George en Willy

Geplaatst door: bootwanker op 28-07-20

Een paar weken geleden zat ik wat filmpjes te bekijken op xtube. Meestal klik ik van het ene naar het andere filmpje en ben ik er al weer snel klaar mee. Echt is toch veel lekkerder.

Deze keer werd ik toch wel erg geil van een prachtige donkere man. Hij zag er zo mooi uit. Slank, stevig gespierd en ik vond hem er ook aantrekkelijk uitzien. Hij was daar toch even een wat kleinere blanke man een flinke beurt aan het geven. Niet normaal. En die man kreunde het uit van genot. Toen hij zijn lul uit die blanke man haalde snapte ik waarom. Het was een prachtige, heerlijke pik. Geaderd en een mooi formaat. Wel behoorlijk wat groter dan Frank zijn pik, maar nog prima te doen schatte ik zo in. Zijn pik was helemaal nat en glanzend van de geiligheid en die eikel was zo lekker dat ik er wel direct even aan wilde zuigen. Ik zat helemaal geil te worden van hoe die man dat blanke ventje zat af te raggen. Hij ramde zijn pik er weer met volle kracht in en gaf hem een flinke neukbeurt. Frank zag dat ik helemaal op stoom raakte en kwam eens kijken wat er wel niet zo geil was. Hij snapte het.

Toen ik hem vroeg of hij niet eens een lekkere beurt van die mooi donkere man wilde zag ik de bobbel in zijn broek groeien. Maar zoals gewoonlijk was Frank weer heel praktisch. “Het is vast een man in een of ander exotisch land en ook al zou hij in Nederland wonen, waarom zou hij dan met ons willen komen spelen?” Ik keek eens naar zijn profiel. Het was een wonder. Hij woonde in Nederland.

Ik bedacht me geen moment en schreef een lovende kritiek onder zijn filmpje en stuurde ook gelijk maar een berichtje. Dat wij zijn filmpje zo geil vonden en of hij datzelfde ook een keer met ons zou willen doen. Hij mocht ons dan wel allebei een beurt geven of als hij dat liever had zou hij Frank kunnen berijden terwijl ik zou toekijken en hem wat zou helpen met wat hij maar zou willen. Niet dat we nou echt een reactie verwachtten, maar je weet maar nooit. En het duurde minstens een week voordat ik antwoord kreeg op mijn mailtje. Ik was zeer verrast dat hij reageerde. Hij had onze filmpjes op xtube ook bekeken en vond daar wel geile dingen tussen zitten en hij zag het wel zitten om mijn Frank eens even een geile beurt te geven. Voor mij had hij ook wel wat in gedachten, zodat het voor ons alle drie een lekker geile date zou worden. Frank al helemaal op stoom over het vooruitzicht op een spannende en geile date. We hadden nog nooit met zo’n mooie donkere man seks gehad. Frank vroeg zich wel af of hij wel daadwerkelijk zou komen.

Nadat we een paar dagen geile suizingen en een natte pik hadden gehad was het zover. De bel ging en daar stond onze prachtige, donkere date voor de deur. En tot mijn grote verrassing stond de jongen die hij zo flink had afgeragd in het filmpje naast hem. Nadat ik ze had binnengelaten stelde hij zichzelf voor als George en die andere man als zijn vriend Willy. Willy kwam altijd mee naar zijn dates omdat Willy moest toekijken hoe hij seks had met andere mannen. En dat was niet zielig voor Willy, want Willy kickte daar op. Het was een stel dat aan cuckolding deed. Willy zocht dates uit voor George of als George zelf een date had gevonden keurde Willy de dates voor George. Hij ging altijd mee naar de dates en moest dan toekijken hoe George seks had daarmee. Meestal kreeg Willy ook allerlei vernederende opmerkingen tijdens die date naar zijn hoofd geslingerd en mocht Willy nooit mee doen tijdens die dates. En dat was niet zielig voor Willy, want Willy kickte daar op en werd daar erg geil van. Nou word ik zelf ook wel heel geil ervan als ik toekijk hoe Frank wordt geneukt, maar dit ging toch wel veel verder. George zei dat ik dan geen cuck was, maar een stag. Een cuck laat zich vernederen en mag geen seks hebben. Een stag wil wel een beetje geplaagd worden en toekijken, maar ook seks hebben uiteindelijk. Nou dat was dan duidelijk. Frank en ik vonden het allebei prima.

Toen alles duidelijk was begonnen Frank en ik onze date George vakkundig uit te kleden en hem te keuren en betasten. Wat een heerlijke man. Alles lekker stevig. Mooi wasbordje, stevige armen en benen, heerlijk kontje en natuurlijk die geweldig geile pik. Zelfs slap was het al een stevig formaat. En die dikke zak eronder zag ik in gedachten al tegen Frank zijn kontje aankletsen. We zaten George heerlijk te betasten en Frank begon met hem te tongen terwijl ik nog even lekker aan zijn pik en kontje zat te voelen. Even lekker een pik in elke hand. En ik voelde ze steeds dikker worden. We gingen naar onze slaapkamer en Willy ging rustig op een stoel zitten in afwachting van wat er ging gebeuren en te zien zou zijn. Willy kreeg al gelijk van George te horen dat hij nu wel eens een echte man zou gaan berijden. Iets heel anders dan hem. En dat Frank heerlijk kon zoenen en dat zijn kontje er verrukkelijk uit zag. En dat Willy alleen maar mocht toekijken hoe hij lekker met Frank seks zou gaan hebben. Tegen mij begon hij over zijn geile dikke pik en dat hij daar mijn Frank eens lekker mee zou gaan verwennen. Hij had er helemaal zin en mijn Frank was nu even van hem en zou nu eens goed verwend gaan worden door zijn geile dikke pik. “Ga jij maar eens even dat lekkere kontje van jouw man openlikken zodat ik er straks lekker zo naar binnen kan glijden. Dieper, dieper. Ik wil je tong goed diep naar binnen zien gaan. Je moet hem lekker open maken voor mij” Dus ik likte Frank zijn holletje intens en diep. Frank kreunde luid en moedigde mij aan met zijn gekreun en dat ik mijn tong diep in zijn holletje moest steken. Ik moest hem helemaal voorbereiden op het echte werk van George. Ik hoorde Willy ook nog tegen mij zeggen dat ik het beter maar goed kon doen, want als zijn George bij Frank naar binnen zou glijden moest dat holletje van Frank goed open staan. Willy had inmiddels zijn pik uit de broek gehaald en stond daar flink aan te rukken.

George trok mij bij Frank zijn kontje vandaag en ramde zijn pik bij mij naar binnen. “Zuigen slet” zei hij streng. “Je man moet straks een natte dikke paal naar binnen voelen gaan. Ik ga je straks eens even laten zien hoe die man van jou door mijn geile paal wordt bereden en hoe hij daar van geniet”. “Kijk eens Willy, nu zie je hoe een goede pijper de pik van je vriend lekker stijf zuigt. Dit is pas eens het goede werk. Dat van jou lijkt nergens op hiermee vergeleken”. Willy keek niet teleurgesteld, maar grijnsde van oor tot oor en zat lekker met zijn pik te spelen alsof hij de hemel was in geprezen.

George zijn pik was op oorlogssterkte gezogen door mij en toen ik die nog eens goed bekeek zag ik wel dat het een rampaal van heerlijk formaat was, waar Frank diep voor zou moeten zuchten om die naar binnen te laten. George zijn pik glom van mijn gezuig en er drupte al wat voorvocht van de eikel. Ik had laatst een nieuw soort glijmiddel gekocht. Een voor het ruigere werk zoals fisten en zo. Het leek me nu wel de tijd om die eens uit te proberen. Ik smeerde Frank zijn holletje er goed mee in en ook George zijn paal. Langzaam duwde ik die paal tegen Frank zijn holletje en zag hoe heel langzaam eerst de eikel naar binnen ging en daarna langzaam aan de hele pik tot aan George zijn ballen. Beiden gromden van genot.  “Zie je dat Willy? Kijk eens hoe ik Frank aan mijn paal rijg zonder geklaag en gedoe. Dit is tenminste een echte neukslet voor mij.” Willy grijnsde alleen maar en trok lekker aan zijn pik en streelde zelf zijn ballen. Ik hoorde het smakkende geluid van een zeiknatte pik die werd afgetrokken. Tegen mij zei George: “Wat een heerlijk geil neukhol heeft die Frank van jou. Daar heb je het maar mee getroffen. Gelukkig mag ik die nu met mijn dikke pik berijden. Zie je wel hoe Frank en ik genieten. Zo geil om jouw man te berijden terwijl jij toekijkt. Nou maar hopen dat hij jouw straks ook nog wel lekker vindt.” En George begon Frank in een rustig tempo door te palen terwijl Willy en ik genoten van het schouwspel. Eerst in missionarisstandje, daarna doggystyle. George zijn ballen kletsten tegen Frank zijn billen aan en het kreun en gehijg was niet van de lucht. Tsjonge, jonge, die George had een flink uithoudingsvermogen. Hij boog over Frank heen en likte hem in de nek en fluisterde geile woorden in zijn oor. Zoiets als: “Ben je mijn geile neuksletje? Ben je al wel eens zo lekker te grazen genomen? Ik ga je straks helemaal volspuiten.” en nog wat meer van die dingen. Uit mijn eikel liepen straaltjes geil langs de schacht. En bij Willy hoorde ik een hoogtepunt naderen. Er spoten flinke stralen voor zich uit door de kamer. George wist nu dat hij ook kon afspuiten en onder luid gebrul spoot hij Frank vol. George bleef nog even op Frank hangen en liet toen langzaam zijn pik uit Frank glijden. Willy keek gelukzalig naar George en gaf hem een dikke knuffel. Hij had er zo van genoten dat George lekkere seks met Frank had gehad en was daar heel hevig van klaargekomen.

George commandeerde mij: “Ga jij nu maar eens even je pik in Frank zijn open en zaadgevulde kontje stoppen. Kun je nog even je lul laten baden in mijn zaad.”  Ik liet me dat geen 2 x zeggen en mijn leuter gleed zo bij Frank naar binnen. Zijn holletje stond goed open door George zijn neukwerk en bij elke stoot die ik deed voelde ik wat van George zijn zaad langs mijn zak glijden. Dit was zo verschrikkelijk geil. Een voorbereden en zaadgevuld kontje van mijn Frank neuken. Frank riep dat ik harder moest pompen en mijn lading erbij moest spuiten. Ik kwam al bijna klaar toen ik Frank al hoorde roepen dat hij kwam. Daardoor kwam het ook bij mij en spoot ik mijn lading bij die van George. Een happy ending voor ons allemaal. Ook heel apart dat je zo geil kunt worden als je kijkt naar hoe je man wordt geneukt door een andere man.

Ik hoop dat er een geile man/geile mannen  is/zijn  die deze fantasie waarheid wil laten worden.

3440 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.