Opnieuw gebruikt als bondageslaaf

Geplaatst door: grnbttm op 27-07-20

Mijn eerste ervaring als bondageslaaf vond ik zo geil dat ik dat absoluut vaker wilde meemaken. Als ik weer eens op homochat zit zoek ik dan ook wat meer op dominante tops of meesters. Op een avond zit ik te kijken als mijn oog valt op een oproep van een meester die een slet of een slaaf zoekt die bij hem langs wil komen. Ik spreek hem aan en al snel spreken we af voor wat later op de avond. Na een douche spoel ik mijn kontje nog even en trek een rode string aan. Daarna rijd ik naar hem toe.

Als ik bij zijn huis aan kom staat hij al bij de deur op mij te wachten. Het is een al wat oudere man. Ik moet van hem meteen mee naar boven lopen, naar zijn slaapkamer. Daar moet ik me uitkleden. Mijn string houd ik nog aan.

Zo laat ik me eerst door hem bekijken. ‘Hmm ziet er goed uit. Mooie string, maar hij moet wel uit!’ Gehoorzaam trek ik de string uit zodat ik nu helemaal naakt ben. ‘Zo ga nu eerst op je buik op het bed liggen’. Ik ga liggen op het bed, mijn kont een beetje omhoog. ‘Handen op je rug’. Ik doe mijn handen op mijn rug en krijg meteen boeien om mijn polsen. De meester komt naast mij zitten en kijkt naar mijn kontje. Hij geeft me een paar flinke petsen op mijn billen en spreidt ze dan. ‘Lekker glad kutje heb je, heerlijk’. Hij gaat met zijn vinger door mijn bilnaad en steekt dan zonder waarschuwing 2 vingers in mijn gaatje. Dat doet wel even pijn. Wat ruw begint hij nu mijn gaatje met zijn vingers te neuken. Het gaat steeds soepeler.
Dan maakt hij de boeien los. Ik moet me omdraaien en op mijn rug gaan liggen, met mijn armen gespreid. Onder het bed haalt de meester een touw tevoorschijn dat hij vast maakt aan de boei om mijn linkerpols. Daarna doet hij hetzelfde met mijn rechterpols. Daar lig ik dan, helemaal naakt, met mijn armen gespreid en helemaal machteloos. De meester doet nu ook boeien om mijn beide benen. Daarna pakt hij van een kast boven het bed een spreidstang die aan het plafond blijkt te hangen. ‘Benen omhoog’. Ik doe mijn benen omhoog zodat hij de boeien kan vastmaken aan de stang. Daarna trekt hij de stang omhoog, zover dat mijn kontje los komt van het bed. Met mijn benen wijd gespreid is mijn kontje zo helemaal beschikbaar voor de meester. Hij kijkt er tevreden naar.

‘Ogen dicht!’ Ik doe mijn ogen dicht en wacht op wat komen gaat. Ik voel dat de meester weer op het bed gaat zitten. Hij streelt mijn billen wat al erg lekker aanvoelt. Hij smeert wat glijmiddel op mijn gaatje en gaat er weer met een vinger in. Zo rekt hij mijn gaatje verder op. Dan voel ik wat kouds en groots, duidelijk een dildo. Langzaam duwt hij de dildo tegen mijn gaatje. Dat geeft eerst nog wat weerstand, maar moet zich dan gewonnen geven. Centimeter voor centimeter schuift de dikke dildo verder naar binnen. Ik voel me helemaal gevuld, het voelt zo heerlijk. Als ik even mijn ogen open zie ik dat mijn eigen pik keihard overeind staat en erg nat is van het voorvocht.
De meester neukt mijn kontje zo een hele tijd met de dildo. Die gaat echt diep mijn kontje in. Als hij even wegloopt met de dildo in de hand zie ik dat er een handvat aan zit en dat de rest van de dildo minstens 25 cm lang is. En ik weet zeker dat die dildo tot aan het handvat in mijn kont gezeten heeft. In de hoek van de kamer staat een spiegel waarin ik mezelf net kan zien. Het ziet er wel erg geil uit, met mijn benen gespreid en omhoog en mijn kontje dat wijd open staat.

De meester komt terug met een andere dildo en met een grote buttplug en gaat weer bij mijn kontje zitten. Hij kijkt nog even en duwt dan de plug helemaal naar binnen. Het voelt heerlijk als het dikste stuk in mijn kontje zit en mijn kringspier zich er om heen sluit. Zachtjes kreun ik even. Lang mag ik er niet van genieten want de meester trekt hem er snel weer uit. Maar duwt hem er meteen weer hard in. En trekt hem er weer uit. Zo gaat hij een hele tijd door, mij steeds geiler makend. Het scheelt niet veel of ik kom nu al klaar. Helemaal omdat hij me tegelijkertijd behoorlijk hard aftrekt. Maar hij weet precies hoe ver hij moet gaan en stopt steeds precies op tijd.

Na de buttplug is de dildo aan de beurt die ook diep mijn kontje in gaat. De meester geniet er duidelijk van om zo met mijn kontje bezig te zijn. ‘Hmm volgens mij ben je nu ook wel klaar voor een echte pik’. Dat ben ik absoluut, maar de meester heeft mijn toestemming niet nodig. Hij doet zijn broek uit waarna een behoorlijk grote maar vooral dikke pik tevoorschijn komt. Hij gaat op zijn knieën bij mijn kontje zitten en plaatst zijn pik voor mijn gaatje. Zonder moeite glijdt zijn pik naar binnen. Hij pakt mijn benen vast en begint me hard te neuken. Een echte pik voelt toch echt het lekkerst in mijn kontje. De meester verhoogt zijn ritme, het is duidelijk dat hij bijna gaat komen. Hij trekt zicht terug uit mijn kont en spuit dan zijn zaad over mijn buik en mijn borst. Het is een behoorlijke lading. Meteen steekt hij 2 vingers in mijn kont en begint opnieuw aan mijn pik te trekken. Het duurt niet lang voordat ik schokkend en kreunend klaar kom. Mijn zaad vermengt zich met zijn zaad op mijn buik. Oef wat was dit een geile sessie!

En als je dit nu leest en je hebt zin om mij een keer als gewillige bottom te ontvangen stuur me dan maar een bericht en doe een geil voorstel. Ik laat me dan graag door je vastbinden, blinddoeken en gebruiken!

3186 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.