmm...dat gaat goed dacht ik, nét wat ik zocht. En dan ook nog voor het weekend.

Ik date altijd met mijn man zei hij. Of ik daar bezwaar tegen had? Zeker niet! Ervaring? Jawel, ook dat. Ok..en, begon hij ietwat voorzichtig: "en met meerdere mannen dan"? O, lekker! antwoordde ik. Zo? Daar ook ervaring mee dan? Ach, een paar keer met 4, that's it.

Hmm...klinkt goed zei hij. Je mag langskomen! Nou, graag..Na het uitwisselen van telefoon nummers sloot ik af. Oef..bloedgeil was ik. Nu al, en het was pas donderdag.

Die zaterdag was ik al druk in de weer met mezelf. Als versa-bot wilde ik 100% schoon zijn natuurlijk. En ja, was toen het tijd was om te vertrekken toch ook wel zenuwachtig.

Op het opgegeven adres aangekomen ging de deur al open voordat ik kon aanbellen. Over welkom zijn gesproken. De man die de deur opendeed stelde zich voor als Chris.


"Kom binnen" Leuke man, dacht ik. Knap, met een mooi, slank lijf. Hij liep me voor naar de woonkamer en stelde me voor aan zijn partner, Rob. Pfff..ook al zo'n heerlijk type. Dat beloofde wat.

Je had echt geen bezwaar om met meerdere mannen te spelen toch? Nee, absoluut niet. Ik verwachtte dus dat er 'ergens' nog iemand aanwezig zou zijn.

We hebben achter het huis (woonboerderij) een speelkamer in een aparte schuur zei hij. Met alles erop en eraan zoals sling, grote, meerdere speelbedden, een jacuzzi, sm spullen mocht je daar trek in hebben, alles eigenlijk.

Het was duidelijk: dit word een avond om nooit te vergeten. En dat werd het, want…

We liepen een schuur in met marginale verlichting. En het was er stil, maar er hing iets in de lucht. Geen idee wat.

Het rook er ook bijzonder. Naar ja, wat? De geur van mensenlijven bleek nu. Want er ging iets meer licht aan en hoorde wat gemompel. Goeie genade! Er stonden en lagen daar heel veel mannen! Kon niet eens zien hoeveel..

En allemaal keurden ze de nieuwkomer. Waar ben ik nu weer beland..de zevende sekshemel?

Chris, grijnzend: je had toch geen bezwaar tegen meer mannen? Nou, hier zijn ze! Ik zou zeggen tast toe! En de andere mannen ook natuurlijk! Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Waar moet je beginnen?

Dat hoefde ik me niet lang af te vragen want een 2 tal mannen kwamen naar me toe. Heerlijk lijf en kontje heb je man! Dank, dank..jullie zijn ook lekker!

Ze namen me mee naar een werkelijk enorm bed. Daar lagen al wat mannen, maar we konden er makkelijk bij. Ik moest op mijn knieën en de ene kwam voor me staan met een mooie harde lul. Pijpen! zei hij. Nou, graag..

Ik nam die heerlijke pik in mijn mond en begon hem te verwennen. Hij kreunde van genot..nr. 2 sloeg me met zijn pik op mijn wang en riep: nu ik! En ook die kreeg een beurt van mij.


Ze gebaarden dat ik voorover moest buigen met mijn kontje ver naar achter. Ze begonnen me beide, om beurt, heerlijk te rimmen. Mijn god...Daarna ging de eerste voor mij liggen en ging ik zijn lekkere natte kut likken. Tong diep erin, hmmm..heerlijk was dat.

De ander begon me te vingeren. Stak eerst langzaam één vinger in mijn hunkerende kut, toen 2, werd even gemasseerd en kreeg toen 4 vingers..vind je lekker ja? O, man, kreunde ik. Heerlijk! Ik voel het ja gromde hij. Je kunt wel meer hebben zo te voelen heb je ervaring. Ja, had ik. Zonder waarschuwing kreeg ik zijn hele hand...wow..moest toch wel even naar adem happen. Dit ging erg snel, ik kwam bijna klaar van genot.

Ondertussen genoot mijn andere partner van dat moment nog steeds van mijn tong. Maar ik besloot ook hem even te laten kennismaken met mijn vingers. Dat werd, blijkens hevig gekreun, erg gewaardeerd.

Opeens voelde ik een harde pik tegen mijn sterretje duwen. Heel langzaam, treiterend eigenlijk, rondjes maken rondom. Dat hield ik niet. Neuk me! Ik schreeuwde zo hard dat ik bang was dat de anderen schrokken.

Maar het tegendeel was waar. Ik trok weliswaar de aandacht, maar daar was niks mis mee. Er kwamen meer mannen naast en boven ons.

Keken bewonderend naar dat blijkbaar onverzadigbare kutje van ondergetekende. Iemand vroeg: hoeveel kan jij wel niet hebben? Ik, enigszins overmoedig: jullie allemaal. Gelach.

Maar het hek was van de dam. Ik kreeg ontelbare, heerlijke pikken in mond en kut.


De één na de ander spoot z'n zaad in mijn geile kut. Het was één kluwen van hijgende geile mannen. Heerlijk!!

Na dit geweld ging ik met een paar anderen in de jacuzzi. Even bijkomen. Lekker ontspannen, maar ook nog even lekker tongen met hen.

En dan had ik de rest van de speelkamer nog niet eens gezien! Er lagen wat mannen in de sling, op het grote bed waren ze bezig met toys, soms handboeien..Leek me ook geil. Iets voor de volgende keer! Want die kwam er, wat mij betreft.

Dit is dus fantasie hé...maar ik hoop dat het nog eens werkelijkheid gaat worden. Misschien via hier, deze site? Wie weet!!!

3575 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.