De duinen

Geplaatst door: rick op 27-07-20

Ik moest voor mijn werk naar een klant in noord Frankrijk. Het was 4 uur rijden dus dat ging makkelijk. het was aan de kust met een leuk hotel er bij. De afspraak ging goed en eigenlijk was ik binnen een uur klaar. ik ging naar mijn hotel om te douchen en me om te kleden om naar het strand te gaan. Ik zocht op internet voor een naaktstrand en dat was niet ver weg. Ik parkeerde mijn auto en liep door de duinen naar het strand. Het was en verlaten terwijl het heerlijk weer was. Ik liep en stukje en zocht een plekje tegen de duinen aan, kleedde me uit en voelde de warme wind over mijn lijf. Ik lag heerlijk en doezelde een beetje weg. Plots hoorde ik gekreun achter me in de duinen. ik hoorde het aan het besteedde er geen aandacht aan. Even later liep en een mooi vrouw langs me en lachte schalks. ze kijk me snel aan en liep weg. Ik lachte terug en ging weer liggen. 

Na een half uurtje moest ik een plasje doen en liep de duinen in. Ik plaste en wilde weer terug lopen tot dat ik boven me iemand zag. de man stond me aan te kijken en wenkte me. Ik was ongeveer net zo oud als ik en zag een heerlijk uit. ik pakte mijn spullen en liep naar hem toe. Hij zat op een grote handdoek en vroeg of ik bij hem kwam zitten. Hij vertelde, in het Frans, dat zijn vriendin net weg was en hij nog super geil was. Ik werd er wel een beetje opgewonden van en voelde mijn pik een beetje hard worden. Hij zag het en moest lachen. Hij begon me te strelen en kneep zachtjes in mijn tepels.

Ik voelde me week worden en ging liggen. Hij deed zijn vingers in mijn mond en ik proefde het kutje van zijn  vriendin. mmmmm. Hij pakte mijn pik en begon die te strelen tot dat deze keihard werd. Ik pakte zijn inmiddels harde mooie lul en trok er zachtjes aan. de man werd wilder en wilder en kreunde hard. Ik pijpte hem zachtjes en verhoogde het tempo. Hij ging liggen en pijpte mijn pik ook. Zo lagen we heerlijk aan elkaars pik te likken en te zuigen. De Fransman streelde mijn billen en ging door mijn bilnaad. hij Maakte zijn vingers nat en duwde die tegen mijn kutje. ik ontspande en duwde mijn kontje naar achteren zodat hij er beter bij kon. Nu vingerde hij me harder en en werd nog geiler. Ik deed er nog een natte vinger bij en rekte me goed op. Ik vroeg hem of hij me wilde neuken. Dat had hij nog nooit bij een man gedaan. Ik hielp hem over de drempel door hem hard te tongen en aan zijn pik te trekken. Hij ging zitten en ik maakte mijn kontje nog wat natter met speeksel. ik ging boven zijn pik hangen en zakte zachtjes over hem heen. Eerst de eikel zachtjes er in en er uit en vervolgens de hele stam diep in me. Hij pakte mijn tepels en kneedde die hard. ik werd gek en vroeg hem door te gaan. Ik bewoog zachtjes over zijn knoest en liep me heerlijk neuken. Mijn tepels knalden uit elkaar en mijn voorvocht droop uit mijn pik. hij zag dat en streelde mijn lul er mee in.

Ik werd goed gevuld en stond op knappen maar wilde eerst zijn zaad in me voelen. Het neuktempo verheugde ik en ik voelde dat hij het niet lang ging houden. ik ging hard op en neer en naar zijn pik van boven naar benden onder hand met mijn natte kutje. De man begin te grommen en duwde zijn pik diep en me en stopte ons neukritme. ik zakte diep over hem heen en voelde zijn zaad in me spuiten. Hij bleef maar komen. ondertussen pakte ik zijn hand en bracht die naar mijn harde lul. Hij streelde me heerlijk terwijl in mijn tepels verwende. Ik spoot mijn zaad tegen zijn borst en kwam met zijn pik nog in mijn kutje heerlijk klaar. Hij pakte mijn zaad en duwde dat in mijn mond en tongde me. Zijn pik gleed uit me en ik voelde zijn sap uit mijn kutje lopen. De man zei dat hij het heerlijk vond om eerst een vrouw te hebben geneukt en toen mijn vol kon spuiten. We lagen nog even in het duin. Het werd inmiddels donker en ik wilde naar mijn hotel. Hij kende de plel wel en vroeg of hij vanavond kon langs komen. Dat vond ik een heerlijk idee. Hij zou vragen of ook zijn vriendin zou meekomen. We spaken of rond 21.00 uur. De rest schrijf ik later. 

4933 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.